Ne tur haziliklar yaptinz-yapalim??

mahperver

Hayat ne enteresan . . .
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
159
0
Arkadaslar ben genelde cok aktif bir insanim ama hamile kaldigimdan beri elime hic ir sey alamiyorum,heyecanli oldugum ayri bi konu,yani bi takim hazirliklar da yapmak istemiyorum degil ama orgu falan olmasin siz neler yaptiniz varmi bi hazirliginiz paylasirsaniz sevinirim?..evde duzenlemeler yapmayi dusunuyoruz ama bunu son ay'a biraktik esimle..
Fikirlerinizi bekliyorm butun annecikleri seviyorummm a.s.

canım 23 haftalık hamileyim bende hastane cıkısı.tulum.yedek zıbınlar battaniyeler örgü yelek hırkalar hazır şimdilik karyolasını filan son ay almayı düşünüyoruz daha zaman var yavas yavas hepsi hallolur

bana sorarsanız son aya bırakmayın,çok ağırlaşmadan,gezmek alışveriş yapmak çok zor gelmeye başlamadan yavaş yavaş alın eksiklerinizi.zaten aradığınız her şeyi ha deyince bulamıyorsunuz bazen günlerce gezmek aramak sipariş verip beklemek gerekiyor.hem belki erken gelir bebişiniz.bilemezsiniz ki.yedinci ayda hastane valiziniz hazır olsun.bebişinize aldığınız eşyaları güzelce yıkayıp ütülemiş olun.kafanız rahat olsun.

bende 35 haftalık oldum hazırlıkları henüz bitmedi hastane valizini bile hazırlayamadım her eksigi bitsin öle hazırlayım istiyorum bakalım inş. erken gelmez kızzım..

Bence de son aya kalmasın. Yavaş yavaş enerjiniz yerindeyken hazırlayın her bi şeyini. Biz üç aydan sonra başlasdık. Cınsiyetini öğrendikten sonra yani.Bir de çokcuk odası için mobilya düşünüyorsanız iki iki buçuk ay önceden alın. Kokusu kolay kolay çıkmıyo evden.Özellikle hastane valizi çok öznemli 7. aydan sonra hazırladım ben. Bebişler süprizi seviyo ne yapacakalrı belli olmaz değil mi ama :)))

Kıyafetlerimiz falan tamam bizimde ,oda yapsam mı yapmasammı karar veremedim daha.Sanırım hastane valizi içinde çok erken,beklemedeyiz bakalım :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

gerçi benim için çok erken ama biz daha hiç bir şey almadık
bende 7.ayda odayı tamamlamayı hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum kısmet olursa :emir_bebek:
ama daha şimdiden bir sürü hediyemiz oldu sositososito

X