Saç Rengi ve Saç Boyama palette 7-57 ve loreal 7-43

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar selamm. her ay saçlarımı boyuyorum beyazlardan dolayı şuan saçlarım kumral ve uçlarda ombre var. ancak çok sıkıldım ve soluk gelmeye başladı renk. geçenlerde palette 7-57 Tarçın kahve aldım ancak bu boyalar göründüğünden daha koyu tuttuğu için ve çok koyu bi renk de istemediğim için sonra birde loreal 7-43 Tarçın Bakır aldım. ikisini karıştırıp kullanmayı düşünüyorum ancak emin de olamıyorum. bire bir karıştırsam nasıl bi renk elde ederim hiç bilmiyorum ne çok koyu ne de turuncu gibi açık bişi istiyorum. siz ne diyorsunuz? bakır hemen akarsa diye de çekiniyorum uçlar turuncu olabilir sanki :110: 1 paket tarçın kahveye yarım tarçın bakır mı katmalı acaba? fikirleriniz önemli...:KK52:

Merhabalar, kumral saçın üzerine nasıl tutar pek bi fikrim yok ama ombre yerler bakır olur, ayrıca o bakırımsı yansıma olsun istiyorsan bence tarçın bakırı katmalısın. Yoksa bakır kahve en başta açılmış saçta bile baya koyu oluyor hatta bakırlık belli olmuyor.

palettin boyalarını çok beğeniyorum.mavi sokakla aynı fikirdeyim çeyrek yeterli bencede

1 paket tarcin kahveye yarim paket tarcin bakir kattim suan boya sacimda bakalim nasil olucak cok merak ediyorum

1 paket tarcin kahveye yarim paket tarcin bakir kattim suan boya sacimda bakalim nasil olucak cok merak ediyorum
bende kumral doğalıı uçları kahve olan saçıma sıcak bakır kahve uyguladım uçları koyu tuttu dibi turuncumsu oldu ama 1 ay içinde aktı o turunculuk tekrar yapıcam senin nasıl oldu bende mi içine tarçın bakır karıştırsam ?

bende kumral doğalıı uçları kahve olan saçıma sıcak bakır kahve uyguladım uçları koyu tuttu dibi turuncumsu oldu ama 1 ay içinde aktı o turunculuk tekrar yapıcam senin nasıl oldu bende mi içine tarçın bakır karıştırsam ?
uçlarımda sarılar olduğu için oraları tam kapanmadı benim açık kaldı daha yeni boyandığı için akma nasıl olur bilmiyorum biraz açık oldu akarsa daha da açılır turuncumsu olur diye tereddütlüyüm ama bidahaki ay daha koyu istiyorum bakalım. dipler daha koyu kızıl kahve uçlar daha açık şuan benim

uçların dibinden daha koyuysa açmadan aynı tonu yakalayamazsın geçen sene benimde öyleydi uçlarım kahve diplerim kumral mecburen açtırdım yoksa naparsan yap koyu boya dışında açık renkler fark oluşturuyor

Back
X