E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi YETMEZMXIX
-
canın eşin gitmeni hazmedemedi bence o yüzden senden nefret ediyor.ama annesi gel çok kötü durumda diyor yani bence hala seviyor.bence fazla dırdır yapma.ona sıcaklık göster onu çok sevdiğini ve pişman olduğunu söyle hala düzelmezse senbilirsin.ama bence hata sende bu yüzdenden kazanmaya çalış eşini
Ahh be canım çok küçük evlenmişsin o yüzden yapmışsın hatalarını.Tabiki eşini seviyorsun ama baksana eşine sana eşlik vazifesini yapmadığı gibi bide daima seni sevmediğini senden nefret ettiğini söyleyen bir eş...Şu hayatta insan nelerden vazgeçmiyor ki....Düşün,taşın karar ver daha gençliğinin baharındasın.Tamam şimdi seviyorsun ama bu böyle nereye kadar gidecek...İnan insanoğlu öyle şeylere dayanıyor ki ne acılara katlanıyor...
İlk önce cevaplarınız için tşk ederim.
Benim küçük yaşta evlenmem en büyük yalnış oldu daha gençliğimi yaşayamadan koca derdi kaynana derdi çekiyorum.Ama tabi yapacak bişey yok bundan snra eşimden ayrılamam çünkü onu çok seviyorum bide en son gelişimde annemin evinden,babam dediki bundan sonra kocan seni dövsede kapıyada atsa gelmiyecen dedi yani herşeye katlanmak zorundayım.Eşim bana neden öyle davranıyo derseniz benim evden kaçmam oldu keşke gitmeseydim pişmanım gitmemin sebebide eşimdi hiç kahveden eve gelmiyo du annesinin sözünden çıkmıyo benim anneme babama hakaret ediyo yani bunları yasamadan kimse bilemez.Onu ne kadar sevsemde boşmuş olan hep bana oluyo size tavsiyem arkadaslar eşlerinizin kıymetini bilin allaha kimsenin yuvasını huzursuz etmesin ne yasadığın belli nede yasayacağın.Ben eşimin üstüne gitmiyorum belki düzelir diye allaha dua ediyorum.
YUVAMIZI DÜZELTMEK İÇİN Bİ SEBEP VER DİYE.
SORULARINIZ VARSA YAZIN CEVAPLAYAYIM....
İlk önce cevaplarınız için tşk ederim.
Benim küçük yaşta evlenmem en büyük yalnış oldu daha gençliğimi yaşayamadan koca derdi kaynana derdi çekiyorum.Ama tabi yapacak bişey yok bundan snra eşimden ayrılamam çünkü onu çok seviyorum bide en son gelişimde annemin evinden,babam dediki bundan sonra kocan seni dövsede kapıyada atsa gelmiyecen dedi yani herşeye katlanmak zorundayım.Eşim bana neden öyle davranıyo derseniz benim evden kaçmam oldu keşke gitmeseydim pişmanım gitmemin sebebide eşimdi hiç kahveden eve gelmiyo du annesinin sözünden çıkmıyo benim anneme babama hakaret ediyo yani bunları yasamadan kimse bilemez.Onu ne kadar sevsemde boşmuş olan hep bana oluyo size tavsiyem arkadaslar eşlerinizin kıymetini bilin allaha kimsenin yuvasını huzursuz etmesin ne yasadığın belli nede yasayacağın.Ben eşimin üstüne gitmiyorum belki düzelir diye allaha dua ediyorum.
YUVAMIZI DÜZELTMEK İÇİN Bİ SEBEP VER DİYE.
SORULARINIZ VARSA YAZIN CEVAPLAYAYIM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?