Ne olur yardım edin. Biraz uzun olabilir hepsini okursanız sevinirim.

bütün kötülüklerin sebebi diye tasvir edilir şeytan burada yaptığı kötülükten dolayı vicdan azabı çeken biri var
iyi biri değil ama şeytan da pişman olmaz
Vallahi artık korkuyorum şeytan dahi bıkacak bu insanoğlunun kötülüğünden ve hatta her yapılanı şeytana uydum diyerek bana atıyorlar diyede artık isyan edecek!!

Son düzenleme:

Adam gerçekleri sonunda anlamış ki bence ayrılmanız eşin için çok iyi olmuş. Bence geri dönmez. Vicdan yapmayın şimdi yaparken düşünmelisin .

Bana da böyle erkek olabilecegi hiç inandırıcı gelmedi. Hadi sinirlisinizdir kaprislisinizdir tamam bunları çeken erkek olabilir. Ama aldatmayi da kabul edecek ve siz ayrılalım diyene kadar ayrılmayacak erkek olacagini pek sanmıyorum. Hadi kabul etti ayrıldı o çocuğu elinizden alır sizi de surundururdu kimse o kadar dört dörtlük mükemmel değil. Her insanın tahammül sınırı vardır. Aldatılmaya erkekler ayrılırken kesin tepki gösterir yani

Valla Allahtan belanı istemişsin. Bi halt yedin arkasında dur adamın hayatını mahvetme. Zira senden kurtulduğu için çok şanslı bence.

Fake olmalısın bi kadın bu kadar kötü olamaz çünkü.

olur... maalesef olur... buna benzer bir olay bir yakınımızın eşinde yaşandı. Adam kadına araba, ev aldı, yoktan var etti, ama kadın 2 çocuğuna ragmen sevgilisi ile otelde basıldı. Daha iğrenci ise bu adamla kızları evdeyken görüntülü konuşma açıp soyunuyormuş, sonradan ortaya çıktı ve ek olarak, bu anlarda kızına da bak cici baban diye adamı gösteriyormuş, kız 5 yaşında o sıralar. 6 yaş civarı aklına geldikçe söylemeye başladı tabii o anları... Ama çoktan boşanmışlardı tabii o ara.

Yani, özetle kötülük başka birşey... çok anlatılabilir değil maalesef... kadına erkeğe bakmıyor, kötü her daim, sebepsiz kötü...

Bu arada üstte de yazdım... O yazdığım olayda da erkek olan taraf başta affetti... Sonradan caydı... Uzun hikaye...

Ama maalesef erkekleri pek tanımamışsınız... Çok ilginçlerdir... Bakın bizim kültürümüzde filmlerde bile kerhaneden kadın kurtarma içerikleri vardır. Bizim erkeklerimizin çoğu sever böyle hikayelerin "kahramanı" olmaya... Ama masum, hanımefendi birisi gelse mesela, bin dereden su getirirler, eleştirirler de... böylesi kadınlara taparlar...

Açtığınız konuyla dalgamı geciyorsunuz, yaptığınız ettiğiniz bütün haltları anlatmışsınız ve esiniz gibi bir insanın sırtından bıcaklamasınız , Allah'dan belanızımı arıyorsunuz diyeceğim melek gibi bir insan olan eşiniz bile size el kaldırmayı bile layık görmemiş , burda buna benzer birçok konu var ve kadınlarımız sizin gibi adi kadın ve erkek farketmez fıtratı bozuk insanlar yüzünden diken üstünde hayat yaşıyorlar yaşıyoruz bir bitmediniz ya nasıl bir ahir zamana geldik

Annanda kına yaksın, sana güzel akıl verdiği için acayip sinir oldum...

Son düzenleme:
Son sorunuza cevap veriyorum Yoktur!
Ha oraya bir de yüzsüz ekleyin.Tüm bunlara rağmen hala adim atip adam bana döner mi diyorsunuz.Rahat birakin adami kurtulmus sizin gibi birinden.Bu şekilde bir iyilik yapmis olun bari.

Insanin içinde olacak yani çok yazık.

Kimsenin de tam iyi ya da tam kötü olacağına inanmıyorum. Bana da sanki bir erkek İnsanogluyuz ya ne kadar iyi olsak da bazen kötülük kiskanclik fesatlik da geliyor içimizden.
Evet erkek milletini pek tanımıyorum. Ama genel olarak kimse dört dörtlük iyi değildir. Ondan hikayeye pek inanamadim. Erkek çok iyi kadın kendini gömmüş resmen. Bilemedim yine de.

Çocuk yaşta evlenmişsiniz, eşinizi bir nevi baba gibi görmüşsünüz. Cehaletle ve çocuklukla hareket etmişsiniz. O ise hep olgunlukla karşılık vermiş. O sınavlarını hep geçmiş ama siz hep geri kalmışsınız. Hiç mi içinizden bir ses sizi durdurmdı hiç mi ileri giderken Allahım ne yapıyorum ben diyip bizi durduran ses sağduyu vicdan sizi durdurmadı ? Bu konuda hatalısınız. Olaylar olurken iyiliğin değerini, insanlığın kıymetini anlamadığınız için kabahatiniz. Aşkın bir nefsin örneği bu yazdıklarınız. Bu yazdıklarınızı ona yazın, yüzünüzün olmadığını olamayacağını, onu çok sevdiğinizi , verdiği değerin karşısında olgunlaşmayan benliğinizin hep dahasını istediğini , iyiliklerine karşılık verecek gücün içinizde olmadığını ve bu yüzden çok utandığınızı , yaptıklarınızın izahı olmayacağını ,egolarınızdan ve ortaya koyduğunuz kişilikten nasıl pişman, nasıl yalnız olduğunuzu ama onu ahlaksız ilişki şeklinde asla aldatmadığınızı anlatın. İnanın bu zamnda böyle insan zor bulunur o insanın gönlünü alın af dileyin.

Kardeş adAma yaptıklarını okurken "yazık la vurmayın öldü "diyesim geldi

Artık yapabileceğin tek şey var o da şu:

Kurgu olduğu fazlasıyla hissediliyor.
Eğer doğruysa ağır dram içeren film mutlu sonla bitmiş. Mümkünse devamı çekilmesin.

Sakın tekrar eşinize dönmeye çalışmayın. Bu kadar kötülükten sonra o adama son bir iyilik yapın.
Allah da onun karşısına kendi gibi naif bir insan evladı çıkarsın ve çok mutlu olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…