- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
tatlım benim öncelikle sakin olbu kadın beni en sonunda zıvanadan çıkardı.. çoğu arkadaş bilir diye tahmin ediyorum burdan çok akıl aldım yardımcıda oldunuz ama ben artık çıldırmış durumdayım.. kv herzamanki gibi.. en başından beri kadının nazıyla oynuyoruz.. o kadar çok şey yaşadıkki bu dönemde ben artık çok ama çok kötü durumdayım ve bugun patladım.. kv birkaç gündür grip.. çarşamba bizdeydi gece yaklaşık 11e kadar.. diğer gün görmedik ertesi gün biz gittik, o günde doktora gitmişşş,, eşimin yanında diyorki hemşire kız dediki sana bakacak bir bardak su verecek kimsen yokmu yok dedim diyor.. dedimki önceden allahta biliyor anne gitme bizde kal çok hastasın yok dedi.. nane limon yapm dedim yok dedi..oğlu geldi ben mutfaktayken sormuş nane limon varmı diye sanki ben hiç ona sormamışım gibi.. dünde teyzesi aradı eşimin açamadım dersteydim. bu arada ben hem endüstri mühendisliği okuyorum hem de kpss için dersaneye gidiyorum kızlar..ve evlendiğim günden bu yana süreklide hastayım bende ağır grip oldum ne aradılar beni ne sordular aksine dayısı bizim arka apartmanda oturuyor eşimin..dayısının eşi 10 yaşındaki oğlunu bana bırakıp biryerlere gidecekti ben yatak döşek yatıyorum kabul etmedim diye küstüler.. şimdide arkamı takip ediyorlar. bugün teyzesi aramış siz niye annene gitmiyorsun aramıyorsunuz demiş eşimde teyze üç gündür hep ordaydık dedi. bende bunu duyunca çıldırdım ne demeye hesap soruyorlar onlara bu hakkı kim verdi dedim.. annen şikayet etmese ne hakla arayacak bunu söyleyecek teyzen bizim oraya gidip gitmediğmizi nerden bilecek dedim..gündüz bir kavga koptu.. akşamda etkisi devamediyordu ve ben artık patladım..eşimle çok kötü kavga ettik teyzesi demişki sen evlendiğnden beri annen çok kötü falan.. çıldırdım şama mı gönderdi seni dedim adana dedi adanadayız bu evde oturacaksınız dedi bu lanet evdeyiz dedim daha ne istiyor dedim ben artık ayrı bir evim dedim ben sadece bir kişiyle evlendim sülalenle deil dedim.. çıldırdım.. çok kötü kavga ettik. eşimde ailesini tutuyor bu kafasında asla değişmez belli.. artık bir seçim yap dedim böyle gitmez aklını başına al eğerki yürütemiyorsan yol yakınken ayrılalım dedim. tüh sana dedi çıktı gitti odaya.. şimdi ben ne yapmalıyım karışık yazdım affedin elim ayağım titriyor başım dönüyr çok kötüyüm
bu kadın beni en sonunda zıvanadan çıkardı.. çoğu arkadaş bilir diye tahmin ediyorum burdan çok akıl aldım yardımcıda oldunuz ama ben artık çıldırmış durumdayım.. kv herzamanki gibi.. en başından beri kadının nazıyla oynuyoruz.. o kadar çok şey yaşadıkki bu dönemde ben artık çok ama çok kötü durumdayım ve bugun patladım.. kv birkaç gündür grip.. çarşamba bizdeydi gece yaklaşık 11e kadar.. diğer gün görmedik ertesi gün biz gittik, o günde doktora gitmişşş,, eşimin yanında diyorki hemşire kız dediki sana bakacak bir bardak su verecek kimsen yokmu yok dedim diyor.. dedimki önceden allahta biliyor anne gitme bizde kal çok hastasın yok dedi.. nane limon yapm dedim yok dedi..oğlu geldi ben mutfaktayken sormuş nane limon varmı diye sanki ben hiç ona sormamışım gibi.. dünde teyzesi aradı eşimin açamadım dersteydim. bu arada ben hem endüstri mühendisliği okuyorum hem de kpss için dersaneye gidiyorum kızlar..ve evlendiğim günden bu yana süreklide hastayım bende ağır grip oldum ne aradılar beni ne sordular aksine dayısı bizim arka apartmanda oturuyor eşimin..dayısının eşi 10 yaşındaki oğlunu bana bırakıp biryerlere gidecekti ben yatak döşek yatıyorum kabul etmedim diye küstüler.. şimdide arkamı takip ediyorlar. bugün teyzesi aramış siz niye annene gitmiyorsun aramıyorsunuz demiş eşimde teyze üç gündür hep ordaydık dedi. bende bunu duyunca çıldırdım ne demeye hesap soruyorlar onlara bu hakkı kim verdi dedim.. annen şikayet etmese ne hakla arayacak bunu söyleyecek teyzen bizim oraya gidip gitmediğmizi nerden bilecek dedim..gündüz bir kavga koptu.. akşamda etkisi devamediyordu ve ben artık patladım..eşimle çok kötü kavga ettik teyzesi demişki sen evlendiğnden beri annen çok kötü falan.. çıldırdım şama mı gönderdi seni dedim adana dedi adanadayız bu evde oturacaksınız dedi bu lanet evdeyiz dedim daha ne istiyor dedim ben artık ayrı bir evim dedim ben sadece bir kişiyle evlendim sülalenle deil dedim.. çıldırdım.. çok kötü kavga ettik. eşimde ailesini tutuyor bu kafasında asla değişmez belli.. artık bir seçim yap dedim böyle gitmez aklını başına al eğerki yürütemiyorsan yol yakınken ayrılalım dedim. tüh sana dedi çıktı gitti odaya.. şimdi ben ne yapmalıyım karışık yazdım affedin elim ayağım titriyor başım dönüyr çok kötüyüm
Önce bi sakinlesin, sonra esinizin yanina gidin ve onu sevdiginizi söyleyin. Sonra sakin bir dille artik sizin ayri bir aile oldugunuzu filan. Icinizde ne varsa anlatin. Ama sakin. Suclama yapmayin. KEndinizi nasil his etdiginizi anlatin. Okuldan, sinavlardan yoruldugunuzu, annesini anladiginizi, saygi duydugunuzu ama yinede kendinizce rahat zaman gecirmenizin gerektigini anlatin.
Annen elbetde seni özlüyor, evden ayrildigina alismadi, anliyorum, ama filan gibi cümleler kurun. Bagirmayin yoksa esinizde hemen savunmaya gececek.
bu kadın beni en sonunda zıvanadan çıkardı.. çoğu arkadaş bilir diye tahmin ediyorum burdan çok akıl aldım yardımcıda oldunuz ama ben artık çıldırmış durumdayım.. kv herzamanki gibi.. en başından beri kadının nazıyla oynuyoruz.. o kadar çok şey yaşadıkki bu dönemde ben artık çok ama çok kötü durumdayım ve bugun patladım.. kv birkaç gündür grip.. çarşamba bizdeydi gece yaklaşık 11e kadar.. diğer gün görmedik ertesi gün biz gittik, o günde doktora gitmişşş,, eşimin yanında diyorki hemşire kız dediki sana bakacak bir bardak su verecek kimsen yokmu yok dedim diyor.. dedimki önceden allahta biliyor anne gitme bizde kal çok hastasın yok dedi.. nane limon yapm dedim yok dedi..oğlu geldi ben mutfaktayken sormuş nane limon varmı diye sanki ben hiç ona sormamışım gibi.. dünde teyzesi aradı eşimin açamadım dersteydim. bu arada ben hem endüstri mühendisliği okuyorum hem de kpss için dersaneye gidiyorum kızlar..ve evlendiğim günden bu yana süreklide hastayım bende ağır grip oldum ne aradılar beni ne sordular aksine dayısı bizim arka apartmanda oturuyor eşimin..dayısının eşi 10 yaşındaki oğlunu bana bırakıp biryerlere gidecekti ben yatak döşek yatıyorum kabul etmedim diye küstüler.. şimdide arkamı takip ediyorlar. bugün teyzesi aramış siz niye annene gitmiyorsun aramıyorsunuz demiş eşimde teyze üç gündür hep ordaydık dedi. bende bunu duyunca çıldırdım ne demeye hesap soruyorlar onlara bu hakkı kim verdi dedim.. annen şikayet etmese ne hakla arayacak bunu söyleyecek teyzen bizim oraya gidip gitmediğmizi nerden bilecek dedim..gündüz bir kavga koptu.. akşamda etkisi devamediyordu ve ben artık patladım..eşimle çok kötü kavga ettik teyzesi demişki sen evlendiğnden beri annen çok kötü falan.. çıldırdım şama mı gönderdi seni dedim adana dedi adanadayız bu evde oturacaksınız dedi bu lanet evdeyiz dedim daha ne istiyor dedim ben artık ayrı bir evim dedim ben sadece bir kişiyle evlendim sülalenle deil dedim.. çıldırdım.. çok kötü kavga ettik. eşimde ailesini tutuyor bu kafasında asla değişmez belli.. artık bir seçim yap dedim böyle gitmez aklını başına al eğerki yürütemiyorsan yol yakınken ayrılalım dedim. tüh sana dedi çıktı gitti odaya.. şimdi ben ne yapmalıyım karışık yazdım affedin elim ayağım titriyor başım dönüyr çok kötüyüm
Cok yeni evlisin , Cicim aylarinda olman gerekirken.
Ayrilik lafi gecmis .. Cok üzüldum senin adina...
Ayrilmak care degil bunu eminim sende biliyosun
Ama boyle giderse , baska carende kalmayacak..
Oncelikle sakinles , sakin kendini doldurma ..
ucuncu sahislara ne olursa olsun kulagini kapat.
Esinle aralariniza girmelerine izin verme..
tartisma kimse yuzunden , esini karsina al ve konus
Boyle gitmeyecegini anlat , rahatsiz oldugunu anlat
Sizinde artik bi Aile oldugunuzu anlat...
Annesi istesendr istemezsende , hep olucak
Bu gercegi degistiremezsin , ama en azindan
esine nasil davranmasi gerektigini anlat bunlari tatli
dille anlatirsan belki biseyleri degistirebilirsin.
ofkeyle kalkip zararla oturma ... Evlilik her zorlugun ustesinden gelmektirmm beliki zorlu bir surecten geciyosunuz
Birbirinize destek olun ..
ama tabiki durumu en cok sen iyi bilirsin
biz sadece , disardan yorum yapariz .
sen yasiyosun , sen en iyisini biliyosun...
canım benim bak ben evli değilim ama birşeyler söylemek istedim önce sakin ol bi bardak su iç bi kendine gel bu erkek anneleri hep böyle canım ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin ben evli değilim ve uzun süredir bir ilişkim var sevgilimin ablası beni arayıp bir sürü şeyler söyledi anladımki bütün erkek anne ve ablaları böyleymiş daha yeni evlisin gencecik insansın önce dur düşün canım sen bu adamı seviyormusun aşk mısın bu kadar yeni evli iken ayrılalım demek kötü olmuş bana kalırsa eşinizin yerinde olsam kırılırdım sanki adamı seviyorsan ayrılmayı unut senin kv ne derse desin boşver okuluna eşine bak sen o konuşup dursun kocanla aranı sıcak tut bence dır dırcı kadın durumuna düşme boşver o kadını haftada git gör gel kafana takma okulunda varmış ders var iş var filan de aklını takma kadına
tatlım benim öncelikle sakin olyazdıkların gerçekten çekilicek dert değil böylede devam eder bu kv gibi geliyor ama buna sen uslubunca dur dersen o başka..
önce eşinle aranı her zaman iyi tutmaya bak,asla ama asla suçlayıcı konuşmamalısın..
o da senınle böyle olmak istemez cicim aylarınız daha evin içinde birbirinize alıştığınız zamanlar bunlar tam keyfini çıkarmalık
o nedenle eşine sevgini ifade etmekten geri durma ve mutlaka hissettiklerini düzgün bir dille ve alttan alttan söyle.
eşine annesini kötüleme direk ama annesinin sevep olduğu olayların sonuçlarını hatırlat yumuşakçaböyle böyle senin haklılığını hem farkedicektir hem de seni savunucaktır ama sen bu şekilde devam edicek olursan haklıyken haksız olucaksın malesef
Allah yardımcın olsun çok dikkat et ve anladığım kadarıyla boşanma imasında bulunman eşini çok derinden yaraamış bir daha asla ima etme yoksa soğutursun adamı kendinden,benden nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyor diye düşünmeye başlamamalı
peki adam düşünmezmi bu kız üç ayda nasıl bu hale geldi diye. hepmi bir taraf haklı olur peki.. hak versin bana içim soğusun birşeyleryapsın ya annemlere gidiyoruz bakıyorum tlf çalıyor kim olursa olsun kayınvalidemlerdeyim demiyor arkadaştayım evdeyim flan diyor ben aptalmıyım ya
canım aynı seyleri bende yasadım üstelik ben im 4 tane görümcem vardı esinle tartısarak hic biseyi halledemiyosun bende denedim 3 yıl bitti ben evleneli 4ün icindeyim birde kv oturdum oda aynı senin kv gibiydi esine uygun dille söyle herseyi daha coook yenisiniz sabret zaman gecsin biraz ailesinin sana karsı tavırlarını görsün oda anlıycak seni savunmaya gececektir sen kafana takmamaya calıs esinin yanındada kv sana nasıl davranırsa davransın sen ona iyi davran bidaha bitirme lafınıda asla ağzına alma sıkılıyosa onlar bıraksın pesinizi madem istenmeyen gelin senmişsin esinle aranıda olabildince iyi sıcak tut onların yanındada yakınlık göster esineki onlarda anlasın bunlar cok seviyo birbirini biz ne yapsak bu durumu deistiremeyiz diye sana akıl vermek haddime deil ama bu söylediklerimi düsün istersen benim esim 2 yılda ancak düzeldi umarım seninki o kadar zaman almaz
ama bende ne iyi kaynanalar gördüm ya benim halamın oğluyla aramızda kırk gün var düğünümüzün.. o benden önce evlendi ve eşiyle sadece dört gün kalabildi almanyaya döndü eşinin vizesi gelene kadar kız halamla kaldı.ne iş yapardı ne güç.. hiçbirşeyi takmazdı.. hatta birgün halama senin yüzünü çekemem bile dedi ama ben gözümle şahit oldum halam kendi kızına yapmadığnı ona yaptı.. böyle örneklerde var yani.. ya birde ne alıp veremiyorlar kendileri peşimde dolandı kendi oğulları senelerce yalvardı kendisi dört kez istemeye geldi benim ailem zaten pek istemiyordu.. madem kötüydüm istemeseydi oğluna, kadın istiyorki her an yanında olalım ben hizmetçi gibi önünde döneyim sürekli onun istediği olsun çevreye kardeşlerine hava atacak ya ee bende baktı eskisi gibi yüz vermiyorum kudurdu.. geçen eşim kardeşlerimin yanında diyorki bir gün git de kaynananın evinide temizle.. dedim kusura bakma ama yapamam ben kendi evimi bile tek temizlemiyorum benim kardeşlerim annem gelip yapıyorlar çünkü romatizma hastasıyım,, dedim o kadar düşünüyorsanız üç oğulsunuz hepiniz otuz lira koyun bir kadın getirin iki haftaya bir temizlensin ev.. ev dediğim de han gibi 3+1 ama odaları çok büyük mutfağı kocaman birde düzen tertip yok.. ya sanki ben bu aileye hizmet edim diye geldim..kardeşide aynı b,k yüzüme güler arkamdan konuşur nişanlıyken eşime mesaj atıyrdu gördüm şahit oldum sen sevdaya para yedir git kaynananlarda otur falan diye.. ben şimdi bu insanlara nasıl yakın olabilirim nasıl bir şey olmamış gibi davranırım.. sınavım vardı bu hafta sonu biliyorlar..ders çalışıcam bir baktım çatkapı geldi annesi dayısının eşi iki çocuğu teyzesi ve geceye kadarda oturdular iki kez sofra kurdum ettim banyomu bile yapamadım.. düşüncesiz bencil insanlar..gecen gün çatkapı sabah onda geldiler kapıdayız kahvaltı hazırla dediler. sonradadiyorlarki bana üşendik kahvaltı hazırlamaya biri hazırlasında yiyelim dedik sana geldik diyorlar.. kalktım 4 te dersaneye gittim onlar gitmedi eşimle akşam 9 a kadar evde oturmuşlar.. siz olsanız çıldırmazmısınız,,,geçen ğünde buraya bir sohbete gelmiş diyorki benim evim uzak ben burda kabul ederim artık onları diyor sormadan etmeden biliyor ya salak sevda hayır diyemez.. çok tepeme çıktılar çokk
bak işte sana göre halan iyi kaynana ama gelin yüzünü görmek istemiyorum diyecek kadar kızgın.bu iyilik kötülük bakış açısına göre değiişir.sana kötü olan kaynanan eminim bir yakınına göre iyi kaynanadır.önemli olan idare edip huzurunuzun kaçmasını engellemektir.bence kriz çözmede başarılı değilsiniz[/QUO kesinlikle kriz çözmede başarılı değilm ve bunu öğrenmek istiyorum
gerginliginizin ve bu aileye bu kadar sülale vs diyerek tepki vermenizin baska bir nedeni vardır diye dusunuyorum,
cunku kv'niz ogluna naz yapıyor, kardesine kimsesizim diye kendini acındırıyor... eşiniz durumun farkında e teyzesine acıklama yapınca konu sonlanacak iken siz patlamıssınız
ve yeni evliyken bu kavga ayrılalım diyecek kadar büyütmüşsünüz. eşiniz annesini azarlasa memnun mu olacaktınız? hic sanmıyorum.
haklıyken haksız duruma düşecek şekilde davranmışsınız. biraz daha sakin...
tabiki hoşuma gitmez azarlamasın üzmesinde annesini ama benide anlasınlar benbu kadını nasıl yola getirecem bilemiyorum ayrıca üstüste okadar çok şey oldki sanırım patladım bende..hatamıettim hala emin değilim çok yuttum ama anlaşıldığımı sanmıyorum çok üstüme geldiler dayanamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?