• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim 😭

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
13
26
4 aylık evliyim ve 2 aylık hamileyim eşimle evlendiğimizde bize söz verdiler nişanda kalmamızı istemedikleri için sadece 3 ay aynı evde yaşayalım dediler kabul ettim gurbetteyim bana yatak odasından başka bir iğne bile almadılar maddiyat umrumda değil ama kandırdılar eşime hadi ayrılalım dedikçe ayrılmam kira ödemem ben diyiyor ama kardeşinin masraflarına kadar ailesinin herşeyini o yapıyor ve babası hem emekli hemde ayretten ayda 4 bin TL alıyo ama herşeyi eşim yapıyo ayrılmıyo ben mahfoldum temizlikçi gibiyim evde kayın validen yiyip içip yatıyor görümcem çocuğuma bile kendi çocuğunun eskisini layık görüyor eşime dedikçe tamam de geç diyiyo yoruldum artık ayrılalım dedikçe yapma sende yat diyiyo hiç bı şekilde tamam demiyo napcam ben 😭😭😭

Ah canım o söz tutulmaaaz. Onların işine geliyo hem maddi hem de ev işlerini yapacak biri bırakırlar mi.
Peki onlarda gelenek gibi mi yani her yeni evli kv yanında mi kaliyo

Kaynananin yiyip ictgni kaldırma kendini gösterki söz hakkın olsun.

Diyor*

Normalde çekilecek dert değil. Boşanın derdim ama bu devirde kabile hayatı yaşamak isteyen insandan koştur koştur hamile kaldığınız için diyemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Kaç yaşındasınız?
Daha evlendiğiniz ilk aylar soğan kürü yapıp hamile kalmaya çalışmak neden ? Bazen kendi bacağımıza kendimiz sıkıyoruz
Sizin şuan yaptığınız tam olarak o

Kaç yaşındasınız?
Daha evlendiğiniz ilk aylar soğan kürü yapıp hamile kalmaya çalışmak neden ? Bazen kendi bacağımıza kendimiz sıkıyoruz
Sizin şuan yaptığınız tam olarak o
Ben kürü aslında hamilelik için yapmadım kür sayesinde hamile kaldım aşırı derecede enfeksiyon vardı bende ve kaçırma oluyordu lavaboya yetişemiyorum bizimkiler soğan yap göbeğini kaldır enfeksiyon kalmaz bide çocuk olur eşin belki o zaman anlar ama boşmuş 10 tanede çocuk olsa faydasızmış

Kusura bakma kendi düşen ağlamaz kafana silah mı dayadılar az güçlü olun bu ne ya
gökten iyilik inip bir anda aaaa askım tamam haklısın hemen eve çıkalım demeyecek esin
susup pısarsan hep ezilirsin.
normal yani

Kusura bakma kendi düşen ağlamaz kafana silah mı dayadılar az güçlü olun bu ne ya
gökten iyilik inip bir anda aaaa askım tamam haklısın hemen eve çıkalım demeyecek esin
susup pısarsan hep ezilirsin.
normal yani
Susmuyorum susmadığım halde boş annesine bile evimize çıkacaz diyom kadın banane diyip kocamı dolduruyo

Ben kürü aslında hamilelik için yapmadım kür sayesinde hamile kaldım aşırı derecede enfeksiyon vardı bende ve kaçırma oluyordu lavaboya yetişemiyorum bizimkiler soğan yap göbeğini kaldır enfeksiyon kalmaz bide çocuk olur eşin belki o zaman anlar ama boşmuş 10 tanede çocuk olsa faydasızmış

Enfeksiyon da çok acı veriyor :(
Olan olmuş canım ne desem boş ama böyle bi insanla da çok zor

Böyle çekemem diyorsanız annenizin babanızın evine gidin eşiniz seçimini yapsın yaşaması zor bir hayat çünkü

4 aylık evliyim ve 2 aylık hamileyim eşimle evlendiğimizde bize söz verdiler nişanda kalmamızı istemedikleri için sadece 3 ay aynı evde yaşayalım dediler kabul ettim gurbetteyim bana yatak odasından başka bir iğne bile almadılar maddiyat umrumda değil ama kandırdılar eşime hadi ayrılalım dedikçe ayrılmam kira ödemem ben diyiyor ama kardeşinin masraflarına kadar ailesinin herşeyini o yapıyor ve babası hem emekli hemde ayretten ayda 4 bin TL alıyo ama herşeyi eşim yapıyo ayrılmıyo ben mahfoldum temizlikçi gibiyim evde kayın validen yiyip içip yatıyor görümcem çocuğuma bile kendi çocuğunun eskisini layık görüyor eşime dedikçe tamam de geç diyiyo yoruldum artık ayrılalım dedikçe yapma sende yat diyiyo hiç bı şekilde tamam demiyo napcam ben 😭😭😭
Yakın arkadaşıma da aynen bu şekilde dediler gitti o da bir yatak odasıyla. Hep bana dert yanıyordu utanıyorum banyo yapmaya bile diyodu. Ne kavgalar ettiler eşiyle de bu süreçte. 6 ay sonra çocuk olacağını öğrendiler o zaman ev aradılar eşya aldılar vs. Aynı şehirde başka bir ev tutuldu o evde çocuklarıyla 1 sene kadar kaldılar sonra başka uzak bir şehre taşındılar.

Back
X