- Konu Sahibi YETMEZMXIX
-
ne demişler adamı vezir edende rezil edende kadındır aynı şey erkekler içinde geçerli sonuçta arkadaş keyfinden çekip gitmemiş şartlar öyle zorlamış insanın patlama noktası geçince mantık falan kalmıyo....eşini kazanmaya çalış lafıda yanlış bence
şöyle bişi var tecrübe olarak söylüyorum bunları boşuna değil laf olsun diye değil
KARISINA SAHİP ÇIKAMAYAN Bİ ERKEKTEN Bİ HALT OLMAZ arkadaşın kocasıda ailesine karşı arkadaşımızı koruyamamış gereken yerde sahip çıkamamış ailesine laf diyememiş...kusura bakmayın lütfen ama can çıkar huy çıkmaz o adam 70inede gelse böyle olur değişmez.arkadaşa tavsiyemeşini kazanmayla vakit kaybetmek yerine ayakları üzerinde durmaya çalış.seni istemeyen birini kazanmaya çalışıpta kendini aşşağılattırma.bebekte yokmuş bence uğraşma canım emin ol allah belamı versinki aynı şeylerin katkat fazlasını bende yaşadım ama allaha şükür kocamdan yana değil ailesiyle allahıma binlerce şükürler olsun kocam hep sahip çıkar ezdirmez bu yüzden bırakmam ama senin eşin gibi yapsaydı asla uğraşmazdım onunla emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?