- Konu Sahibi PembeKelebek
tatlım üzülme hiç bit yada sirke temiz olmadığın için anlamına gelmez stresten büyük ihtimalle hiç vakit geçirme dermatolojiye başvur geçmiş olsun şimödiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka gibi ağlamak istiyorum 22 yaşında insan bitlenir mi? üst komşunun kızı bitlenmişse sende bitleniyorsun maalesef. ben de çisil'in yazdıklarını okuyunca paylaşmak istedim aynen bende okadar temiz ve bit konusunda okadar hassasımki oda geldi beni buldu! çisil nasıl geçti sonra nekadar zamanda geçti neler yaptın yazmamışsın?
Aekadaşlar benim bi derdim var mı yok mu bilmiyorum ama akşam çok kötü ooldum günlerdir kafam kaşınıyodu dün akşamda annemlere gittim annem ben kardeşim oturuyoruz ben yine kafamı kaşımaya başladım kardeşimde dalga geçti abla bitlenmiş olmayasın diye dedi gel bi bakayım baya baktı falan sonra bi tane canlı sirke buldu kafayı yemek üzereyim gece uyamadım ya çok kötü oldum sizce kimseye çaktırmadan ne yapmalıyım ayrıca temiz ve titiz bi insanım nolur yardım edin en çabuk şekilde nasıl kurtulurum acaba bit falanda varmıdır ....... şimdiden teşekküler....senağlamasenağlama
Titizlikle Alakası Yok ki..
İstediğin Kadar Temiz Ol..
Yakınlarda Birinde Varsa Bulaşmıştır Sana da..
Sinek İlacı Sık Kafana, Omo İle Yıka..
Hepsi Küvetin İçine Dökülüyor..
Çok Geçmiş Olsun, Bu Sıcak Havalarda da Sinirin Bozulur Kaşınmaktan..![]()
sirkeler çoğalmadan hemen eczaneye git cnm. şampuanı fln boşver hiç etkisi olmuor sadece bitleri öldürüor. sirkeler yine kalıor yani... paranit die bir sprey var ondan al.kardeşim ilkokuldayken bitlenmişti. şampuanıydı onuydu bunuydu herşeyi denedik. ama paranit kökünü kuruttu
canım antibit midir nedir onu aldım bu paranit sirkeyede iyi geliyormu yani bitleri öldürmek mesele değilde yumurtaları ne olacak