• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne tip meleksiniz

İntikam Meleği
Aman sizden uzak duralım. Size yaklaşanın halinin beter olacağı gözler önünde. Asiliğiniz gerçek, asabiliğiniz yakıcı.

İntikam Meleği jeyyar
Aman sizden uzak duralım. Size yaklaşanın halinin beter olacağı gözler önünde. Asiliğiniz gerçek, asabiliğiniz yakıcı.
testin doğruluğu böylelikle onaylanmış oldu :icecream:

İyilik Meleği
Sadece işiniz güzünüz iyilik. Boş zamanınızda mutlaka bir dertlinin dermanı oluyor, onu içinizdeki sıcakkanlılığınızla adeta büyülüyorsunuz.

İyilik Meleği
Sadece işiniz güzünüz iyilik. Boş zamanınızda mutlaka bir dertlinin dermanı oluyor, onu içinizdeki sıcakkanlılığınızla adeta büyülüyorsunuz.

İyilik Meleği
Sadece işiniz güzünüz iyilik. Boş zamanınızda mutlaka bir dertlinin dermanı oluyor, onu içinizdeki sıcakkanlılığınızla adeta büyülüyorsunuz

İyilik Meleği
Merak ettim 10 yıl önce ne çıkardım acaba:))))))

bende de iyilik meleği çıktı yaaa!zaten başıma ne geliyorsa hep bu saflığımdan geliyo!ühühühühü...

selam dost tesekkürler sanada böle form hazrladıgın için canım.aynı ben çıktı dedim ya.saolasın ilgin için

banada iyilik melegi cikti masallah burdada elini sallasan iyilik melegine carpacak:)

Bende iyilik meleği çıktım..........Ne çok iyilik meleğimiz varmış değilmi kızlar.........

İntikam Meleği

İsabet olur..

Back