abilerim beni hiç sevmedi ki

Dert etmeyin bu kadar
Bu tamamen babanızın ve onların annesinin hatası
Kendi egolarını bir yana koyup çocukları kaynaştırmaları gerekirdi
Bu saatten sonra kapanmaz o mesafe, üzgünüm
Amcamin cocuklarini, halamin kizini bile benden ćok severler. Hem de bilerek yaparmis gibi yanimda birbirlerini öperler, amcamin bebegine bacim derler. Daha neler neler

Boyle seyler okuyunca benimde annemle babam ayri annem evli iyikide baska adamdan cocugu olmamis diyorum...
Neden ki, her sey büyükte bitiyor. Siz ilgilenirseniz o da sizi severdi.. bir de bize bakın, abilerim beni sevseydi ben de tam kardeslerim kadar cok severdim

Onlar sizi görmek istemiyorsa sizde gitmeyin,araya mesafe koyun en güzeli aslında ama şunu merak ettim annenle baban neredeyse 19 yıllık evli hiç evinize geldiler mi bu süreç içinde yada anneniz hiç evinize davet ettimi?

Onlar sizi görmek istemiyorsa sizde gitmeyin,araya mesafe koyun en güzeli aslında ama şunu merak ettim annenle baban neredeyse 19 yıllık evli hiç evinize geldiler mi bu süreç içinde yada anneniz hiç evinize davet ettimi?
Geldiler, annem onlari severdi önceden. Gelirlerdi en fazla 2 gün kalırlardi. Kalmak istemezlerdi.Yemekleri yataklari 4×4 lük olurdu. Ama onlar evde sadece babamı görürlərdi. Ha bir kere engelli kardesimi öperken dek geldim beni görünce hemen surat astılar

Biz aslinda istedik ama biz amca diyoruz annemin esine biraz yasi fazla o yuzden yapmadilar bizim icin sorun yoktu aslinda olsa severdik tabiki benim annemin cocugu nasil sevmemki..senin yazini okuyunca olsa bizdemi boyle olurmuyduk diye dusundum bi an..

Onlar seni umursamıyorsa sende onları umursama, senin gibi olgunluğa ulaşamamışlar belli ki. Çocukca yaptıkları boşver takma sende.

Geldiler, annem onlari severdi önceden. Gelirlerdi en fazla 2 gün kalırlardi. Kalmak istemezlerdi.Yemekleri yataklari 4×4 lük olurdu. Ama onlar evde sadece babamı görürlərdi. Ha bir kere engelli kardesimi öperken dek geldim beni görünce hemen surat astılar
O zaman sana karşımı birşey var.

Onlar seni umursamıyorsa sende onları umursama, senin gibi olgunluğa ulaşamamışlar belli ki. Çocukca yaptıkları boşver takma sende.
Ben de olgun biri değilim aslinda, ama kardeş içgudusune sahibim şükür. Ben yaklaştıkça ters tepti

2. evliliklerde genelde böyle sorunlar olabiliyor.
Benim arkadasimda ikinci evlilikten, Ayni sorunu
Oda yasiyor.
Ama unutulmamasi gereken, baban sizinleydi, onlarla degil.
Bir cocuk icin bunun nedemek oldugunu bilirsiniz.
Bunun öfkesi olabilir. Acikca dile getirin onlara düsüncelerini.
En azindan bilirler hislerini.

2. evliliklerde genelde böyle sorunlar olabiliyor.
Benim arkadasimda ikinci evlilikten, Ayni sorunu
Oda yasiyor.
Ama unutulmamasi gereken, baban sizinleydi, onlarla degil.
Bir cocuk icin bunun nedemek oldugunu bilirsiniz.
Bunun öfkesi olabilir. Acikca dile getirin onlara düsüncelerini.
En azindan bilirler hislerini.
Bunun için babama değil, bize öfkeleniyorlar. Boşanma davasinda babam istemiş cocuklari; hem anneleri vermemiş hem de yaslari küçük diye mahkeme anneye vermiş. Üni tercihlerinde babam gelin burda yanimda kalın dedi, kesin bi tepkiyle reddettiler.. kizmalari gereken babam ve ya anneleri. Ben değilim en azindan :KK43:

Tabiki sizler degilsiniz, bu kesin.
Bide söyle düsün, cocuklar kimin yanindaysa
Zaten genelde karsi tarafa doldurularak, suclayarak
Büyütülüyor.
Vede erkek cocugu, nekadar anneci oldugunu biliriz.
Olan kardeslerin bölünmesine oluyor yazikki.

Tabiki sizler degilsiniz, bu kesin.
Bide söyle düsün, cocuklar kimin yanindaysa
Zaten genelde karsi tarafa doldurularak, suclayarak
Büyütülüyor.
Vede erkek cocugu, nekadar anneci oldugunu biliriz.
Olan kardeslerin bölünmesine oluyor yazikki.
Her ne kadar anne sözü duysalar da, kendi iradeleri yok mu ki.. 22 23 yasındalar, cocuk degiller ki gaza gelsinler. Beni sevmedikleri kesin, onu biliyorum ya gerisi boş..

Ben de olgun biri değilim aslinda, ama kardeş içgudusune sahibim şükür. Ben yaklaştıkça ters tepti

Olgunlukla ya da içgüdüsel kardeşlik bağıyla alakası yok, sen annen ve babanla büyümüşsün, abi sahibi olma fikri hoş geliyor, abilerinle de yakın olmak istiyorsun. Onlar babaları olmadan büyümüşler, kendi babalarının onlardan daha çok ilgilendiği, daha çok vakit geçirdiği kardeşler onlara hiç sempatik gelmiyordur.

Olgunlukla ya da içgüdüsel kardeşlik bağıyla alakası yok, sen annen ve babanla büyümüşsün, abi sahibi olma fikri hoş geliyor, abilerinle de yakın olmak istiyorsun. Onlar babaları olmadan büyümüşler, kendi babalarının onlardan daha çok ilgilendiği, daha çok vakit geçirdiği kardeşler onlara hiç sempatik gelmiyordur.
Ben tamamen haksızlar demiyorum, babama neden tavır almıyorlar da özellikle bana alıyorlar. Ben de isterdim birlikte büyüyelim, doğmayi ben istemedim ki. Ya da babalarini bölmedim ki. 23 yasinda adamlar hala mi kin guduyolar :KK43:

Hep onları sevdim, onlar beni de kardeşlerimi de sevmediler..
Bana sorduklarinda hep "3 kardeşiz ilk benim" dedim. Kimse bilmez ki onlari..Halbuki 5 kardeşiz ve ortancayım.. Onlar beni yok saydılar, ben de artık onları.
Anneleriyle babam kaçarak evlenmiş, haliyle düğünleri de olmamış. 2 erkek çocukları olmuş sonra da boşanmışlar. Cocuklar annede kalmış, anneleri de memleketine götürmüş ( kadinla hemşehriyiz)..
Sonra babam annemle evlenmiş, annemin ilk evliliği. Annem de 31 yaşında halk dilinde evde kaldığını düşünerek evlenmiş babamla. Çok da güzel düğünleri olmuş..
Mevzuya geliyim, bu baba bir anne farklı abilerime babam hep baktı(farkli sehirlerdeydik elinden geldigi kadar) 18 yaşlarına kadar nafaka verdi, yine de üniversiteyi kazandilar diye sevincten uçtu adamcagiz. (Memlekette ikisi de mühendislik okuyor) Hâlâ da her türlü masraflarini karsilamaya calisir. Adi üstünde "baba.."
Ama bu abiler, ne beni ne annemi ne de kardeşlerim (izi) kabul ettiler. Hadi annem neyse de bizim suçumuz neydi ki? Ya da benim suçum neydi? En kucuk kardesim dogdu, adini bile merak etmemislerdi.Kardeşim daha yeni ameliyat oldu, umurlarinda olmadi. Ben ygs lys girdim universiteyi kazandim yine sallamadilar tebrik dahi etmediler.. ya sen ne okuyon napiyon demediler. Büyüğü 23 küçüğü 22 yaşında.. aramadilar beni. Ama babamla konuşurlar, ankaraya babanneme gelirler.. Çok uzattım, evelsi gün geldi abilerim yine ankaraya. Halam beni aradi "sumosh abilerin burda baban da biliyo hadi kardesini de al gel, görün abinizi" dedi. Annem izin vermedi gidiyosan tek git dedi. Kizlar ben gercekten aptalim. Gittim sarildim ettim, yine soğuk soğuk konuştular, arada tabiki laflarini da soktular. Biz bu yokluğumuza rağmen babam onların ders kitaplarini vs satin alir para gönderir, tabiki gondercek ama neden kiymet bilmezler.. Onlara yardim ederken aslinda bizden kistigini neden dusunmezler. Cocuk degiller ki..Babamin da pek aramizi yapmak gibi bi derdi yok, o da herseyin farkinda. Onlar da bizim eve gelmezler annem var diye. Sanki annem yiyecek onları. Facebooktan eklemiştim gecen sene, engeli de yemiştim. Artık ben de umursamamaya karar verdim, yine de abi. Can ciğer değil mi? Benim suçum neydi...
Hayır analamadığım bunlar senin anan değil baban değin beni kabul etmiyorlar diye bu kadar dert etmen niye? siz onlara yanaştıkça onlar sizi itecektir... biraz geri durun onlar merak etsin. Haaa merak etmediler etmediyseler etmesinler .....yani bu kadar iyi olmak isttersen onlarla iyi olmazsın sadece arsız damgası yersin yeme.

Hayır analamadığım bunlar senin anan değil baban değin beni kabul etmiyorlar diye bu kadar dert etmen niye? siz onlara yanaştıkça onlar sizi itecektir... biraz geri durun onlar merak etsin. Haaa merak etmediler etmediyseler etmesinler .....yani bu kadar iyi olmak isttersen onlarla iyi olmazsın sadece arsız damgası yersin yeme.
Haklisiniz annem de aynisini diyor

Senin dert edeceğin bir şey yok. Ayrı insanlar olarak kabul edersin ve sen de umursamazsın bu kadar. Çocukluklarına gittiğinde sizi muhtemelen çok kıskanmışlardır. Onlar ayrı bir aileyle büyümüşken siz anne baba beraber büyümüşsünüz. Keşke babamız bizim yanımızda olsaydı diye düşünürken size karşı olumsuz hisler geliştirmiş olabilirler. Çok üzerine düşmeyin. Siz de 5 kişilik bir aile olarak sayın kendinizi.

Düşünüyorum, kendilerince onlar da hakli. Kim ister ki babasiz büyümeyi? Ya da babalarinin bizim yanimizda oldugunu bilmeyi? Ben daha bizim sucumuzu cozebilmis değilim

senin hic bi sucun yok cnm onlarinda olmadigi gibi..ama hep diyorlar ya bosanmada encok yara alan cocuklar diye..sizde sunu anladm ki bi bosanmanin uzerine kurulan yeni evlilikteki cocuklar bile yara aliyor..
Herseyi bi kenara atin bazi seylere boylesi hayirliymis deyip gecin...kendinizi baskalari icin yipratmayin uzmeyin bosvern gitsin ..

X