• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk olsun? son 17 :) resimliii;)

kesinlikle ve kesinlikle 2 kesinlikle hem de..sakın 3 olma
2 diyorum çok yakışmış bayıldım.:54:

o zaman 6 :) sana bu tonlar bence çok yakışıyor..eğer değişikliği seviyorsan kırmızı bile olabilir..:94:

o zaman 6 :) sana bu tonlar bence çok yakışıyor..eğer değişikliği seviyorsan kırmızı bile olabilir..:94:

teşekkürlerr :) ton değiştiririm bende ozmnn:) kırmızımı yok aman:D okdrda değil çok iddialı .. ben hem süslü gösterişli hemde daah doğal dursun istiyorumm tenmle uyumlu olsun:)

sacin suan hangi renk ????

12. foto syoss altın karamell :) şöyle bişiii..
Eki Görüntüle 290355 $Görüntü0392.jpg

12. foto syoss altın karamell :) şöyle bişiii..
Eki Görüntüle 290355 Eki Görüntüle 290356

simdiki rengide guzellmis neden boyama ihtiyaci duyuyorsun ki yine ayni renge boyasanda seklini degistirsen sacinin olmazmi cok boyamakda iyi degil kendimden biliyorum her hafta baska renge boyuyordum arkadaslarim sasiriyordu gecen hafta sacin su renk degilmiydi falan die :1:en son bi acik renk boyadim hala cilesini cekiyorum ve asiri dokulmeye basladi saclarimmm kestirecem galiba tekrardannn:5:

simdiki rengide guzellmis neden boyama ihtiyaci duyuyorsun ki yine ayni renge boyasanda seklini degistirsen sacinin olmazmi cok boyamakda iyi degil kendimden biliyorum her hafta baska renge boyuyordum arkadaslarim sasiriyordu gecen hafta sacin su renk degilmiydi falan die :1:en son bi acik renk boyadim hala cilesini cekiyorum ve asiri dokulmeye basladi saclarimmm kestirecem galiba tekrardannn:5:

cnm cok boyamıyorum ayda bir boyuyorumm diplerim geldikcee:) ben bi sorim dedim yeni yaşa ne renkle giriym die ?:)

o uzunn saçları gittim kestrdm bikaç ay önce biliomusunn :) şu an saçlarımm omuzlarımda birazck daha uzun önlerr arkası daha kısaaa sarıyı bende seviyorumm ama sıklganım işte sorun buu.. teşekkürler cnm:)

$kadınlarkulübü.jpg
$Kopya  DSC_0543.jpg
Direk sizi bu renkle düşündüm ve yaptım.Çok tarz durdu bu renk bence :49: Karşılaştırması size kalmış :)

Son düzenleme:
Back