ne olur yorum yapın ikili test sonucu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ademir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
braz araştırdım internetten ama senin yazdıgın gibi bi kapak hastalıgı bulamadım:26: ama genel olarak Allah korusun dogumsal kalp anomalisi varsa bile bu düzeltilebilir bi şey ya bi şey sorucam 13 haftalık bebegin kalp anomalisi nasıl görüldü bence başka doktora git aklıma geldi birden yani çok erken daha sen sakın üzülme Allah kolaylık versinn

ela cok tsk ederim yorumlarin icin. cuma tekrar dr gidicem bakalim o bu testlere ve kalple ilgili ne diycek bilseydim yaptirmazdim kafa kalmadi düşünmekten

ela cok tsk ederim yorumlarin icin. cuma tekrar dr gidicem bakalim o bu testlere ve kalple ilgili ne diycek bilseydim yaptirmazdim kafa kalmadi düşünmekten

buraya sonucları yaz lütfen aklım kalır inşallah hiç bi sorun çıkmaz saglıklı bi şekilde bebegini alırsın kucagına

bugun dr gittim. oda test sonucumu riskli buldu. israrla amniyosentez dedi yaptirmiycagimi soyledim. tekrar incekenmek uzere radyolojinin birdaha gormesini istedi.randevu aldim. radyolojiye vermen uzerede bir not yazdi dr yazisini okuyamiycagimi dusundu galiba yazmiski hastayi amniyosenteze yonlendirmenizi onemle rica ediyorum. herneyse ayin ikisine detayli ultrasyona randevu aldim. gine ayni seyleri diycegi ortada

Arkadaşlar Merhaba,

Benim ultrason sonuçları
BPD 17MM
FL 4MM
AC 51MM
CRL 52MM
NT 1.1 MM
Gebeliğimin 12 haftası ve normal çıktı dedi doktor,

yalnız kan testinde wbc 12,16 neu %75.4, neu 9,2 lym 18.5 çıktı. Henüz doktora göstermedim ama normal değerlerin biraz üstünde, ikili tarama testi sonucu henüz çıkmadı.. yüksek olan kan değerleri çok önemlimidir, benzer sonuçlar alan varmıdır.

merhaba ,benim de durumum benzer yalnız ikilide bunlara bakıldığını bilmiyordum ve ilk defa duydum yazdıklarını, ben de bHCG normal değerin üstünde ve PAP-A normal değerin altında, ultrason bulguları güzel çıkmasına rağmen ikili test sonucu riskli geldi. Bunlar istatiksel sonuçlar olduğu için kan değerleri de aynı şekilde etkiliyor sonucu benim bildiğim. Doktorlar hormon seviyesini trizomi 21 için değil de ileride olacak sonuçlar için yorumladı. senin bHCG ve PAP-A nasıl geldi? Ben de endişeliyim ama ultrasona güvenmek istiyorum.

ikili test sonuçlarım bunlar arkadaşlar.Henüz doktora göstermedim. Yorumlayacabilecek var mı ?
nt : 0,80 0,50 mom
crl : 61,5 mm
crl ye göre gebelik : 12 +3
kombine risk : 1:10000 cuf off değerinin altında
ikili test : 1:3891
yaş riski : 1:772
trisomy 13/18 +nt : 1:10000
fb-hcg : 37,2 0,98 düzeltilmiş mom
papp-a : 2,34 0,89 düzeltilmiş mom

Canım cok iyi anlamıyorum ama iyi görünüyor sonucun. Saglikla gelsin bebisin. Bizim guruba gelsene 2015 kasım anneleri.

Şahane yazmışsınız arkadaşım, ben tahlil sonuçlarmı internetden az önce öğrendim araştırırken denk geldim... Benim papp A yüksek çıkmış ve rapor hazırlanmamış daha.. Yaşımdan dolayı risk çıkacağını biliyorum hayırlısı bakalım yarın gideceğim Zeynep kamil hst ne... İyi günler dilerim

Merhaba benim de bhcg normalin üzerinde ve pappa normalin altında fakat ultrason iyi çıkmıştı sizin bebeginizde herhangibir problem var mi bu testler nekadar güvenilir acaba doktorunuzun yorumu ne olmuştu ? Cevaplarsaniz sevinirim

Merhaba,uzun zamandir girmemistim.yeni gordum anca cevap yazabiliyorum.2li testin guvenilirligi cok az.ben prena test yaptirdim.olumlu cikti.doktorum da ona gore yorum yapti.2li test bir olasilik testi o yuzden imkan varsa kandan dna testlerini oneririm. Cok sukur saglikli bir oglum var.darisi basiniza insallah

Inşallah çok sağolun siz papp a ve fbhcg değerlerinizi hatırlıyor musunuz yazarsanız çok sevinirim benim normale oranla çok farklı fbhcg çok yüksek papp a cok dusuk

Inşallah çok sağolun siz papp a ve fbhcg değerlerinizi hatırlıyor musunuz yazarsanız çok sevinirim benim normale oranla çok farklı fbhcg çok yüksek papp a cok dusuk
Degerlerim sizinkiyle hemen hemen ayni uzerinden zaman gecmis ama gorurseniz lutfen cevap verin bebeginiz insallah saglikla dogmustur

Merhaba 1 hafta önce ikili test yaptırdım bhcg normalin üzerinde çıktı 100ng/ml papp-a:0.72 kombine t riski 1/1762 çıktı. Doktor sonuç iyi ama bhcg yüksel çıkmış dedi. Dünden itibaren internetteyim sizin sonuca yakın buldum inşallah bebeğinizi sağlıkla almışsınızdır. Cevap yazarsanız çok sevinirim.

Tarih cok eski ama naptınız suan bu durumu ben hasıyorumda

Ya bu dr lar ne kadar acımasız ,pat diye söylüyorlar ama üzülme canım bizim burda iki arkadşıma engelli çocugun aldır demiştiikiside aldırmadı sonuç sağlıklı bebkler . ben hiç yaptırmadım bile testleri sadece stres ,Allah verdiyse elden bişey gelmez zaten sadece dua et saglıklı olsun diye. Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…