- 23 Mart 2011
- 1.956
- 28
Babamı annemden ayırdın mutlu yuvasını bozdun mutlu etmek de sana düşer şimdi derdim!
heh evet evettt aynen böyle diyim
çok teşekkür ederim canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babamı annemden ayırdın mutlu yuvasını bozdun mutlu etmek de sana düşer şimdi derdim!
heh evet evettt aynen böyle diyim
çok teşekkür ederim canım..
Benim annemi aldatacak,bana kötü günümde yardım etmeyecek ve ben o şahısa baba diyeceğim..!En büyük yanlış yuvanızı bozan kadınla tanışmanız olmuş..yuvasını dağıtan,herşeyi göze alan birisinin sizin kötü gününüzde yanında olmasını beklemenz hata zaten..çok sinirlendm çünkü aynısı annemin başına geldi..ve hala evde düşmanım o adama...Annenizin yanında olun.Ve o adamla görüşmeyin.
Rica ederim,artık gözünü açtığını herşeyin farkında olduğunu bilmeleri lazım sizi o kadın için bıraktığı zaman sonradan üzülceğini düşünememiş mi herşeyin bi bedeli var
keşşke tanışmasaydım keşke..
evet ondan çok küçük bişey istedim..
yanımda dahi olmadı..demek diyorum o an hastalansam evde tek başıma arasam babamı gelmiycek..herşeyi anladım artık..
işte oan benim aptal vicdanım devreye girmez inştabikide öyle..o herşeyi silmiş şu anda..ama bi anlıcak ki bi kafasına dank edicekki hiçbiriniz yanında olmucaksınız..Allah yardımcın olsun çok zor çok..
Neyse,artık önüne bakman lazım.
O tarafı düşünme sadece anneni düşün artık.
Babanı değil anneni mutlu etmeye bak.
O mutluluğu o kadında bulcağına inanmış ki terketmiş sizi,bulamadıysa bu sizin sorununuz değil