Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 2 çok yakışmış...
8 ve 11 güzeL :) asLında ben açık renklere aşırı derece tutkum vardırda sana çok güzel oturmuş koyu renk tatlım
Bence 8. renk size çok yakışmış.
Canım ben de saçlarımı kumral karamel ve altın parıltılı ışıltılı bal köpügünü karıstırıp boyadım tam olarak istedigim renk senin 7.resimdeki rengindi ama ben bir türlü bal köpügünü tutturamıyorum palette açık papatya yapsam tutma şansı nedir?
bence 6 senı en canlı o göstermiş tatlım bende yayım 3 aralık aynen bende cok deıstırrım saç rengimi :)
kızlarrrr ben acayip vakit geçirir oldum burda çok şeyde öğrendim dolayısıyla artık diğer arkadaşlarım yerine size soruyorum bazı şeylerii :) ben her sene doğumgünümde renkk,şekill değiştiririm saçlarımdaa 4 aralık doğum günüm ben bi yay burcuyum dolayısıyla değişkenim sıkılganımm:) bu sene napimm? şimdiye kadar kullandıgım renkleri size gösterimm sizde bana fikir verin olur muu :) size güveniyorumm
Eki Görüntüle 290310 Eki Görüntüle 290322 Eki Görüntüle 290321 Eki Görüntüle 290320 Eki Görüntüle 290319 Eki Görüntüle 290318 Eki Görüntüle 290317 Eki Görüntüle 290316 Eki Görüntüle 290315 Eki Görüntüle 290314 Eki Görüntüle 290313 Eki Görüntüle 290312 Eki Görüntüle 290309 Eki Görüntüle 290311 Eki Görüntüle 290323
ilk fotodan başlıyorumm boyaları ve renklerii (sizin isteğiniz üzere)
1) baya baya akmış palette tarçın bakır
2)palette tarçın bakır ilk boyanmış hali hatta ilk günü
3)koleston köpük boya açık kumral (en açık rengi)
4) loreal küllü açık sarıı (kendi kumral saçıma 1 yıl boyanmışş 1 yıl sonucunda bu renk olmuşturr)
5) saçımı çikolata kahve boyadıktan bir kaç ay sonra arkadaşlarımın ısrarıyla açtım ve palette papatya boyadım o renkktir kendsi
6)palette papatya nın devamıı gitgide açıldı renkk
7)koleston sarı
8) akmış tarçın bakırın üstüne palette açık papatya süper açıyooo:)
9)aynıı gün aynıı renkk
10) loreal çikolata kahvee fakatt 1-2 ay sonrasıı dipler çıkmışş vs
11)loreal çikolata kahve 2. yada 3. boyama..
12)syoss altın karamell şu anki renngim :)
13)palette açık papatya
14) palette açık papatya
15) palette papatya
şu anki halimde 7. sayfada varrr....... diplerim cıkmaya başladı çünküü bikaç güne boyarımm herhalde yenidenn...
bu arada gözlerimde elaa kaşlarım açık renkk bilginizeee ...zaten yeterince beyazım göründüğü üzree:)
kızlarrrr ben acayip vakit geçirir oldum burda çok şeyde öğrendim dolayısıyla artık diğer arkadaşlarım yerine size soruyorum bazı şeylerii :) ben her sene doğumgünümde renkk,şekill değiştiririm saçlarımdaa 4 aralık doğum günüm ben bi yay burcuyum dolayısıyla değişkenim sıkılganımm:) bu sene napimm? şimdiye kadar kullandıgım renkleri size gösterimm sizde bana fikir verin olur muu :) size güveniyorumm
Eki Görüntüle 290310 Eki Görüntüle 290322 Eki Görüntüle 290321 Eki Görüntüle 290320 Eki Görüntüle 290319 Eki Görüntüle 290318 Eki Görüntüle 290317 Eki Görüntüle 290316 Eki Görüntüle 290315 Eki Görüntüle 290314 Eki Görüntüle 290313 Eki Görüntüle 290312 Eki Görüntüle 290309 Eki Görüntüle 290311 Eki Görüntüle 290323
ilk fotodan başlıyorumm boyaları ve renklerii (sizin isteğiniz üzere)
1) baya baya akmış palette tarçın bakır
2)palette tarçın bakır ilk boyanmış hali hatta ilk günü
3)koleston köpük boya açık kumral (en açık rengi)
4) loreal küllü açık sarıı (kendi kumral saçıma 1 yıl boyanmışş 1 yıl sonucunda bu renk olmuşturr)
5) saçımı çikolata kahve boyadıktan bir kaç ay sonra arkadaşlarımın ısrarıyla açtım ve palette papatya boyadım o renkktir kendsi
6)palette papatya nın devamıı gitgide açıldı renkk
7)koleston sarı
8) akmış tarçın bakırın üstüne palette açık papatya süper açıyooo:)
9)aynıı gün aynıı renkk
10) loreal çikolata kahvee fakatt 1-2 ay sonrasıı dipler çıkmışş vs
11)loreal çikolata kahve 2. Yada 3. Boyama..
12)syoss altın karamell şu anki renngim :)
13)palette açık papatya
14) palette açık papatya
15) palette papatya
şu anki halimde 7. Sayfada varrr....... Diplerim cıkmaya başladı çünküü bikaç güne boyarımm herhalde yenidenn...
Bu arada gözlerimde elaa kaşlarım açık renkk bilginizeee ...zaten yeterince beyazım göründüğü üzree:)
saçlarımı kestirdim temmuzda cnm şimdi arkalar omz hizamda önler daha uzunn :)Bence 13. renk güzel bide saın uzunsa süper.Ama tarcın bakırda acaip havalı.onların dısındakilerde güzeller ama bu ikisi daha yakısmıs sanki
genelde sarıyı yakıştırırlar ama zevkler ve renkler tabii :)kesınlıkle sarısınlık yada sarı senın rengın degıl cok yapay ılk olarak onu soylıyım. Sondakı resımdekı renk tarzında koyu renk kullanmalısın.
teşekkürlerr:)8'e bayıldım.. harika
kızıl cok kırmızı kırmızı durur diye yapmıyorum cnm pembe beyaz hatta baya beyazm ben o yüzden cok parlamak istemiyorum kırmızı:)kesinlikle bakır tonları ama ben de bir yay olarak bunlardan farklı bir renk dene derim mesela kızıl tonları..
teşekkür ederimm:)ben 9a bayıldım
teşekkürlerr bende sarı-turunculu bakırları seviyorum ve kullanıyorum :)Tarçın bakır mükemmel 2,6 ve son resımdekı saclar :) gayet hoş,beyaz tenlisiniz sanırım ve bakır tonlar mukemmel uyum
2 veya 6 diyorum :124:
merhaba bence tüm saç renkleri de ayrı yakışmış yakışmamış diyebileceğim bi renk yok