• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur şımarıklık olarak düşünmeyin

Çok teşekkür ederim bugünkü değerim de 2100 çıkmış Allaha çok şükür ❤️
Ama daha çok yeni ya gitsem gözükmez değil mi
8 Haziran da transfer olmuştum
Tek gebelikse 1500 üstü betada kese görünüyor genelde en azından rahim içi yerleşim mi kesenin yeri iyi mi diye muayene olabilirsin ama ikizse görmek için henüz küçük olabilirler.

Tek gebelikse 1500 üstü betada kese görünüyor genelde en azından rahim içi yerleşim mi kesenin yeri iyi mi diye muayene olabilirsin ama ikizse görmek için henüz küçük olabilirler.
8 haziranda transfer oldum
Demin burada bir arkadaş henüz gözükmez dedi
Ne yapayım biraz sabredeceğim artık
1 temmuza çağırdı doktorum

Herkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Sizi çok iyi anlıyorum ben de dört tane kayıp yaşadım kimyasal dış gebelik gelişim durması gibi sebeplerdi ve üstelik tüp bebekti lütfen karamsarlığa kapılmayın %66 oranında artış yetiyor

Sizi çok iyi anlıyorum ben de dört tane kayıp yaşadım kimyasal dış gebelik gelişim durması gibi sebeplerdi ve üstelik tüp bebekti lütfen karamsarlığa kapılmayın %66 oranında artış yetiyor
Çok sağolun umarım siz de ben de en kısa sürede bebislerimize kavuşuruz ❤️👶🏻👶🏻

8 haziranda transfer oldum
Demin burada bir arkadaş henüz gözükmez dedi
Ne yapayım biraz sabredeceğim artık
1 temmuza çağırdı doktorum
Son adet tarihinize Göre aslında artık transfer tarihi önemli değil. Son adet tarihinize Göre genelde 5. Haftada kese görünüyor 6. Hafta bitince kalp atışı duyuluyor sanırım doktorunuz direk kalp atışına çağırmış🤍

Son adet tarihinize Göre aslında artık transfer tarihi önemli değil. Son adet tarihinize Göre genelde 5. Haftada kese görünüyor 6. Hafta bitince kalp atışı duyuluyor sanırım doktorunuz direk kalp atışına çağırmış🤍
Son adet tarihim 19 Mayıs
İnsallah gidince ikisini de görüp duyarız ❤️👶🏻👶🏻

Back