Benimki de 22 ve 24u dediler ben yarın yapicamDoktorumun istediği asil tarih yarın daha
Dedi ki 20 sinde yaptır
Pozitifse 22 sinde yine yapacağız
10 gün sonraya da gün veriyoruz dedi
Benim daha asil günüm gelmedi düşün
Bende ki paniğe bak
Bana sorarsan geç bile kalmışsınBenimki de 22 ve 24u dediler ben yarın yapicamen azından var mı yok mu erken öğreniyoruz gecenkinde günümü bekledim hatta birgün geç yaptım bu sefer o kadar strese sokamam kendimi dedim
Allahım yaDoktorumun bu sonuçlardan hiç haberi yok daha ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
Ne tatlı bir hemsireymisAllahım yaben bugün hemşireye idrar testini attım pozitif görünüyor dedi sen kan da ver dedi için rahatlasin orda az çok anlarız güzel tutunup tutunmadigini dedi
Aslında bugün iğne olmaya gittiğimde kan da verecektim labaratuvar kapaliymis. Yarın açılıyorBana sorarsan geç bile kalmışsın
Şaka yapiyorum tabi ki ama idrarda gördüğüne göre insallah yarın kanda da çok güzel bir sonuç alacaksın
Genelde iletişim halindeyiz gayet ilgililerNe tatlı bir hemsireymis
Buraya da yazar mısın yarın sonucunu merak ettim
Tek mi çift mi embriyon ?
Testler hep silik ya gerçektenGenelde iletişim halindeyiz gayet ilgililerçift embriyo canım ama kaset testte çok koyu cikmadi bilmiyorum artık biri mi tutundu ikisi mi.
Testler hep silik ya gerçekten
Şurayı da o kadar takip ediyorum kimsenin de kopkoyu görmedim
Ben çok erken yaptığım için bir tepki alırım belki diye hiç paylaşmadım ama yarında ikiye katlarsa tüm sonuçları atacağım cumartesi bir daha istemesinler diye çünkü acildekiler kovacak beni artık sabah 9 onlarla bir başlıyorum mesaiye
Benim bildiğim kimyasal gebelikte değer azar azar ilerler,sizinki iki katından bile fazla.Yani Allah korusun sonuç kötü olmasın ama ikiz bile olabilir.Hersey dilediğiniz gibi olsun..Herkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Yapmıyorum ki artık level atlayıp kana geçtimSenin artık tam koyu çıkması lazım .. biz burdakiler genelde düşük seviyede öğrenip paylaştığımız için de silik cikiyodur
Çok teşekkür ederimBenim bildiğim kimyasal gebelikte değer azar azar ilerler,sizinki iki katından bile fazla.Yani Allah korusun sonuç kötü olmasın ama ikiz bile olabilir.Hersey dilediğiniz gibi olsun..
Anladım canım yarın inşallah tatmin olacağın bir sonucla karsilasirsin sen de rahatlarsın acildekiler deYapmıyorum ki artık level atlayıp kana geçtim
Kan takip ediyorum
O testlerden de on tane filan yapmışımdır sonra basedemedim artık acilde aldım soluğu
Ahahahhaa insallah canım insallah Sagol valla sohbet ettik biraz moralim düzeldi çok SagolAnladım canım yarın inşallah tatmin olacağın bir sonucla karsilasirsin sen de rahatlarsın acildekiler de
Ne demek canım buradaki arkadaşlar hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve en ihtiyacımız olan şey rahatlamakAhahahhaa insallah canım insallah Sagol valla sohbet ettik biraz moralim düzeldi çok Sagol
Sen de bende şubatta anne oluruz insallah
Bu çogumuzda belki de vardır,o kadar güzel yorumun içinde sadece bir tane olumsuz yorum duyarız,iyi olanlar değil de bir tane yapılan olumsuz yorum kafamıza takılır.Benim de kimyasal gebeliğim olmuştu.Degerim azar azar ilerliyordu.Dr takip edelim dedi bir sorun olduğu belliydi.Sonunda kanamam oldu.Sizin değerler maşallah çok güzel.İcimdekini tam yazsam belki de bilmeden sizi yok yere umutlandiracagim ama söylemeden de yapamayacağım bu değerler maşallah çok güzel.Tadini çıkarın iyi düşünün iyi olsun.Bence sonuç güzelÇok teşekkür ederim
Evet bende öyle biliyordum hatta yaşadığım o kötü tecrübede de öyle olmuştu ama geçen forumda okudum 1500 den sonra yükselmemiş mesela birinin
Evhamliyim birazda ondan herhalde
Rabbim hepimizi sevindirsin insallah
Yorumunuza çok çok mutlu oldumBu çogumuzda belki de vardır,o kadar güzel yorumun içinde sadece bir tane olumsuz yorum duyarız,iyi olanlar değil de bir tane yapılan olumsuz yorum kafamıza takılır.Benim de kimyasal gebeliğim olmuştu.Degerim azar azar ilerliyordu.Dr takip edelim dedi bir sorun olduğu belliydi.Sonunda kanamam oldu.Sizin değerler maşallah çok güzel.İcimdekini tam yazsam belki de bilmeden sizi yok yere umutlandiracagim ama söylemeden de yapamayacağım bu değerler maşallah çok güzel.Tadini çıkarın iyi düşünün iyi olsun.Bence sonuç güzel
Ne demek canım buradaki arkadaşlar hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve en ihtiyacımız olan şey rahatlamak
Amin canım ya
Herkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Merhaba benim de sonuçlarım böyle salı günü keseyi görürüz dedi inşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?