Ne olur şımarıklık olarak düşünmeyin

Çok teşekkür ederim bugünkü değerim de 2100 çıkmış Allaha çok şükür
Ama daha çok yeni ya gitsem gözükmez değil mi
8 Haziran da transfer olmuştum
Tek gebelikse 1500 üstü betada kese görünüyor genelde en azından rahim içi yerleşim mi kesenin yeri iyi mi diye muayene olabilirsin ama ikizse görmek için henüz küçük olabilirler.

Tek gebelikse 1500 üstü betada kese görünüyor genelde en azından rahim içi yerleşim mi kesenin yeri iyi mi diye muayene olabilirsin ama ikizse görmek için henüz küçük olabilirler.
8 haziranda transfer oldum
Demin burada bir arkadaş henüz gözükmez dedi
Ne yapayım biraz sabredeceğim artık
1 temmuza çağırdı doktorum

Sizi çok iyi anlıyorum ben de dört tane kayıp yaşadım kimyasal dış gebelik gelişim durması gibi sebeplerdi ve üstelik tüp bebekti lütfen karamsarlığa kapılmayın %66 oranında artış yetiyor

Sizi çok iyi anlıyorum ben de dört tane kayıp yaşadım kimyasal dış gebelik gelişim durması gibi sebeplerdi ve üstelik tüp bebekti lütfen karamsarlığa kapılmayın %66 oranında artış yetiyor
Çok sağolun umarım siz de ben de en kısa sürede bebislerimize kavuşuruz

8 haziranda transfer oldum
Demin burada bir arkadaş henüz gözükmez dedi
Ne yapayım biraz sabredeceğim artık
1 temmuza çağırdı doktorum
Son adet tarihinize Göre aslında artık transfer tarihi önemli değil. Son adet tarihinize Göre genelde 5. Haftada kese görünüyor 6. Hafta bitince kalp atışı duyuluyor sanırım doktorunuz direk kalp atışına çağırmış

Son adet tarihim 19 Mayıs
İnsallah gidince ikisini de görüp duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…