- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
bu kadın beni en sonunda zıvanadan çıkardı.. çoğu arkadaş bilir diye tahmin ediyorum burdan çok akıl aldım yardımcıda oldunuz ama ben artık çıldırmış durumdayım.. kv herzamanki gibi.. en başından beri kadının nazıyla oynuyoruz.. o kadar çok şey yaşadıkki bu dönemde ben artık çok ama çok kötü durumdayım ve bugun patladım.. kv birkaç gündür grip.. çarşamba bizdeydi gece yaklaşık 11e kadar.. diğer gün görmedik ertesi gün biz gittik, o günde doktora gitmişşş,, eşimin yanında diyorki hemşire kız dediki sana bakacak bir bardak su verecek kimsen yokmu yok dedim diyor.. dedimki önceden allahta biliyor anne gitme bizde kal çok hastasın yok dedi.. nane limon yapm dedim yok dedi..oğlu geldi ben mutfaktayken sormuş nane limon varmı diye sanki ben hiç ona sormamışım gibi.. dünde teyzesi aradı eşimin açamadım dersteydim. bu arada ben hem endüstri mühendisliği okuyorum hem de kpss için dersaneye gidiyorum kızlar..ve evlendiğim günden bu yana süreklide hastayım bende ağır grip oldum ne aradılar beni ne sordular aksine dayısı bizim arka apartmanda oturuyor eşimin..dayısının eşi 10 yaşındaki oğlunu bana bırakıp biryerlere gidecekti ben yatak döşek yatıyorum kabul etmedim diye küstüler.. şimdide arkamı takip ediyorlar. bugün teyzesi aramış siz niye annene gitmiyorsun aramıyorsunuz demiş eşimde teyze üç gündür hep ordaydık dedi. bende bunu duyunca çıldırdım ne demeye hesap soruyorlar onlara bu hakkı kim verdi dedim.. annen şikayet etmese ne hakla arayacak bunu söyleyecek teyzen bizim oraya gidip gitmediğmizi nerden bilecek dedim..gündüz bir kavga koptu.. akşamda etkisi devamediyordu ve ben artık patladım..eşimle çok kötü kavga ettik teyzesi demişki sen evlendiğnden beri annen çok kötü falan.. çıldırdım şama mı gönderdi seni dedim adana dedi adanadayız bu evde oturacaksınız dedi bu lanet evdeyiz dedim daha ne istiyor dedim ben artık ayrı bir evim dedim ben sadece bir kişiyle evlendim sülalenle deil dedim.. çıldırdım.. çok kötü kavga ettik. eşimde ailesini tutuyor bu kafasında asla değişmez belli.. artık bir seçim yap dedim böyle gitmez aklını başına al eğerki yürütemiyorsan yol yakınken ayrılalım dedim. tüh sana dedi çıktı gitti odaya.. şimdi ben ne yapmalıyım karışık yazdım affedin elim ayağım titriyor başım dönüyr çok kötüyüm