- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
-
- Konu Sahibi helloeverybody
maalesef yardımcı olamıyorum ama çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
konu "anne" olunca insanın canı çok acıyor...
Allah razi olsun kizlarRabbim yardımcınız olsun,
İstanbulda bilmiyorum ama izmirde teoman söhmen bey var, bugüne kadar gördüğüm en iyi ,alanında uzman bi dr,
tavsiye ederim,
Canim biz yurtdisinda kaliyoruzyeşil kart cıkarın
Allah yardımcınız olsun. Yardımcı olamıyorum ama Rabbim şifasını versin inşallah.
cok sagolun kizlar, allah razi olsunBakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesi var orasi geldi direk aklima ozele gideceksen baska biyer arastirabilirsin..
Gecmis olsun..
Canim menapoza girmek uzere diyebilirim adetleri cok seyreklesti , durumu cok kotu yarim saat once kriz geciren kadin simdi kalkmis ekmek yoguruyor . Sabir yarabbi !Neden acaba ciddi boyutta mı? Yoksa menapoz falan mı? Yeniköy'de onkoloji vakfı var orada bir bayan var çok iyi bir bayan ben ona gitmiştim. Ne kadar tutar bilmiyorum ben 30 tl verdim ama ssk var bende. Ev arkadaşlarımda ona gitmişti.
Canim burda muayene edemiyoruz bazi sebeplerden oturu . Devlet hastanesi dusunuyoruz ama yinede sosyal guvence olmayinca korkuyoruz . 1 milyar tutsa sukrederiz ama 6-7 milyar diye tahmin ediyoruzYurt dışından Türkiye'yemi gelişeceksiniz ? Orda muayene olsun.istanbul îçinse devlet hastanelerine götürün güvence olmayınca özel tavsiye etmek zor
Canim menapoza girmek uzere diyebilirim adetleri cok seyreklesti , durumu cok kotu yarim saat once kriz geciren kadin simdi kalkmis ekmek yoguruyor . Sabir yarabbi !
Babam diyorki 6-7 milyardan asagi cikamayiz hastaneden cok tutuyormus off..
bilemedim oyleyseCanim biz yurtdisinda kaliyoruz
Yok o kadr tutmaz sanmıyorm .ara bi özel hastaneyi öğren yurt dışından geleceğinizde söyle .muayene ücretleri belli Türkiye'de artık atıyorum 30 tl zatn film yok ilaç yazar en fazlaCanim burda muayene edemiyoruz bazi sebeplerden oturu . Devlet hastanesi dusunuyoruz ama yinede sosyal guvence olmayinca korkuyoruz . 1 milyar tutsa sukrederiz ama 6-7 milyar diye tahmin ediyoruz