Benim de bugün ense kalınlığına bakıldı.Yaşım 29. 12 haftalığım. 1.7 çıkınca dr hiç 2 li 3 lüyle uğraşma. amniyosentez yaptır dedi. moralimiz bozuk tabi ki. Allah tüm bebeklere sağlık versin
Valla benim bildiğim, literatürün de dediği, 3 mm'nin altının amniyosentez gerektirmediği. Üstelik amniyosentez için mümkünse 2'li 3'lü testlerle hatta detaylı ultrasonla da bulguların desteklenmesi lazım. Sonuçta amniyosentez de masum bir analiz değil, Bence daha 12. haftadasın, 14. haftaya kadar 2'li test ve ense kalınlığı ölçümü için zaman da var, bir başka doktora daha görün.
arkadaşlar benimde 14 üncü haftam bitti.ama bana 2 li test yapmadı dr um. 3lü test yapıcaz dedi.oda 16 ıncı hafta içinde olacak yani haziranın 4 ünde gel dedi. o zaman ben 4 lü tarama mı yaptırayım? şimdi kafam karıştı ya napıcam??
insanın kafasını takmaması elde değilki.inanın heral aklımda ve her aklıma geldiğimde dua ediyorum.yaşım 22 ve ilk bebeğim eşimle aramda akrabalığım yok kan uyuşmazlığım yok.sanki bu doktorlar insanı korkutur gibi sonuçlar söylüyorlar.yarın hayırlısı ile olumlu sonuçlar alırım.ne olur benim için dua edin.
bugun ikili test sonucumu aldim 13. haftamda yaptirmistim. cok uzgunum.cok canim sıkıldi.dr amniyosentez onerdi ama yaptirmayi dusunmuyorum. anliyan varsa yardimci olabilir mi
kombine risk: 1:118
ikili test: 1:50
yaş riski: 1:476
trisomy 18+NT 1:10000
crl: 63 mm
nuchal translucency: 1,94 mm
birde trusbutun kapakta kacak var yaziyir buda sol kalp kapakcigi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?