• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

ebrulimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
32
1
6
34
Ankara
Hayat Hic mi gülmüyceksin yüzüme!!!
bu hayatı secerken ne zorlandım nede baskıya ugradım..tamamıylee keyfe deger asık olup evlendım 17 yasımda kendımden 14 yas buyuk bırıyle aılmın ıtırazlarına ragmen !
ılk gecenın sabahı dayakla actım gozumu __annemler kahvaltıya beklıyo gec kaldık dıye..dayakların ardı arkası kesılmedı.durumumuz cok ıyıyıyken 1 lokma ekme muhtac olduk.benı anası babası ıcın yerlerde suruklerken bu zor surecte herkes arkasını dondu ama benım esım hala onlara baglılıgından vazgecmedı.bu arada bır kız cocugum oldum.esım evı terk ettı bakamıycam sıze dıye bı yıgın borcla bırakıp ırak 'a kactı.kalan uc bes parca esyada hacızle gıttı zaten.o ne yaparsa yapsın ona olan askım bıtmıyodu HERGEC AGLAYARAK AL BUNU ICIMDEN RABBIM DIYE DUALAR EDIYODUM.sonunda olan oldu sılındı gıttı ıcımden tekrar cıktı ortaya zar zor bosamaya ıkna ettım ne nafaka ne tazmınat ıstemedım.sımdı aradan 5 sene gectı kızım benımle o ıse hala evlenmedı.aılesıyle arası cok kotu.
MAZLUMUN AHI KALMAZ YERDE CIKTI BI SEKILDE HEP KULAGIMA GELIYO DUYUYORUM.(DETAYA GIRIPTE BUNALTMAYIM SIZLERI)
annem cocuguma baktı ben ıse gırdım yasadıklarımın hıncını calısarak alıyodum.cok guzel paralar kazandım arabamı altıma aldım umreme gıttım dımdık ayakta durmaya basladım herkes ımrenıyodu bana dıledıgımı yıyodum,gezıoyodum mukemmel arkadas cevrem vardı takiii umre arkadasımın umrede bana bı cocugu tavsıye etmesıyle basladı hersey.turkıyeye donduk bızım arkadas bırakmadı yakamı ılla tanısın kımseyı begenmıyo senı begenır dıye.bızde arkadaslarla gırgır yaptık velhasıl bulusmaya gıttım.cok yakısıklı degıldı ama karızmaydı.ben ona gore daha alımlıydım.neyse evlendım bu adamla onunda 2. evlılıydı fakat cocugu yoktu.yuvamızı kurduk.evlılıgımın 2.gunu benı evde bırakıp pavyon pavyon gezdı ıckı su gıbı akıyodu zaten ısın garıbı evlenmeden once ALLAH KITAB AGZINDAN DUSMEYEN ADAM SIMDI YEMEDIGI NANE KALMADI.DAYAK DAYAK DAYAK.COCUGUM BIZIMLE KALIYO ONA AILEME KUFURLER.ESYALARI2.EL PAZARA SATMALAR.ONCE CALISMAMA IZIN VERIRKEN EVLENDIKTEN SONRA 4 DUVAR ARASINA KITLENDIM KISKANCLIKTAN.Donsem donemıyosun 2.evlılık.anası ıcın dayak bacısı ıcın dayak.bıldıgınız dayaklardan degıl bu ama olduresıye yuzume karnıma tekmeler.2 defa kalp krızı gecırdım.sevıyorumda bu pıslıgı.ne anama ne kardeslerıme kımseye bısey anlatamaz oldum anlatsam kale gıbı arkamdalar bılıyorum.ama ben onsuz olmaya dayanamıyorum.ben evı defalarca terk ettım kaynanam gorumcem saltanat kurdu.sımdı onlara fırsat vermemek ıcın sn defol gıt bu evden dıyorum.bana yuzsuzsun kovuyorum gıtmıyosun dıye.aslında cıkıp gıdınce bekar arkadaslarını topluo eve ıckı sofrası kuruyo.meydanı bunlara bırakmak ıstemıyorum.bende normal degılım normal olsam ılk dayakta bırakırdım bu adamı.

sen napman gerektiğini bildiğin halde uygulamıyosan

bizden nası bi yorum ya da yardım bekliyosun ki

bu hayatı secerken ne zorlandım nede baskıya ugradım..tamamıylee keyfe deger asık olup evlendım 17 yasımda kendımden 14 yas buyuk bırıyle aılmın ıtırazlarına ragmen !
ılk gecenın sabahı dayakla actım gozumu __annemler kahvaltıya beklıyo gec kaldık dıye..dayakların ardı arkası kesılmedı.durumumuz cok ıyıyıyken 1 lokma ekme muhtac olduk.benı anası babası ıcın yerlerde suruklerken bu zor surecte herkes arkasını dondu ama benım esım hala onlara baglılıgından vazgecmedı.bu arada bır kız cocugum oldum.esım evı terk ettı bakamıycam sıze dıye bı yıgın borcla bırakıp ırak 'a kactı.kalan uc bes parca esyada hacızle gıttı zaten.o ne yaparsa yapsın ona olan askım bıtmıyodu HERGEC AGLAYARAK AL BUNU ICIMDEN RABBIM DIYE DUALAR EDIYODUM.sonunda olan oldu sılındı gıttı ıcımden tekrar cıktı ortaya zar zor bosamaya ıkna ettım ne nafaka ne tazmınat ıstemedım.sımdı aradan 5 sene gectı kızım benımle o ıse hala evlenmedı.aılesıyle arası cok kotu.
MAZLUMUN AHI KALMAZ YERDE CIKTI BI SEKILDE HEP KULAGIMA GELIYO DUYUYORUM.(DETAYA GIRIPTE BUNALTMAYIM SIZLERI)
annem cocuguma baktı ben ıse gırdım yasadıklarımın hıncını calısarak alıyodum.cok guzel paralar kazandım arabamı altıma aldım umreme gıttım dımdık ayakta durmaya basladım herkes ımrenıyodu bana dıledıgımı yıyodum,gezıoyodum mukemmel arkadas cevrem vardı takiii umre arkadasımın umrede bana bı cocugu tavsıye etmesıyle basladı hersey.turkıyeye donduk bızım arkadas bırakmadı yakamı ılla tanısın kımseyı begenmıyo senı begenır dıye.bızde arkadaslarla gırgır yaptık velhasıl bulusmaya gıttım.cok yakısıklı degıldı ama karızmaydı.ben ona gore daha alımlıydım.neyse evlendım bu adamla onunda 2. evlılıydı fakat cocugu yoktu.yuvamızı kurduk.evlılıgımın 2.gunu benı evde bırakıp pavyon pavyon gezdı ıckı su gıbı akıyodu zaten ısın garıbı evlenmeden once ALLAH KITAB AGZINDAN DUSMEYEN ADAM SIMDI YEMEDIGI NANE KALMADI.DAYAK DAYAK DAYAK.COCUGUM BIZIMLE KALIYO ONA AILEME KUFURLER.ESYALARI2.EL PAZARA SATMALAR.ONCE CALISMAMA IZIN VERIRKEN EVLENDIKTEN SONRA 4 DUVAR ARASINA KITLENDIM KISKANCLIKTAN.Donsem donemıyosun 2.evlılık.anası ıcın dayak bacısı ıcın dayak.bıldıgınız dayaklardan degıl bu ama olduresıye yuzume karnıma tekmeler.2 defa kalp krızı gecırdım.sevıyorumda bu pıslıgı.ne anama ne kardeslerıme kımseye bısey anlatamaz oldum anlatsam kale gıbı arkamdalar bılıyorum.ama ben onsuz olmaya dayanamıyorum.ben evı defalarca terk ettım kaynanam gorumcem saltanat kurdu.sımdı onlara fırsat vermemek ıcın sn defol gıt bu evden dıyorum.bana yuzsuzsun kovuyorum gıtmıyosun dıye.aslında cıkıp gıdınce bekar arkadaslarını topluo eve ıckı sofrası kuruyo.meydanı bunlara bırakmak ıstemıyorum.bende normal degılım normal olsam ılk dayakta bırakırdım bu adamı.

Sırf kayınavlide ve görümceye saltanat(?) vermemek icin bu hayata ne kadar katlanabilirsiniz? Size yazık değil, seviyormuşsunuz, dayağı da tatlı geliyor demek ki ama kızınız? Yazık değil mi ona?

e biz şimdi sana ne diyelim a benim güzel bacım.
çok seviyom bırakıp gidemem diyosun.
e katlanacaksın ozaman.
dayağını, pavyonunu , içkisini hoş göreceksin.
eve metres getirirse hizmetlerini edeceksin.
aşk ya bu kolay bulunur mu :ssz:

Sevdiğiniz ne ise onu yok edin içinizde

Sen katlanabilirsin ama bu yaşananlar evladına nasıl geri dönecek hesapladın mı hiç, ileride nasıl bir hayatı olacak.....

bende normal dusunemez oldum.ne yapsam karar alsam vazgecer oldum.bı kararımın arkasında 1 gun anca durabılıyorum.herkes benı cok guclu bılıyo.ama malesef ne yaptıgımı bılmıyor hale geldım.kızım canım yavrum o bana vurdukca yapma vurma anneme dıye uzerıme kapanıyo.nasıl bır hayatın ıcerısındeyımm ben ne yapıyorum gercekten bılmıyorum

Arkadaşım belli ki zor durumdasın...Üstüne gitmek istemem ama sizi sürekli öldüresiye döven adam için mi 'onsuz olamıyorum' diyorsunuz ? 2 defa kalp krizi geçirdim demişsiniz... Bu adam sebebiyle ölürseniz kızınıza ne olacak ? Yazık günah size de kızınıza da..Aileniz arkanızda madem bırakın ardınızdan kim saltanat sürerse sürsün,canınıza yazık ya üzüldüm gerçekten.

bende normal dusunemez oldum.ne yapsam karar alsam vazgecer oldum.bı kararımın arkasında 1 gun anca durabılıyorum.herkes benı cok guclu bılıyo.ama malesef ne yaptıgımı bılmıyor hale geldım.kızım canım yavrum o bana vurdukca yapma vurma anneme dıye uzerıme kapanıyo.nasıl bır hayatın ıcerısındeyımm ben ne yapıyorum gercekten bılmıyorum

al git kızını.
bunu bikere yapmışsın zaten, 2. daha kolay olur.
elin adamı kızından kıymetli olamaz, üstelik sana zerre kıymet vermeyen bir adam

2. evlilikse 2. evlilik. Neden dönemiyorsunuz, neden boşanmıyorsunuz.
elalem ne der mantığıyla yaşamaktan ne zaman vazgeçicez biz :ssz:

zamaninda kendine yettigini kanitlamissin, cocuguna bakmis altina araba cekmisin, hala ben bu dayagi yer bu deveyi guderim diyorsan afiyet olsun. ama bari yazip da bizim moralimizi bozma.

Bundan daha önce daha küçük yaşta yapmışsın dimdik durmuşsun şimdi mi yapamıyorsun
Vallahi kadınlar kendisine yapıyor sananda evden oradan kötü anıların dolu zaten gitse adam o evde mutlu olcak mısın günah değil mi o ufak kıza yaşattıkların nasıl vicdansız bu adama dayanırsın sırf kaynanan görümden yüzünden
Kusura bakma da kimse seni tutup çekemez o evden sen kurtulmak istemedikçe...

cok üzüldüm diyecek bısey bulamıyorum biraz mantıklı olun cocugunuzu bu ortamda buyutmeyın ona kufur edıyormus durmayın orada

Kusura bakmayin acik yazcam.Evliligin 2.gununde pavyon pavyon gezen,sizi doven,evi meyhaneye ceviren adamdan ne koca ne baba olur.Kiziniz varmis onu boyke bir yerde buyutmeye hakkiniz yok yaziktir gunahtir.Her uvey ayni degildir dogru ama sizin evladiniz var guvenebilecek misiniz bu kocaya? Kizinizi da kendinizi de magdur etmeyin nolur.Bekara bosabmak kolay derler ama 10 sene sonra uvey baba magduru bir evladiniz olsun istemezsiniz umarim.

kendinize acımıyorsanız kızınıza acıyın lütfen o kadar acıyı siz çekebilirsiniz ama o yavru bu kadar acıya dayanamaz....

Benim anlamadığım hadi birincisine aşıktın olabilir sütten ağzın yanmışken ikincisini nasıl seviyorum diyebiliyorsun hayret çoktan çekip gitmen gerekiyordu. O seni tanıştıran kişi bilmiyor muymuş pavyonu içkiyi 2. gün birden oluvermedi ya
Yapacağın şeyi biliyorsun başka çaresi o adamın psikolojik tedavi olması

Eşinin bu kadar eziyetine rağmen hala onsuz yapamadığını sevdiğini mi söylüyorsun :53::53: üstelik çocuğuna da zarar verecek bu adam :47: E bizden ne bekliyorsun anlamadım ben

hem böle bi sewgi olamaz hala aşığım diyosunuz anlayamiorum kbakma sert konusmakda ıstemıyorum o kızcagazın sucu ne

Sunu okuyunca benim bile gözlerim doldu, evladınıza bunu yapmayın. Kendinize ne yaparsanız yapın ama yavrunuzu esirgeyin. Lütfen.

ev esyası alırken kardesımı borclandırdı.kefıl yaptı.bılıyorum gıdersem 2 ay oder 3 ay vazgecer odemekten.elımı verdım kolumu alamıyorum.ıkı arada bır deredeyım napıyım ALLAH ASKINA.kardesımın durumuda yok kı odesın 17 bınlık borcu

Back