Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk olsun? son 17 :) resimliii;)

8 ve 11 güzeL :) asLında ben açık renklere aşırı derece tutkum vardırda sana çok güzel oturmuş koyu renk tatlım

Canım ben de saçlarımı kumral karamel ve altın parıltılı ışıltılı bal köpügünü karıstırıp boyadım tam olarak istedigim renk senin 7.resimdeki rengindi ama ben bir türlü bal köpügünü tutturamıyorum palette açık papatya yapsam tutma şansı nedir?

bence 6 senı en canlı o göstermiş tatlım bende yayım 3 aralık aynen bende cok deıstırrım saç rengimi :)

cnm foto eklersen tam rengi görürüm sana nasıl bi ton cıkıcagnı sölerm ben 7yi koyu bi sarı üstüne yine kolaston 9.0 sarı yaparak elde etmiştim

bence 6 senı en canlı o göstermiş tatlım bende yayım 3 aralık aynen bende cok deıstırrım saç rengimi :)

teşekkür edermm cnmm :) bende 4 aralıkk işte ozmna kdr boyayıp şeklini halletmem lazm pazar dogm gnm arkdslarmla bulusucamm

Bence 13. renk güzel bide saın uzunsa süper.Ama tarcın bakırda acaip havalı.onların dısındakilerde güzeller ama bu ikisi daha yakısmıs sanki

kesınlıkle sarısınlık yada sarı senın rengın degıl cok yapay ılk olarak onu soylıyım. Sondakı resımdekı renk tarzında koyu renk kullanmalısın.

kesinlikle bakır tonları ama ben de bir yay olarak bunlardan farklı bir renk dene derim mesela kızıl tonları..

Tarçın bakır mükemmel 2,6 ve son resımdekı saclar :) gayet hoş,beyaz tenlisiniz sanırım ve bakır tonlar mukemmel uyum

Bence 13. renk güzel bide saın uzunsa süper.Ama tarcın bakırda acaip havalı.onların dısındakilerde güzeller ama bu ikisi daha yakısmıs sanki
saçlarımı kestirdim temmuzda cnm şimdi arkalar omz hizamda önler daha uzunn :)
kesınlıkle sarısınlık yada sarı senın rengın degıl cok yapay ılk olarak onu soylıyım. Sondakı resımdekı renk tarzında koyu renk kullanmalısın.
genelde sarıyı yakıştırırlar ama zevkler ve renkler tabii :)
8'e bayıldım.. harika
teşekkürlerr:)
kesinlikle bakır tonları ama ben de bir yay olarak bunlardan farklı bir renk dene derim mesela kızıl tonları..
kızıl cok kırmızı kırmızı durur diye yapmıyorum cnm pembe beyaz hatta baya beyazm ben o yüzden cok parlamak istemiyorum kırmızı:)
ben 9a bayıldım
teşekkür ederimm:)
Tarçın bakır mükemmel 2,6 ve son resımdekı saclar :) gayet hoş,beyaz tenlisiniz sanırım ve bakır tonlar mukemmel uyum
teşekkürlerr bende sarı-turunculu bakırları seviyorum ve kullanıyorum :)
2 veya 6 diyorum :124:

teşekkürr ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…