Ne olur.. Ne olur yardım edin... Dayanamıyorum artık...

bi kaç kere gidip gelmeniz ve o ilk gidişinizde nerdeydi acaba o geceyi nerde gecirdi vs düşünceleri bi erkek içinde bayan içinde zor bi durum paranoyak eder adamı ondan belkide eşiniz bütün bunları kafasında büyütüp soğumuş olabilir sabredin herseyin zmanı var zamanla hersey düzeliyo siz olabildiğince iyi davranın alttan alın maddi imkanından dolayımı evi ayırmıyo

doğru sölüyörsun sabretmekten başka çarem yok.hem maddi imkansızlıktan hemde evi ayırmak istemiyo.

canım bulunudugun durum gerçekten çok kötü eşin böle yapmasa savas askın dicektim ama seni istemediğinin söleyen bi insanla evli kalman dogur değil bence cok zor olacak belki ama bu hayatı devam ettirme çocugunda yokken ayrıl bence

bi kaç arkadaş daha kocasının ona kötü davrandığını istemediğinden yakınıyor tamam belki yıkmak kolay yapmak zor ama insanın da bi gururu olmalı seni istemeyen bir insanla ne kadar yaşanır ki ondan daha ne beklenebilir ki anlayamıyorum şahsen bana bunlar söylense bir saniye durmam deli gibi sevsemde çünkü yaşanacak bir şey kalmamıştır durup da kendime neden eziyet çektireyim ki

kelimesi kelimesine katılıyorum.........

canım eşin niye böyle yapıyo biliyomusun senin evden kaçman onun sevgisini bitirmiş olabilir ve artık sana olan güveni gitmiş o yüzden seni istemiyo olabilir tekrar aynı şeyi yapıcandan korkuyo olabilir sende kaçarak büyük bi hata yapmışsın evlilik kolay değilki giderken keşke olabilecekleri düşünseydinde yapmasaydın sen haklıyken haksız duruma düştün senden soğumuş anlaşılan belki ayrı kalmanız sizin için iyi olabilir ama böylede devam etmezki sen ayrılmak istemesen bile belki o düşünüyo olabilir senide pek taktığı yok sanırım oda mutlu olmak için çabalamıyo galiba sende çok küçük yaşta evlenmişsin 16 yaşında daha çocuk denilebilecek bi yaş onun sana biraz anlayış biraz hoşgörülü olması lazım ama böyle olmamış bence sen onla konuş neden böyle yapıyo neden istemiyo nedenlerini öğren ondan sonra nasıl davranacağınıda bilirsin hayrılısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…