Ne olur yardım....

tatlım üzülme hiç bit yada sirke temiz olmadığın için anlamına gelmez stresten büyük ihtimalle hiç vakit geçirme dermatolojiye başvur geçmiş olsun şimödiden

hey gidi hey, çocukluğum geldi aklıma, ne günlerdi bee:delphin:, her yaz bitlenirdim köyde. Saçından bit eksik olmayan bi arkadaşım vardı, hep ondan bulaşırdı bana. Bi ton sopa yerdim annemden. Seviyordum arkadaşımı napiyim yani, oynamiyimmi anne ya:dilcikar:

Annemin kabusu gibiydi resmen kızkaydirigubbakcemile3

ay aman kaşınmaya başladım bebenneyaptımki

tüm okula giden küçük çocukların annesi bu dertten muzdarip anlaşıldı :delphin:
kızım 17 yaşında ilk okul sıralarında oda bitlenmişti
sonra kendimce bir teknik geliştirdim ve asla birdaha tekrarlamadı nemi :delphin:
okul kıyafetlerinin yakasına günlük sinkov lar varya sivrisinek ve bilmum haşarat için kullandığımız ondan sıktım a.s
bayada işe yaradı kaydirigubbakcemile5
günümüzde kene derdide var hepiniz biliyosunuz yeri gelmişken oyun oynamaya çıkan çocuklarınızın açık yada kenenin girebileceği yerlere bu spreyi sıkmanızı da tavsiye ederim :delphin:

ayy gecmiş olsun ama panikleme. eczanelerde sampuanlar ilaçlar var bunun için. elinli fazla kafana götürmemeye calıs. bide kasıya kasıya yara yaparsın.

şaka gibi ağlamak istiyorum 22 yaşında insan bitlenir mi? üst komşunun kızı bitlenmişse sende bitleniyorsun maalesef. ben de çisil'in yazdıklarını okuyunca paylaşmak istedim aynen bende okadar temiz ve bit konusunda okadar hassasımki oda geldi beni buldu! çisil nasıl geçti sonra nekadar zamanda geçti neler yaptın yazmamışsın?

şaka gibi ağlamak istiyorum 22 yaşında insan bitlenir mi? üst komşunun kızı bitlenmişse sende bitleniyorsun maalesef. ben de çisil'in yazdıklarını okuyunca paylaşmak istedim aynen bende okadar temiz ve bit konusunda okadar hassasımki oda geldi beni buldu! çisil nasıl geçti sonra nekadar zamanda geçti neler yaptın yazmamışsın?

Brad BiT'in başımın üstünde yeri var....:59:

Ağlamak istiyorum ya,sen 22 diyorsun,Ben 32 yaşında töbe bismillah demeye dilim varmıyor.Bitlendim yaa :44::50::58::58::58:
oğlumun mahalleden arkadaşı ve kardeşi gelmişti 1 hafta önce evde oynuyorlar ben de pek sevmem evde oynamalarını ondan sonra bizim çocuk kafam kaşınıyor demeye başladı gittik saçlarını kestirdik malum okul da açılacak hazır olsun.
o arada ben de başladım kaşınmaya kafamda sivilceler oluştu ben de sanıyorum ki;sinir stress bir de bende kronik egzama var arada arada çıkar böyle.o zannediyorum..Bu sabah dur bi şu aynanın karşısında bakayım kaşındıkça düküntü çıkıyor mu diye dedim AMAN Allahımmmmm....Gördüm Koşa koşa gittim eczaneye anlattım durumu 2 3 çeşit ilaç gösterdi losyon sprey şampuan aldım birini geldim eve uyguladım ama artık huylandığımdan mı nedir bilemem hala hissediyorum kafamda kaşıntı....Belki de ben beceremedim şampuanladım tarakla bir güzel taradım öyle uzun'da sayılmaz saçlarım .Neden buldu bu beni ya,,,Şimdi yarın evi ilaçlayacağım bütün havlu tarak ne varsa attım makineye..
çocukları hatta eşimi de dezenfekte edicem.Bir de 2 günde bir saşlarımı yıkamadan duramam ben meğer temizi pek seviyorlarmış bu bit'ler.:37:
Acaba saç boyası hazır dibim de gelmişken saç boyası içeriği nedeniyle kalan sirke vs neyse öldürü mü onları arkadaşlar ???.

Aekadaşlar benim bi derdim var mı yok mu bilmiyorum ama akşam çok kötü ooldum günlerdir kafam kaşınıyodu dün akşamda annemlere gittim annem ben kardeşim oturuyoruz ben yine kafamı kaşımaya başladım kardeşimde dalga geçti abla bitlenmiş olmayasın diye dedi gel bi bakayım baya baktı falan sonra bi tane canlı sirke buldu kafayı yemek üzereyim gece uyamadım ya çok kötü oldum sizce kimseye çaktırmadan ne yapmalıyım ayrıca temiz ve titiz bi insanım nolur yardım edin en çabuk şekilde nasıl kurtulurum acaba bit falanda varmıdır ....... şimdiden teşekküler....senağlamasenağlama

Titizlikle Alakası Yok ki..
İstediğin Kadar Temiz Ol..
Yakınlarda Birinde Varsa Bulaşmıştır Sana da..:27:
Sinek İlacı Sık Kafana, Omo İle Yıka..
Hepsi Küvetin İçine Dökülüyor..:1:

Çok Geçmiş Olsun, Bu Sıcak Havalarda da Sinirin Bozulur Kaşınmaktan..:1:

eczanelerde antibit adlı şampuan var benim yeğenimdede okulda olmuştu biliyorum..sirke varsa bit vardır sirke bitin yumurtası zaten saça yapışık yuvarlak şekilde sarımtırak renkte olur sirke bitte kafanda gezindiğinde kafan kaşınır zaten.o şampuanla saçını yıkıyorsun daha sonra içinden çıkan sık bir tarak var onunlada saçlarını taradığında bitler ölerek tarağın üzerine çıkıyor... kötü bi durum ama geçici bişey umarım yardımcı olmuşumdur...

Titizlikle Alakası Yok ki..
İstediğin Kadar Temiz Ol..
Yakınlarda Birinde Varsa Bulaşmıştır Sana da..:27:
Sinek İlacı Sık Kafana, Omo İle Yıka..
Hepsi Küvetin İçine Dökülüyor..:1:

Çok Geçmiş Olsun, Bu Sıcak Havalarda da Sinirin Bozulur Kaşınmaktan..:1:

Sinek ilacı mı...Omo mu....Naaptın arkadaşım sen....Ciddiye alıp biri okusa bunu vebalini nasıl verceksin...Kafasındaki bitlerden kurtulmak için böcek ilacı sıkıp ölen birinin haberini okumuştum yıllar önce....Allah korusun ,Lütfen ciddi şeyler yazın buraya!!!

kızlar benimde yeğenimde çıktı bit delirmek üzereyim bugün tüm günümü onun saçlarına ayırdım kuzum benim saçlarınıda çok seviyor :( kıyıp asla kestiremem ilaç falan denedim ama çaresiz aklıma birşey geldi deneyeyimmi akıl verin saçlarını düzleştirici ile düzleştirsem olurmu yani okadar sıcaklıkta ölürler diye düşündüm akıl verin bana

sirkeler çoğalmadan hemen eczaneye git cnm. şampuanı fln boşver hiç etkisi olmuor sadece bitleri öldürüor. sirkeler yine kalıor yani... paranit die bir sprey var ondan al.kardeşim ilkokuldayken bitlenmişti. şampuanıydı onuydu bunuydu herşeyi denedik. ama paranit kökünü kuruttu

sirkeler çoğalmadan hemen eczaneye git cnm. şampuanı fln boşver hiç etkisi olmuor sadece bitleri öldürüor. sirkeler yine kalıor yani... paranit die bir sprey var ondan al.kardeşim ilkokuldayken bitlenmişti. şampuanıydı onuydu bunuydu herşeyi denedik. ama paranit kökünü kuruttu

canım antibit midir nedir onu aldım bu paranit sirkeyede iyi geliyormu yani bitleri öldürmek mesele değilde yumurtaları ne olacak

kızlar ben bu konu ilgili topic açtm oraya yazarsanız aynı fikirde olanlara yardımcı olur

2-3 ay önce bana da bulaşmıştı arkadaşımdan ve benden de kız kardeşime :D Çok sinir bozucu duranyt diye bir losyonla kurtulmuştum :) Sonrasında yatak yorgan ne varsa yıkanmıştı tabi..

Back
X