Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tek gebelikse 1500 üstü betada kese görünüyor genelde en azından rahim içi yerleşim mi kesenin yeri iyi mi diye muayene olabilirsin ama ikizse görmek için henüz küçük olabilirler.
Tek gebelikse 1500 üstü betada kese görünüyor genelde en azından rahim içi yerleşim mi kesenin yeri iyi mi diye muayene olabilirsin ama ikizse görmek için henüz küçük olabilirler.
Herkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Sizi çok iyi anlıyorum ben de dört tane kayıp yaşadım kimyasal dış gebelik gelişim durması gibi sebeplerdi ve üstelik tüp bebekti lütfen karamsarlığa kapılmayın %66 oranında artış yetiyor
Sizi çok iyi anlıyorum ben de dört tane kayıp yaşadım kimyasal dış gebelik gelişim durması gibi sebeplerdi ve üstelik tüp bebekti lütfen karamsarlığa kapılmayın %66 oranında artış yetiyor
Son adet tarihinize Göre aslında artık transfer tarihi önemli değil. Son adet tarihinize Göre genelde 5. Haftada kese görünüyor 6. Hafta bitince kalp atışı duyuluyor sanırım doktorunuz direk kalp atışına çağırmış
Son adet tarihinize Göre aslında artık transfer tarihi önemli değil. Son adet tarihinize Göre genelde 5. Haftada kese görünüyor 6. Hafta bitince kalp atışı duyuluyor sanırım doktorunuz direk kalp atışına çağırmış