- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Sen mesajını çok pozitif yazmışsın ya pozitif taraf bulamadıkPki bi negatif taraftan değilde pozitif taraftan okusanda mesajımı o halde cvp versen kırmasak birbirimizi daha güzel olmazmı?
Valla öyle oldu bizde yedeklerdeyiz. Mune abla hoş görsün biziBu arkadaş zaten garantiledi bizide sürüklemeye bari peşinden
Ban sa ban sende mi öğrencem ben sen kiminki senin gibi birinden öğrencem sen bi kendini düzeltbunaldınız değil bunalttınız, kıtlığımı değil kıtlığı mı olacak, dinden kaldın bari dilden geç
İnşallah hayırlısıylaRabbim tez zamanda çocuk hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Sen mesajını çok pozitif yazmışsın ya pozitif taraf bulamadık
Mune abla bizi anlar bence. Tahrik varValla öyle oldu bizde yedeklerdeyiz. Mune abla hoş görsün bizi
Ben sana yazdım ama yazdığın mesajına yazdımBn sanamı yazdım pardonn??
ya bi yandan içim yanıyor çaresizliğine masumiyetine, bi yandan da kızıyorum işte bu çağda böyle cahil kalmasına, soytarilara prim vermesine....hepimiz burda canim cicim desek iyice kucağina düşecek şarlatanların, evlat diye dert sahibi olacak kuzum farkında degilSen tek başına yetersin buna
Bacım kendinde gel bak buradaki meseleler büyüyünce başın ağrır dikkatli konuş diyorum ban diyorum bak mune diyorumBan sa ban sende mi öğrencem ben sen kiminki senin gibi birinden öğrencem sen bi kendini düzelt
Ben sana yazdım ama yazdığın mesajına yazdım
Aynı şekilde bende güzellikle yazdım ama Bi yerden sonra dayanamadımya bi yandan içim yanıyor çaresizliğine masumiyetine, bi yandan da kızıyorum işte bu çağda böyle cahil kalmasına, soytarilara prim vermesine....hepimiz burda canim cicim desek iyice kucağina düşecek şarlatanların, evlat diye dert sahibi olacak kuzum farkında degil
..
Peki paşamBnce sana yazılmayan msjlara takılma
ya bi yandan içim yanıyor çaresizliğine masumiyetine, bi yandan da kızıyorum işte bu çağda böyle cahil kalmasına, soytarilara prim vermesine....hepimiz burda canim cicim desek iyice kucağina düşecek şarlatanların, evlat diye dert sahibi olacak kuzum farkında degil
..
Sana yazılmayan mesajlara cevap verme olur mu paşamSert tepkilerle hiç bi kişi anlamaz onun için iyi konuştuğunuzdan bn bile dişardan sert konustuğunuzu anladım onu düşündüğünüzü değil
Sana yazılmayan mesajlara cevap verme olur mu paşam
Yav bacım biz mi sert konuştuk allah aşkına? Arkadaşa hatasını söyledik köpürdü sonra tamam dedi sonra yine köpürdü hakaretvari konuşuyor. Sonra biz mi sert konuşuyoruz. Yapmayın lütfen. Konu sahibinin son iki üç yorumunu okuyun lütfen.Sert tepkilerle hiç bi kişi anlamaz onun için iyi konuştuğunuzdan bn bile dişardan sert konustuğunuzu anladım onu düşündüğünüzü değil
Yav bacım biz mi sert konuştuk allah aşkına? Arkadaşa hatasını söyledik köpürdü sonra tamam dedi sonra yine köpürdü hakaretvari konuşuyor. Sonra biz mi sert konuşuyoruz. Yapmayın lütfen. Konu sahibinin son iki üç yorumunu okuyun lütfen.
Bak canım herşeyi yanlış anlıyorsun. Anlama kıtlığın mı var diyorsun sonra da dinden kaldı dedi diye öfkeleniyorsun. Önce kendi dediğini bi değerlendir.Ya insanlık hali kız gelmiş bana diyo dinden uzaksın dilden geri kalma bu nasıl bi söylemdir sen benim dinimi sorgulayamazsın yazım yanlısı olabilir telefondan klavye hatası olabilir sizde allahtan korkun be bir insanın bu kadar üzerime gidilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?