Ne olur yardım....

PembeKelebek

Kelebeğim YOLDA ....
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
10.760
0
206
Diğer
Aekadaşlar benim bi derdim var mı yok mu bilmiyorum ama akşam çok kötü ooldum günlerdir kafam kaşınıyodu dün akşamda annemlere gittim annem ben kardeşim oturuyoruz ben yine kafamı kaşımaya başladım kardeşimde dalga geçti abla bitlenmiş olmayasın diye dedi gel bi bakayım baya baktı falan sonra bi tane canlı sirke buldu kafayı yemek üzereyim gece uyamadım ya çok kötü oldum sizce kimseye çaktırmadan ne yapmalıyım ayrıca temiz ve titiz bi insanım nolur yardım edin en çabuk şekilde nasıl kurtulurum acaba bit falanda varmıdır ....... şimdiden teşekküler....senağlamasenağlama

hiç endişe etme ya bence
olur bu herkesin başına gelebilir bulaşmıştır nolacak
eczanelerde satılan çok güzel ilaçlar var
2-3 güne kalmaz hemencecik geçiverir
hiç üzülme

o kadar üzülecek birşey yok.
biz küçükken gazyağı sürerlerdi saçımıza sirkeleri öldürmek için.
ama eczanelerde bit şampuanı satılıyor artık.
onu kullanabilirsiniz.

bir de saç boyası da sirkeyi öldürür diye biliyorum.

hemen bir ezaneye gitt derim orda bakdim eger varsa özel onlar icin sapuan var onunla sacini yikiyorsun. eger gercekden pit varsa butun yorgan vs vs öyle seylerini degistirmen lazim pit her yere bulasiyor ve yikamadan asla cikmaz.

Eczaneye gidip söylerseniz size şampuanı verir zaten...
tedirgin olmayın...ama vakit de kaybetmeyin...
sevgiler...

şampuan felan hikaye
ya saçlarını boyat çünkü boya öldürüyo
yada git bi kuaförle konuş 1-2 saat içinde temizliyolar :delphin:

Üzülme Canım,

Arkadaşların söylediği gibi eczanede satılıyor şampuanları..

Tez zamanda kurtulursun dilerim... Allah yardımcın olsun...

Konuşunca bile kaşınıyorum ben -tatlicadiarzu-

cnm o kadar olduğunu tahmin etmiyorum sadece 1 tane sirke buldu annemde diyoki onun bitide vardır onun için hemen uygulama yapmam lazım

o ilaçlar boşuna canım sana tek ve kesin çözüm söylüyorum
ben yıllarca kurtulaaıdm o ilaçlarla
saçlarını ütüle ....
fön çektir anında kurtulursun en iyisi ütü

geçmiş olsun şimdiden.yalnız şunu belirtmemde fayda var bit temiz ve sağlıklı saça gelir.hani derler ya sakınan göze çöp batar bu da o hesap sen dikkat ettikçe gelir bulur.
şampuanla çok zor oluyor benim başıma gelmişti.bir de saçlarım uzundu ağla ağla helak olmuştum.
acaba saçını boyamayı denesen bir kerede hepsini öldürürmü.sonuçta güçlü bir kimyasal saç boyası.
belki şimdiki şampuanlar daha etkili olabilir ben uzun yıllar önce kullanmıştım.

bencede şampuan hikaye en iyisi gaz gaz hemen döküyor birde eczanelerde bit tarağı war istersen ama bt daha yok diyorsan gazla derim ben

Canım ilk olarak 2 yıl önce tanıştım bu haşerler ile sınıfımızdaki bir öğrenciden tüm sınıfa geçti(öğretmen dahil) 2 yıldır her kış tek problemim bu.Şampuanı uygula ama öyle yıka çık yok saçlarına uygula tülbentle sar beklet.Sonra saç düzleştirici ile iyice saçları fönle sirkeleri kurutuyor.Birde yapabilirsen saçlarını boya.Bir sorun kalmaz.Kızımda olmasına rağmen 2 yıldır bana birkere bile geçmedi saçlarımı çok boyatırım ondan sanırım.

ben ilkokula giderken çok çektim ne şampuanlar kullandım ama en iyisi 'SıRKE sirkeyi bir kaseye boşaltıp saç diplerine parmaklarının ucuyla iyce mesaj yap hertarafına sür sonra yarım saat bekle ben ilkouldaylken böyle kurtuldum ve havlularını kaynat

Back
X