• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur şımarıklık olarak düşünmeyin

Herkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Aaa şimdi okudum transfermiş inşallah sağlıklıdır size dua edeceğim ben de pcos üzerine bir yıl bekledikten sonra tedavisiz kaldım inşallah hepimizin ki sağlıklıdır ❤️🥹

c608d9ed-9b55-44c2-a04a-4f3fb79b1411-png.3442174
İnsallah keseyi görüp kalp atışını duyunca bize de haber verin 👶🏻❤️

O korku hiç bitmeyecek çünkü anne oluyoruz inşallah. Ben 29 la öğrendim sonra 57 oldu niye tam ikiye katlamadı diye ağlaya ağlaya iki gün bekledim test verdim katlamıştı. Sonra dış gebelik mi kimyasal mı vs diye korktum keseyi gördük her şey güzel sonra kanamam oldu 5. Haftadan 10. Haftaya kadar her hafta bi kere kanamayla acile gittik her şey yolundaydı ama kanamada vardı tam bitti dedik 18. Haftada yine oldu. Tabi fetal DNA sonucu geç çıktı ona korktuk ağladım o kadar kesin bişey var diye o temiz çıktı şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum e lekelenmem de oluyor yani sürekli korku stres hali bitmiyor zaten zor kavuştuk tüp bebekle oldu. İnşallah sağlıkla doğsa o zaman da bitmeyecek ki stres bence bu korku anneliğin doğasında var önemli olan korkuyu ve stresi iyi yönetmek tabi ben yolunu bulamadım henüz bulan varsa yazsın😁
Eyvah okudukça evham yaptim 😀😀
O kadar haklısın ki 😀❤️👶🏻
Kaç haftalık oldunuz şu an da

Eyvah okudukça evham yaptim 😀😀
O kadar haklısın ki 😀❤️👶🏻
Kaç haftalık oldunuz şu an da
18 bitti işte bugün kontrolüm var ve inan sadece bi kere vaktinde gittim kontrole onun dışında hep erkenden bi panikle bi sebeple gittim yani😬 bence strese ve bu korkuya alışmamız ve biraz oluruna bırakmamız lazım çünkü ben cidden perişan oldum artık her tuvalet sonrası kan görme korkusu yüzünden tuvalete gidemiyordum bi ara. Mart ayı grubundaydım çok fazla bebeğini kaybeden oldu onları gördükçe onlarla dertlendim sonra ya benim de başıma gelirse diye korktum. O yüzden çok gerekmedikçe burda takılmamak ve oluruna bırakmak gerekiyor çünkü eninde sonunda bırakacaksın bu kadar stresle baş edilmiyor

Herkese merhaba
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Benim de tüp bebek 323 değerinden sonra Doktor'un kan verme dedi, bir hafta sonra keseyim gördük. Bence yeterince artmış kuzum. Tabi bazen 1000lere çıkan değer bile düşebiliyor ama bence olmuş bebişin ❤ göbüşünde bebişin, kendini strese sokma hiç 🧿 hayırlı olsun

Herkese merhaba
9. Gün 205
11.gun 546 cikti

Bu şımarıklık değil travmaya bağlı korku.
Değerlerin iyi ilerliyor. İnşaAllah hiç birşey olmaz.
Dua etmek ve beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden.

18 bitti işte bugün kontrolüm var ve inan sadece bi kere vaktinde gittim kontrole onun dışında hep erkenden bi panikle bi sebeple gittim yani😬 bence strese ve bu korkuya alışmamız ve biraz oluruna bırakmamız lazım çünkü ben cidden perişan oldum artık her tuvalet sonrası kan görme korkusu yüzünden tuvalete gidemiyordum bi ara. Mart ayı grubundaydım çok fazla bebeğini kaybeden oldu onları gördükçe onlarla dertlendim sonra ya benim de başıma gelirse diye korktum. O yüzden çok gerekmedikçe burda takılmamak ve oluruna bırakmak gerekiyor çünkü eninde sonunda bırakacaksın bu kadar stresle baş edilmiyor
Ben de şimdiden diyorum her hafta bir bahane bulup doktora giderim diye 😀

Benim de tüp bebek 323 değerinden sonra Doktor'un kan verme dedi, bir hafta sonra keseyim gördük. Bence yeterince artmış kuzum. Tabi bazen 1000lere çıkan değer bile düşebiliyor ama bence olmuş bebişin ❤ göbüşünde bebişin, kendini strese sokma hiç 🧿 hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim bugünkü değerim de 2100 çıkmış Allaha çok şükür ❤️
Ama daha çok yeni ya gitsem gözükmez değil mi
8 Haziran da transfer olmuştum

8 Haziran da
Bu şımarıklık değil travmaya bağlı korku.
Değerlerin iyi ilerliyor. İnşaAllah hiç birşey olmaz.
Dua etmek ve beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden.
evet elden hiç bir sey gelmiyor
Keşke hamilelik bir ay olsa diyorum
9 ay benim gibi pimpirikliler için çok uzun 😀😀

8 Haziran da

evet elden hiç bir sey gelmiyor
Keşke hamilelik bir ay olsa diyorum
9 ay benim gibi pimpirikliler için çok uzun 😀😀

Seni çok iyi anlıyorum. 10 sene sonra tüp bebekle hamileyim. Bende endişeleniyorum. 14 hafta oldum şükür. Bende belirti yok diye triplere girdim. 🤣

Seni çok iyi anlıyorum. 10 sene sonra tüp bebekle hamileyim. Bende endişeleniyorum. 14 hafta oldum şükür. Bende belirti yok diye triplere girdim. 🤣
Aaaaa masallah 🧿
Belirti olunca da başka korku oluyor şimdi çok belim ağrıyor düşecekler diye korkuyorum 😀😀
Artık ben sacmalamakta sınırsızım 😀

8 Haziran da transfer olmuştum
Ben 5 nisanda transfer olmuştum. 29 Nisan'da gördük keseyim canım. Çok acele etme. Doktor'un ne zaman gel dedi kese için?

Görünür canım. 8 Nisan'da olmuşsun transferi. Doktor görüneceği gün çağırıyor zaten
8 Haziran da oldum canım 🥰
Kese mi görünür yoksa kalp atışını da duyar mıyım
Ay çok heyecanlandım 🤩
İki tane transfer edilmişti
İkisi de tuttu mu ne oldu hiç bilmiyorum

Ay çok heyecanlandım 🤩
Haziran dıcektım yanlış yazmışım. Kese görünür bence. Keseden sonra Kalp atışını beş gün sonra vajinal olarak duymuştuk biz. Karından o da bir hafta sonra duyulur.

Yani önce keseyi görürsün, bir ki hafta sonra kalp atışını duyulur diye tahmin ediyorum

Ay çok heyecanlandım 🤩
Hayırlı olsun canım. Söylediğim şey endişe ya da evham kesinlikle şımarıklık değil. Şımarıklık nedir biliyo musun ay birden hamile kaldim aslinda istemiyodum ya da çocuk sahibi olmak çok da önemli bişey değil gibi nankörce konuşmaktır (sanki korunmak yasakmis gibi) simariklik budur iste. inan onlara bile cok gormuyorum herkesin imtihani kendinedir.
Bana degerlerin cok iyi geldi. Sen artik hamilesin Allah saglikla ilerletsin 🙏mutlu olmak hakkın bunu hisset kabul et içine sindir🤍neler neler yaşamışsın çok sevindim adına 🤍 endişelenmemeye çalış çünkü 9 ay boyunca daha çok engebeler çıkacak burdan okuyoruz testler ilerlemeler aşamalar keyif almaya bak hepsinden de🙏 bu da sana bir nazar boncuğu 🧿 inşallah ben de arkandan gelirim 🙏🤍

Hayırlı olsun canım. Söylediğim şey endişe ya da evham kesinlikle şımarıklık değil. Şımarıklık nedir biliyo musun ay birden hamile kaldim aslinda istemiyodum ya da çocuk sahibi olmak çok da önemli bişey değil gibi nankörce konuşmaktır (sanki korunmak yasakmis gibi) simariklik budur iste. inan onlara bile cok gormuyorum herkesin imtihani kendinedir.
Bana degerlerin cok iyi geldi. Sen artik hamilesin Allah saglikla ilerletsin 🙏mutlu olmak hakkın bunu hisset kabul et içine sindir🤍neler neler yaşamışsın çok sevindim adına 🤍 endişelenmemeye çalış çünkü 9 ay boyunca daha çok engebeler çıkacak burdan okuyoruz testler ilerlemeler aşamalar keyif almaya bak hepsinden de🙏 bu da sana bir nazar boncuğu 🧿 inşallah ben de arkandan gelirim 🙏🤍
Çok teşekkür ederim
En kısa zamanda seninde güzel haberini alalım insallah canım ❤️👶🏻👶🏻

Haziran dıcektım yanlış yazmışım. Kese görünür bence. Keseden sonra Kalp atışını beş gün sonra vajinal olarak duymuştuk biz. Karından o da bir hafta sonra duyulur.

Yani önce keseyi görürsün, bir ki hafta sonra kalp atışını duyulur diye tahmin ediyorum
Çok teşekkür ederim insallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️👶🏻👶🏻

Back