• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk olsun? son 17 :) resimliii;)

Kesinlikle sarı tonları olmamalı yakıştıramadım tarçın rengi çook ama çook hoş olmuş favorim 6 numara 8 ve 15 de harika durmuş

kızlarrrr ben acayip vakit geçirir oldum burda çok şeyde öğrendim dolayısıyla artık diğer arkadaşlarım yerine size soruyorum bazı şeylerii :) ben her sene doğumgünümde renkk,şekill değiştiririm saçlarımdaa 4 aralık doğum günüm ben bi yay burcuyum dolayısıyla değişkenim sıkılganımm:) bu sene napimm? şimdiye kadar kullandıgım renkleri size gösterimm sizde bana fikir verin olur muu :) size güveniyorumm :54:
Eki Görüntüle 290310 Eki Görüntüle 290322 Eki Görüntüle 290321 Eki Görüntüle 290320 Eki Görüntüle 290319 Eki Görüntüle 290318 Eki Görüntüle 290317 Eki Görüntüle 290316 Eki Görüntüle 290315 Eki Görüntüle 290314 Eki Görüntüle 290313 Eki Görüntüle 290312 Eki Görüntüle 290309 Eki Görüntüle 290311 Eki Görüntüle 290323

ilk fotodan başlıyorumm boyaları ve renklerii (sizin isteğiniz üzere;))
1) baya baya akmış palette tarçın bakır
2)palette tarçın bakır ilk boyanmış hali hatta ilk günü
3)koleston köpük boya açık kumral (en açık rengi)
4) loreal küllü açık sarıı (kendi kumral saçıma 1 yıl boyanmışş 1 yıl sonucunda bu renk olmuşturr)
5) saçımı çikolata kahve boyadıktan bir kaç ay sonra arkadaşlarımın ısrarıyla açtım ve palette papatya boyadım o renkktir kendsi;)
6)palette papatya nın devamıı gitgide açıldı renkk
7)koleston sarı
8) akmış tarçın bakırın üstüne palette açık papatya ;) süper açıyooo:)
9)aynıı gün aynıı renkk
10) loreal çikolata kahvee fakatt 1-2 ay sonrasıı dipler çıkmışş vs
11)loreal çikolata kahve 2. yada 3. boyama..
12)syoss altın karamell şu anki renngim :)
13)palette açık papatya
14) palette açık papatya
15) palette papatya

şu anki halimde 7. sayfada varrr....... diplerim cıkmaya başladı çünküü bikaç güne boyarımm herhalde yenidenn...

bu arada gözlerimde elaa kaşlarım açık renkk bilginizeee ...zaten yeterince beyazım göründüğü üzree:)

3 ve 8 bence ama 8 daha baskın..:52:

Canım 8 numaraya bayıldım. Çok yakışmış bence sana. Bende yapsam mı ki diyorum acaba. Bende boyamıştım ya tarçın bakıra ama tutmamıştı benim konumda da yardımcı olmuştun. papatya sarısımı senin boyadığın. Açıkmı normalimi. Birde benim seninki gibi çok açık değil rengim. Acaba nasıl olur. İçine küllü bir sarı falan karıştırsam tutunculuğu kapatırmı? Çok sordum değilmi? :34:

Canım 8 numaraya bayıldım. Çok yakışmış bence sana. Bende yapsam mı ki diyorum acaba. Bende boyamıştım ya tarçın bakıra ama tutmamıştı benim konumda da yardımcı olmuştun. papatya sarısımı senin boyadığın. Açıkmı normalimi. Birde benim seninki gibi çok açık değil rengim. Acaba nasıl olur. İçine küllü bir sarı falan karıştırsam tutunculuğu kapatırmı? Çok sordum değilmi? :34:
teşekkürler cnmmm çok naziksinn :) tarcın bakır cok akınca bende acılsın diye palette açık papatya boyamıstım üstüne orenk öyle cıkmıstı brz srı brz turuncu birenk olmustuu :) senn rengn ne renk küllü karstrma bakıra küllü karstrrsan bi anlamı kalmaz zaten alır trnculugunu parlaklıgnı cnm ;)

hepsi yakışmış bence :D

cok tesekkr edermmm :)

Busucm bir şey danışacağım sana cnm. Bir yardım etsen bana. Benim saçlarım koyuydu hatırlarsan, bende açıcı alıp açtım rengini. Şimdi sarımsı ama turunculuk daha fazla. Acaba açık papatya sarısı boyasam olurmu? Yoksa yine açıcıyla mı açayım? Ayy daral geldi bu saç işinden. Senin 8. numaraya bayılıyorum ya. Öyle olabilse keşke. :14:

Busucm bir şey danışacağım sana cnm. Bir yardım etsen bana. Benim saçlarım koyuydu hatırlarsan, bende açıcı alıp açtım rengini. Şimdi sarımsı ama turunculuk daha fazla. Acaba açık papatya sarısı boyasam olurmu? Yoksa yine açıcıyla mı açayım? Ayy daral geldi bu saç işinden. Senin 8. numaraya bayılıyorum ya. Öyle olabilse keşke. :14:

turuncumsuysaa evet papatya sarısı boyasan olabilir cnm ama açık papatya daha cok acar sen normal papatya al boya derim ben ;)

turuncumsuysaa evet papatya sarısı boyasan olabilir cnm ama açık papatya daha cok acar sen normal papatya al boya derim ben ;)

Saol cnm bekliyorum senden msj valla. Gözlerim sende kaldı. :9:
Açtım ya saçlarımın rengini şimdi çok kararsızım. Düşüne kaldım karar kara. Bir kere daha açmamı tavsiye etti cryptic ama ben pek istemiyorum yani korkuyorum. Birde kötü birşey olursa sonradan üzülmek istemiyorum. Sarı yapmak istiyorum ama yavaş yavaş geçiş yaparım yada sarıya yakın kalırım diyorum. Birde dore sarıyı düşünüyorum. Papatya sarısı ile onu düşünüyorum ama dore sarı nasıl bilmiyorum. Resimlerini gördüm ama saçta nasıl bilmiyorum. Böyle işte busucm. Sen tarçın bakırdan sonra boyamışın tutmuş. Bana da olur herhalde. Onun için sana danışayım birde dedim. Saol cnm yardımların için.

Saol cnm bekliyorum senden msj valla. Gözlerim sende kaldı. :9:
Açtım ya saçlarımın rengini şimdi çok kararsızım. Düşüne kaldım karar kara. Bir kere daha açmamı tavsiye etti cryptic ama ben pek istemiyorum yani korkuyorum. Birde kötü birşey olursa sonradan üzülmek istemiyorum. Sarı yapmak istiyorum ama yavaş yavaş geçiş yaparım yada sarıya yakın kalırım diyorum. Birde dore sarıyı düşünüyorum. Papatya sarısı ile onu düşünüyorum ama dore sarı nasıl bilmiyorum. Resimlerini gördüm ama saçta nasıl bilmiyorum. Böyle işte busucm. Sen tarçın bakırdan sonra boyamışın tutmuş. Bana da olur herhalde. Onun için sana danışayım birde dedim. Saol cnm yardımların için.

cnm kusura bakma ben işe başladmda aksamları giremiorum hergünn artık eskisi gibii:) oyusden gec gördmm sarı istiosann evet yavas yavas geçeblrsnn ama benmki gibi birenk istiosan içnde azda olsa turuncu bakırlık olması lazm cnmm istersenn bi tüp papatyaya çeyrek tüp tarcın bakır koyarakda halledeblrsn ;)

cnm kusura bakma ben işe başladmda aksamları giremiorum hergünn artık eskisi gibii:) oyusden gec gördmm sarı istiosann evet yavas yavas geçeblrsnn ama benmki gibi birenk istiosan içnde azda olsa turuncu bakırlık olması lazm cnmm istersenn bi tüp papatyaya çeyrek tüp tarcın bakır koyarakda halledeblrsn ;)

Ayy valla içimi rahatlattın cnm. Bugün inan cnm bi sıkkındı. Ne yapsam diye. Biraz da kararsızlık beni yoruyor. Kararımı versem daha kolay olacak. En iyisi dediğin gibi alayım papatya sarısı bi deneyeyim. Olmazsa açıcı alırım yaparım 1 ay sonra falan dinlensin. Gerçi olmayacağını sanmıyorum koyu değil artık saçlarım. Hayırlı olsun cnm yeni işin bu arada. Sen ne yaptın boyadın mı saçlarını? Birde Dore sarı nasıl biliyormusun?

Ayy valla içimi rahatlattın cnm. Bugün inan cnm bi sıkkındı. Ne yapsam diye. Biraz da kararsızlık beni yoruyor. Kararımı versem daha kolay olacak. En iyisi dediğin gibi alayım papatya sarısı bi deneyeyim. Olmazsa açıcı alırım yaparım 1 ay sonra falan dinlensin. Gerçi olmayacağını sanmıyorum koyu değil artık saçlarım. Hayırlı olsun cnm yeni işin bu arada. Sen ne yaptın boyadın mı saçlarını? Birde Dore sarı nasıl biliyormusun?

saol cnmm teşekkür edermm:) yap dedgm gibi olmaz bişey merak etmee;) bende biraz bakırlaştrym die düşünüyorum aslnda dore bakırmı yapsam diorm ama bakalmm yapnca koyarm foto:D dore sarı bende forumda konusunu okudum renk süperr hoş olablr sarı düşünüosann egerr kötü cıkıcagnı sanmıorm cnm acmssn sonucta saclarını ;)

saol cnmm teşekkür edermm:) yap dedgm gibi olmaz bişey merak etmee;) bende biraz bakırlaştrym die düşünüyorum aslnda dore bakırmı yapsam diorm ama bakalmm yapnca koyarm foto:D dore sarı bende forumda konusunu okudum renk süperr hoş olablr sarı düşünüosann egerr kötü cıkıcagnı sanmıorm cnm acmssn sonucta saclarını ;)

Bende ikisi arasında kaldım. Deneyip görücem artık birini. Bakalım nasıl olacak. :34:

Back