Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

e sen yanında durunca kesin ödeyecek mi, böyle adamdan her şey beklenir kızını düşün

Seviyosanız bir sorun yok bence.

ben mi fazla odunum yoksa bazı kadınların içinde ki aşk mı çok abartı çözemedim..

ilk evliliğinde yemişsin dayağı oturmuşsun aşığım diye..sonra boşanmışsın..

ikinci evliliğinde yine aynı sahne yiyorsun dayağı oturuyorsun aşığım diye.e pes be kardeşim..

canına da mı acımıyorsun hadi seni geçtim o kızına da mı üzülmüyorsun da bu adamı çekiyorsun?

hala görümce kaynana derdindesin anacım yani şaka gibi.

biz ne diyelim şimdi geçer kardeş kocandır sabret evliliğini bozma dua et mi diyelim?

Seviyosanız bir sorun yok bence.

birde annesi dayak yerken annesinin üzerine kapanan evlada sormak lazım sorun var mı seviyormusun bu yaşantıyı diye....

kararını konu sahibi verecek..
ama verdiği kararla yaşanılacak olan hayatı hem kendi hemdee kızı paylaşacak..

Ya bırak para sizden kıymetli mi? En kötü kredi ceker ödersiniz, ödeyemezseniz de bir yol bulunur. Bahane arama kendine.

neden böle bişe yaptın kardeşini keşke hiç karıştırmasaydın ee şimdi ne olucak sence sen çalışıyrmusun peki cnm

Rabbim seni bu şekilde sınıyo heralde..
2 evliliğim bırakıp gidemiyorum dıyosn senın yaptıgını bile bile dayak yemek
seviyorum dıyosun bu adamın neyını sevıyosun anlamadım
ilk eşımden ayrıldıkdan sonra hayatımı kurdum araba aldım vs demişsin yeniden yaparsın
ve ben senın yeerınde olsam aıleme anlatırdım durumu senı sahıpsız sandıgı ıcın ' oh dovuyorum sovuyorum aılesıne bısey soylemıyo'diye dusunebılır

Allah yardımcın olsun

Ya bırak para sizden kıymetli mi? En kötü kredi ceker ödersiniz, ödeyemezseniz de bir yol bulunur. Bahane arama kendine.

bak buna katılıyorum iştee para her türlü çalışıp emek verilip ödenir yaşın kaç allah aşkına çokmu yaşlısın işmi bulamiosun biraz azimli olmalı insan tek başınada bişeleri başarabileceğine inanmalı bencee

1. yada 2. yada 3. farkerder mi Allah aşkına ,önemli olan doğru insan olması ve bu insanda doğru insan değil çok açık nett,lütfen kurtulun ondan :114:

ne kadar zaman oldu evlenelı yokmu hıc bılezık bılmem ne
sen odersın esysalarda senın olur
kac yasında adam bır esyayı kendısı tek basına alamadımı yahu ben emınım ondan kucugum yahu bana kredı cıkıyor ona nasıl cıkmıyor

bence allah akıl versin denmeli arkadaşım buna kbakma arkadaşım çok açığım ben böleyim yani

seviyorum diyorsan diyecek bişey kalmıyor
o zaman konu açıp çok sevdiğin kocanı neden şikayet ediyorsun
onu seviyorsan al karşına konuş evliliğini kurtar

aynen oyle bızımkılere desem alttan alma yok.sn bızım bacımızı nasıl doversın dıye aynı sekılde karsılık verecekler.Ben 4 Senedır duldum.işimde gucumde ekmegımde bı bayandım bırı su bulundugum durumda olsa cok kızardım nasıl bunun kahrını cekıyosun dıye.sımdı bu durumda benım.ve ben bu hale nasıl geldım.

cocugun demek uzerine kapaniyo
o sana vurunca

peki cocugunu sevmiyormusun ona neden o aciyi yasatiyorsun?

yavrun icindemi ayrilmayacaksin o heriften!!!!

e hani işin güzeldi çok iyi paralar kazanmıştın araban vardı yine girersin kendin ödersin çok basit bi bahane bence

kızına yazık hadı dıcem kkendı babası olsa bıle bu acıyı yasatmaya hakkınız yok . Bırde sırf sen asıksın dıe kızının psıkolojısını bozmaya hıc hakkınız yok. dıcem mukemmel bı adam dedıklerının hıc bırı zaten kocan denıcek densızde yok . Illa kocamdan ayrılamam dıyosan kı kocanı kızından daha cok sevıyorsun demektır bu da kızını annenlere yolla en azından ezıyet cekmez. Valla ne dıyeyım ben senden cok kızına üzüldüm sen cektıgın ezıyete razısın zaten ama kızına yasatmaya hakkın yok

kızının seni savunup o adama vurma anneme dediği yorumu okudum ve sana çok çok öfkeledim..

gidecek yerim yok,sahip çıkanım yok,sağlığım el vermiyor çalışamama,çocuklarım için katlanıyorum gibi bahanelerin olsa yazık kadıncağıza derim çok üzülürüm ama sen seviyorum diyorsun ya..seviyormuşsun..

güzel kardeşim kızının önünde dövüyor bu adam seni,yarın öbür gün kızınıda dövecek farkında mısın? pavyonlara gidiyor içiyor falan kızna bi şey de yapabilir görmüyor musun adam sağlam papuç değil.

kaç kurtul çocuğundan da mı çok seviyosun bu insanı!

Son düzenleme:
Çok sinirlendim, çocuğunuzun yanında sizi dövüyor ve çocuk bunları görüyor üzerinize kapanıyor öylemi? Siz seviyorum diyip koca sefası süreceksiniz diye o çocuğa bunu yaşatmaya ne hakkınız var yaaa!!! Koca neymişşşş!! Ortada bir evlat var. Üstelikte ailenizde sahip çıkarmış size. Size acımıyorumda zavallı o çocuğa acıyorum.

Boşan demek kolay benimde ilk aklıma gelen bu oldu özellikle kızın için ama unutma boşan git ayaklarının üstünde dur diyen herkez seni ogün yanlız bırakacak sana bu zulmü çek diyemem ama düzeltmeyi dene umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…