Yorumunuz için teşekkür ederimHer deneme,hatta yaptığın her test yeni bir umutbenim 3 düşüğüm,1 kimyasal denemem ve 1 başarısız denemem oldu
Haftaya transferim olacak büyük ihtimalle hepsini geride bırakıp yeni bir başlangıç yaptım ikinize de bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederimYorumunuz için teşekkür ederim
Yaşadığınız kötü tecrübeler için üzüldüm ne mutlu ki geriye atmayı basarabilmissiniz
Umarım bu defa herseyi tamamen unutturacak bir minik gelir
Çok teşekkür ederim
Hayat bu,bizlerin sınavı da buymuş demek ki,unutup devam etmekten umut etmekten başka çaremiz yok:)
HaklısınBence sevinmelisin. Anın tadını çıkar sonuçların çok güzel. Bebişini kucağına alacağın anı düşünüp mutlu olmaya bak derim ben
Neden şımarıklık olsun, hiç üzme o güzel canını inşallah gönlünden geçen güzelliği rabbim hayırlısı ile nasip ederHerkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunNeden şımarıklık olsun, hiç üzme o güzel canını inşallah gönlünden geçen güzelliği rabbim hayırlısı ile nasip eder
Canım seni çok çok iyi anlıyorum yaşayan biri olarak. Bende bugün pozitifi gördüm idrarda ama içim içimi yiyor kanda duzenli artisi görecek miyim diyorum. Onu görünce kendimi biliyorum bu sefer kalp atışı dicem kalp atışından sonra 12 hafta dicem dicem de dicem.. ama şunu soyliyim şimdilik çok iyi gidiyor değerlerin hatta bence ikizHerkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
İnsallah öyledir canım insallah sen de bende sağlıkla kucağımıza alırızCanım seni çok çok iyi anlıyorum yaşayan biri olarak. Bende bugün pozitifi gördüm idrarda ama içim içimi yiyor kanda duzenli artisi görecek miyim diyorum. Onu görünce kendimi biliyorum bu sefer kalp atışı dicem kalp atışından sonra 12 hafta dicem dicem de dicem.. ama şunu soyliyim şimdilik çok iyi gidiyor değerlerin hatta bence ikiz
Amin canım.. hepimizin psikolojisi bozuldu burda çok zor yıpratıcı süreçler heleki birden fazla denemesi olanlar.. Rabbim kimseyi aratmasın dusmanimin başına vermesin. En zor imtihanlardan biri bence.. ama bir oh çek şimdilikİnsallah öyledir canım insallah sen de bende sağlıkla kucağımıza alırız
Biz ancak o gün rahatlarız diyorum ben
Ya bazen düşünüyorum 8 yıllık evliyim 4. Denemem Betam 500 cikmis havalara uçmam lazım ama ben oturup ağlıyorum
Gerçekten ne kadar zor bir şey yarabbim valla Allah hepimize sabır versin
Dur yarın da kan günüm o da ciksinda ikiye katlanırsa söz sonra cekcemAmin canım.. hepimizin psikolojisi bozuldu burda çok zor yıpratıcı süreçler heleki birden fazla denemesi olanlar.. Rabbim kimseyi aratmasın dusmanimin başına vermesin. En zor imtihanlardan biri bence.. ama bir oh çek şimdilik
Dur yarın da kan günüm o da ciksinda ikiye katlanırsa söz sonra cekcem
Onu da yine duramamistim erkenden öğrenmiştimKimyasallarda değerleriniz kaçtı ?
Doktorumun istediği asil tarih yarın dahaBu değerden sonra haftaya kese muayenesine gidersin zaten gerek yoktu ki kana. Doktorun mu istedi
Doktorumun bu sonuçlardan hiç haberi yok daha ben kendi kendime gelin güvey oluyorumBu değerden sonra haftaya kese muayenesine gidersin zaten gerek yoktu ki kana. Doktorun mu istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?