Ne olur şımarıklık olarak düşünmeyin

Doktorumun istediği asil tarih yarın daha
Dedi ki 20 sinde yaptır
Pozitifse 22 sinde yine yapacağız
10 gün sonraya da gün veriyoruz dedi
Benim daha asil günüm gelmedi düşün
Bende ki paniğe bak
Benimki de 22 ve 24u dediler ben yarın yapicam en azından var mı yok mu erken öğreniyoruz gecenkinde günümü bekledim hatta birgün geç yaptım bu sefer o kadar strese sokamam kendimi dedim

Benimki de 22 ve 24u dediler ben yarın yapicam en azından var mı yok mu erken öğreniyoruz gecenkinde günümü bekledim hatta birgün geç yaptım bu sefer o kadar strese sokamam kendimi dedim
Bana sorarsan geç bile kalmışsın
Şaka yapiyorum tabi ki ama idrarda gördüğüne göre insallah yarın kanda da çok güzel bir sonuç alacaksın

Doktorumun bu sonuçlardan hiç haberi yok daha ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
Allahım ya ben bugün hemşireye idrar testini attım pozitif görünüyor dedi sen kan da ver dedi için rahatlasin orda az çok anlarız güzel tutunup tutunmadigini dedi

Allahım ya ben bugün hemşireye idrar testini attım pozitif görünüyor dedi sen kan da ver dedi için rahatlasin orda az çok anlarız güzel tutunup tutunmadigini dedi
Ne tatlı bir hemsireymis
Buraya da yazar mısın yarın sonucunu merak ettim
Tek mi çift mi embriyon ?

Bana sorarsan geç bile kalmışsın
Şaka yapiyorum tabi ki ama idrarda gördüğüne göre insallah yarın kanda da çok güzel bir sonuç alacaksın
Aslında bugün iğne olmaya gittiğimde kan da verecektim labaratuvar kapaliymis. Yarın açılıyor ama yarın da transfer hariç 8. Gün oluyor. Allahım inşallah yüzümüz güler

Ne tatlı bir hemsireymis
Buraya da yazar mısın yarın sonucunu merak ettim
Tek mi çift mi embriyon ?
Genelde iletişim halindeyiz gayet ilgililer çift embriyo canım ama kaset testte çok koyu cikmadi bilmiyorum artık biri mi tutundu ikisi mi. Gerçi erken gebelik testi de değil kaset teste yapmıştım beklettigim bir idrar da değildi ama ne biliyim bakalım artik

Genelde iletişim halindeyiz gayet ilgililer çift embriyo canım ama kaset testte çok koyu cikmadi bilmiyorum artık biri mi tutundu ikisi mi.
Testler hep silik ya gerçekten
Şurayı da o kadar takip ediyorum kimsenin de kopkoyu görmedim
Ben çok erken yaptığım için bir tepki alırım belki diye hiç paylaşmadım ama yarında ikiye katlarsa tüm sonuçları atacağım cumartesi bir daha istemesinler diye çünkü acildekiler kovacak beni artık sabah 9 onlarla bir başlıyorum mesaiye

Senin artık tam koyu çıkması lazım .. biz burdakiler genelde düşük seviyede öğrenip paylaştığımız için de silik cikiyodur

Benim bildiğim kimyasal gebelikte değer azar azar ilerler,sizinki iki katından bile fazla.Yani Allah korusun sonuç kötü olmasın ama ikiz bile olabilir.Hersey dilediğiniz gibi olsun..

Senin artık tam koyu çıkması lazım .. biz burdakiler genelde düşük seviyede öğrenip paylaştığımız için de silik cikiyodur
Yapmıyorum ki artık level atlayıp kana geçtim
Kan takip ediyorum
O testlerden de on tane filan yapmışımdır sonra basedemedim artık acilde aldım soluğu

Benim bildiğim kimyasal gebelikte değer azar azar ilerler,sizinki iki katından bile fazla.Yani Allah korusun sonuç kötü olmasın ama ikiz bile olabilir.Hersey dilediğiniz gibi olsun..
Çok teşekkür ederim
Evet bende öyle biliyordum hatta yaşadığım o kötü tecrübede de öyle olmuştu ama geçen forumda okudum 1500 den sonra yükselmemiş mesela birinin
Evhamliyim birazda ondan herhalde
Rabbim hepimizi sevindirsin insallah

Yapmıyorum ki artık level atlayıp kana geçtim
Kan takip ediyorum
O testlerden de on tane filan yapmışımdır sonra basedemedim artık acilde aldım soluğu
Anladım canım yarın inşallah tatmin olacağın bir sonucla karsilasirsin sen de rahatlarsın acildekiler de

Anladım canım yarın inşallah tatmin olacağın bir sonucla karsilasirsin sen de rahatlarsın acildekiler de
Ahahahhaa insallah canım insallah Sagol valla sohbet ettik biraz moralim düzeldi çok Sagol
Sen de bende şubatta anne oluruz insallah

Ahahahhaa insallah canım insallah Sagol valla sohbet ettik biraz moralim düzeldi çok Sagol
Sen de bende şubatta anne oluruz insallah
Ne demek canım buradaki arkadaşlar hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve en ihtiyacımız olan şey rahatlamak
Amin canım ya

Bu çogumuzda belki de vardır,o kadar güzel yorumun içinde sadece bir tane olumsuz yorum duyarız,iyi olanlar değil de bir tane yapılan olumsuz yorum kafamıza takılır.Benim de kimyasal gebeliğim olmuştu.Degerim azar azar ilerliyordu.Dr takip edelim dedi bir sorun olduğu belliydi.Sonunda kanamam oldu.Sizin değerler maşallah çok güzel.İcimdekini tam yazsam belki de bilmeden sizi yok yere umutlandiracagim ama söylemeden de yapamayacağım bu değerler maşallah çok güzel.Tadini çıkarın iyi düşünün iyi olsun.Bence sonuç güzel

Yorumunuza çok çok mutlu oldum
Stresim azaldı yüzüm güldü biraz çok sağolun

O korku hiç bitmeyecek çünkü anne oluyoruz inşallah. Ben 29 la öğrendim sonra 57 oldu niye tam ikiye katlamadı diye ağlaya ağlaya iki gün bekledim test verdim katlamıştı. Sonra dış gebelik mi kimyasal mı vs diye korktum keseyi gördük her şey güzel sonra kanamam oldu 5. Haftadan 10. Haftaya kadar her hafta bi kere kanamayla acile gittik her şey yolundaydı ama kanamada vardı tam bitti dedik 18. Haftada yine oldu. Tabi fetal DNA sonucu geç çıktı ona korktuk ağladım o kadar kesin bişey var diye o temiz çıktı şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum e lekelenmem de oluyor yani sürekli korku stres hali bitmiyor zaten zor kavuştuk tüp bebekle oldu. İnşallah sağlıkla doğsa o zaman da bitmeyecek ki stres bence bu korku anneliğin doğasında var önemli olan korkuyu ve stresi iyi yönetmek tabi ben yolunu bulamadım henüz bulan varsa yazsın

Eklentiler

• C608D9ED-9B55-44C2-A04A-4F3FB79B1411.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…