Tamamen çıkarlarına uygun hareket etmişsin. İşine gelince "ne de olsa babam" demişsin, babanın gerçek yüzünü görünce sırt çevirmişsin...
Yaşın daha küçük galiba. Ona yoruyorum. Annenle ne yaşarsan yaşa ona sırt çevirme. Gözyaşlarını silip saçını okşayacak olan yine o.
şimdi tam anlayamadım, hikayede oturmayan bişeyler var, sen çok güzel geçiniyodun baban ve sevgiliisyle sadece bu olay yüzünden mi buz kestin, onu tam anlamadım
kaç yaşında olduğunuda merak ettim
hayır hayır yanlış anlaşıldım galiba..
babama her gittiğimizde zaten senin babalık görevlerin var diye tartışıyoduk..benden babalık beklemeyin yok benden babalık der..sonra bişey olmamış gibi davranırdı..
beni bu olaylar yeterince soğuttu..
bide bu yazdığım olay olunca bardağı taşırdı artık..
o kadınla da sırf babam içim konuşmuştum..sinir oluyorum kendime..
valla dizi tadında olmuş malesef aile ilişkileriniz, ama geçte olsa hatanı anlaman güzel, annen ne kadar acı çekmiştir kimbilir sen o kadınla arkadaş olunca
babana gelince babalık görevinden kasıt tam olarak ne bilmiyorum, ama zaten işsiz diyosun ama maddiyat dışında size kol kanat gerdiyse, sevgilisine karşı sizi ezdirmediyse bence sırtını dönme, tamam can ciğer olamazsın belki ama...
ya canım belki o gün baban, annenle arana girmek istememiştir, yoksa normalde görüştüğün evinde kaldığın bi insan neden özellikle o gün gelmesin ki, annenle neden bozuşmuştun ki, yani tam anlatmadığından yanlış bi yönlendirmede bulunmak istemem kendi adıma
annenin çektikleri nerde kaldı... ben asla unutmazdım. senin böyle bi konu açıp bu soruyu sorman bile çok saçma .....
anladım canım , senden aldığım enerji biraz heyecanlı biraz duygularını uçta yaşayan bi insan olduğun yönünde, o yüzden sana yanlış bişey söylemek istemem açıkcası ama ben olsam açık söyleyeyim sadece bayramda seyranda arardım sanırım, ya da hiç görüşmezdim bilemiyorum
aile ilişkileri çok göreceli canım, kimisi görüşmeyince çok acı çeker, kimisi bişey hissetmez
o yüzden senin hislerin daha önemli, ama görüşmek istememeni anlıyorum
ama içinde nefret besleme bence, çünkü o nefret sadece sana zarar verir, araya kocaman bi mesafe koyarsın, ne nefret edersin ne de tamamen görüşmemenin acısını çekersin böylece
Bence sen bardağı son taşıran damla olduğu için değil, sırf baban seni o gece almaya gelmediği için öfkelisin, eğer baban seni o gece almaya gelseydi babanla da babanın sevgilisi ile de ilişkin aynı seviye de devam edecekti yanlış mıyım?
O kadını eve getirmesini, kadınla tanışmayı, babanın çalışmamasını her şeyi sineye çekmişsin, annene sırt çevirip o kadınla 1 yıl boyunca samimi olmuşsun. Bana da biraz çıkarlarına uygun hareket etmişsin gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim, ama anlatım tarzın bana bunları düşündürttü.
Ben en başından bırak o kadınla konuşup samimi olmayı,babamla bile bidaha assla konuşmazdım,yüzümü bile görmesine izin vermezdim.
Annen gerçekten anlayışlı bi kadınmış,ben olsam çocuğumu asla o kadınla konuşturmazdım babasından da saklardım biraz fazla mı katıyım bilemiorum ama evli barklı çocuk sahibi insanların yuvalarını başka bi insan yüzünden yıkmalarına tahammül edemiorum.
Kendine güvenemiosan sevgine güvenemiosan bağlanamıcağını düşünüosan evlenmiceksin çoluk çocuğa karışmıcaksın kimsenin hayatını mahvetmiceksin ne evlendiğin kadının ne de kendi canından olan çocuklarının...
Annen çok sabırlı ve temiz yürekli bi insanmış,seni babanla gayet rahat kötü edebilirdi.
Bence artık annenin yanında ol bırak baban küçük dünyasında mutlu olsun gün gelir o kadından da sıkılır başkasıyla olur ne malum?
Geçici mutluluklar peşinden gitsin sen annenle hayatına devam et onlar için canını sıkmaya düşünmeye sinirlenmeye değmez