- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
Çok bilmiyorum ama hamile olduğun için fazla koku hassasiyetin olabilir mi.kızlar saçımda ekşimsi bir koku oluşuyor geçen yaz eşimin memleketindeydik çok sıcak her gün dus aliyordum bir gün baktım ki saç diplerim eksi kokuyor var mı böyle bir sorun yaşayan kışın yoktu yaz oldu yine o koku çok da titizim ben ölüm gibi geliyor bana lütfen yardım edin...
evt saçım çok aşırı kalın öyle böyle değil kuruluyorum ama tam kurumaz asla ama merak ettiğin yıllardır hiç kokmadı neden geçen yazdan beri bu sorun varKurutmadan saçınızı toka vs bağlıyorsanız koku yapar. Kurutup öyle bağlayın
evt saçım çok aşırı kalın öyle böyle değil kuruluyorum ama tam kurumaz asla ama merak ettiğin yıllardır hiç kokmadı neden geçen yazdan beri bu sorun var
gebelikten olabilir.çok sağolun canlarım şimdi şöyle bir ayrıntı var o kokmaya başladığı dönem aşılama tedavisi görüyordum hcg iğnesi yapılmıştı hormonlardandir dedim neyse aşılama tutmadı bu yıl da hamileyim eşim hormonlardan olduğunu söylüyor şu an fark ettim göğüs aram da oyle kokmaya başladı ayyy kızlar ben ki o kdr titiz temizliğe düşkünüm ki benim için çok büyük bir sorun oldu hamilelikten sonra geçmezse doktor doktor gezerim sanirim
Bu arada sağlıkla kucaginiza alın inşallah bebisinizi :)[/QUOallah razı olsin cnm benim inş
cnm ben de çok sık yıkanirim ve çok kalın saçlarım var yıkamayı mi azaltsam ne yapsamBen çok acele duş alıp başımı bağlandığımda koku oluyor. Birde kapalıyım havasız kalıyor. Olabildiğince kurutup öyle bağlamaya gayret ediyorum. O yüzden aklıma bu geldi. Çok fazla banyo yapıp ıslak birakiyirsan olabilir diye düşündüm.
şu an d vitamini alıyorum doğrudur ama geçen yıl yazin böyle bir ilaç dahi kullanmıyordum inş geçer kafayı yicem bu gidisleVıtamın hapları terde degısık kokular yapıyor ya ınsanın terı ıgrenc kokar vıtamın ıceeken oyle bırseydır gecer zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?