ne tip meleksiniz

İyilik Meleği
Sadece işiniz güzünüz iyilik. Boş zamanınızda mutlaka bir dertlinin dermanı oluyor, onu içinizdeki sıcakkanlılığınızla adeta büyülüyorsunuz.şakkıdı

İyilik Meleği
Sadece işiniz güzünüz iyilik. Boş zamanınızda mutlaka bir dertlinin dermanı oluyor, onu içinizdeki sıcakkanlılığınızla adeta büyülüyorsunuz

evet ben bi iyilik melegiyimmmm =))) =)))

Vahşi Melek
Size bu erkeksi tavırlar çok yakışıyor. Bu tavırlarınız ile tüm ilgiyi topluyor ve toplumda seviliyorsunuz.

erkeksi tavırlarrrrrr:1shok:

Iyilik Melegi Cikti Gercektende Yarim Sever Olan Bir Insanim Arkadaslar

Aşk Meleği
Siz etrafa aşkla bakan, aşkla doğup, büyüyün bir meleksiniz. Gözlerinizdeki parlaklık ve pembe düşler hep sizinle olsun.

başka bişey çıksa şaşardım :roflol:

İntikam Meleği
Aman sizden uzak duralım. Size yaklaşanın halinin beter olacağı gözler önünde. Asiliğiniz gerçek, asabiliğiniz yakıcı.
Kötü Kazen yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey:

İyilik Meleği
Sadece işiniz güzünüz iyilik. Boş zamanınızda mutlaka bir dertlinin dermanı oluyor, onu içinizdeki sıcakkanlılığınızla adeta büyülüyorsunuz.

İyilik Meleği
Sadece işiniz güzünüz iyilik. Boş zamanınızda mutlaka bir dertlinin dermanı oluyor, onu içinizdeki sıcakkanlılığınızla adeta büyülüyorsunuz.

Bana da bu çıktı...

İyilik Meleği

Ay ayni ben ayol :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…