- 6 Ağustos 2014
- 773
- 2.597
- 313
- 44
Hepsi var kapıda ödeme kredi kartı eft havale sana ne lazımdıKız kredi kartı da geçerli mi acaba
Malesef öyle. Kimi hocaya gidiyor. Kimi yine çocuk için bel falan cektiriyorİsteyen herkese inşallah... ama modunu düşürdükçe insan batıla dönüyor. Konu sahibine üzülüyorum...
Allah senden razı olsunRabbim hayirli bir evlat nasip etsin size.
'Ya allah aşkına beni öyle bir strese koydunuz ki allah razı olsun hepinizden 5 yıldır yaşamadığım stresi sayenizde yaşadım
Duygularımla dalga geçenler Allah havale ediyorum sizi
Öyle demeyin gerçekten dua edicem sizin icin ama lütfen sizde Allahtan isteyin, Rabbim isteyen herkese evlât nasip etsin inslhhhDuygularımla dalga geçenler Allah havale ediyorum sizi
Yazık gerçekten.... Bana da hamama git demişlerdi. Saçma sapan inançlar. Hamama gittim çocuğum oldu diyor. Yahu çocuğu sana allah mı verdi hamam mı? Cehaletle savaşmak çok zor.Malesef öyle. Kimi hocaya gidiyor. Kimi yine çocuk için bel falan cektiriyor
ben hamama gittim bir de mantar oldum üstüneYazık gerçekten.... Bana da hamama git demişlerdi. Saçma sapan inançlar. Hamama gittim çocuğum oldu diyor. Yahu çocuğu sana allah mı verdi hamam mı? Cehaletle savaşmak çok zor.
Allah'ın kelamı yaratılmışların kelamına benzemez. Ses, harf, lügat ile değil, ezeli ve ebedidir. Haşa bu nasıl bir benzetmedir. Ayrıca derdide ver Allah dermanida. Nazar kişinin sağlığına isabet edebilir, buda yine Allah'ın takdiri iledir. Korunmak içinde ayetler ve zikirler vardır.bir an şunu düşündüm Allah diyor ki
aaa falanca çok iyi insan ama üstünde büyü var tüh çocuk veremem şimdi
Sizi çok iyi anlıyoruz hepimiz kadınız ben sert tepkimi size ekstra bı kötülük gelmesinden çok cekindigim için yaptım. Okuyup uflenip yollanan o muskaya "büyü" deniyor. Dualar kağıtlara yazılıp suya katılıp icilmeden de boynunuza takip tasimasak da bizimledir. Nerden bileceksiniz belki de o adam kötü bı büyü yapıp size yollayacak. Hiç risk almaya değer mi. Kismetinizi "muska" dediğiniz büyüyle kapatıyorsunuz. Ninelerinizin dedelerinizin duası o hocadan neden daha az etkili olsun? Hepimiz sizin için dua edicez. Çoğu şey psikolojiktir de bu arada. Stres de gebelige engel. Dua ederken bile kötü şeyler düşünmeden umut dolu huzurla duanızı edin. Kendinizi uzerek dua etmeyin lutfen. Allah herşeyi gönlünuze göre versin. Kuranı okursaniz da arapcasini okumayin okuduğunuzu anlayin Türkçesi çok güzel huzur veriyor insanın icineYa allah aşkına beni öyle bir strese koydunuz ki allah razı olsun hepinizden 5 yıldır yaşamadığım stresi sayenizde yaşadım
Hamama gitmekle çocuk olsaydı oooo. Beni de çok darlamıslardı. Birde herkesin bir eltisi var ya o beni bitiriyorYazık gerçekten.... Bana da hamama git demişlerdi. Saçma sapan inançlar. Hamama gittim çocuğum oldu diyor. Yahu çocuğu sana allah mı verdi hamam mı? Cehaletle savaşmak çok zor.
haha ayyyy yok artik daha neler yaa.. acaba nemden dolayimi sicaktan ne alaka gerci :))Yazık gerçekten.... Bana da hamama git demişlerdi. Saçma sapan inançlar. Hamama gittim çocuğum oldu diyor. Yahu çocuğu sana allah mı verdi hamam mı? Cehaletle savaşmak çok zor.
Falanca komşunun amcasının dayısının kızı da şöyle yapmış olmuş diye kısır yiyerek altın günlerinde çocuğu olmayanı darlayan bi takım var hele oooo....Hamama gitmekle çocuk olsaydı oooo. Beni de çok darlamıslardı. Birde herkesin bir eltisi var ya o beni bitiriyorBenim eltiminde olmuyordu falanca aktara gitti karısım aldı o ay oldu. Hay eltinize be
hahahahhaben hamama gittim bir de mantar oldum üstüne
geçtirtme sen de? burda belki sahiden sana inanacak, adını bile verdiğin o adamın kafesine düşecek bir sürü cahil çaresiz insan var, onların yaşayacakları maddi manevi zarardan da sen sorumlusun, bu dalga geçmekten daha ağır bir zul, anlamıyor musun? seni hem yargiya hem allaha veya neye inanıyorsan ona havale ettiklerinde hatırla bu sözleriniDuygularımla dalga geçenler Allah havale ediyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?