Ne olur dua edin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte şuan belliki bunalımda buralarda açılmakmi istedi anlamadım ama tek görünen baya üzülmüş

İşte şuan belliki bunalımda buralarda açılmakmi istedi anlamadım ama tek görünen baya üzülmüş
her üzülen hacı hoca reklamı yapabiliyor mu? serbestse ben de çok üzgünum ben de biraz wudu büyücüsü reklami yapayım, kısa günün karı, biraz pahalı ama basınıza bişey gelirse karışmam ona göre

Yettiniz artık ha ne söylüyorum anlamıyorsunuz tamam diyorum haklısınız hata yaptım diyorum anlamıyorsunuz bunaldınız ya yeter anlama kıtlıgımı var

Sen yapma bacım Mune abla yarın temizlik yapacak

Yettiniz artık ha ne söylüyorum anlamıyorsunuz tamam diyorum haklısınız hata yaptım diyorum anlamıyorsunuz bunaldınız ya yeter anlama kıtlıgımı var
Burası açık bir platform burada böyle konuşamazsınız dikkat edin ban yemeyin.
Biz sizi anladık uyarıyoruz. Ayrıca diğer arkadaşın yazdıklarına cevaben yazılıyor yazılanlar. Sakin olmakta fayda var

bunaldınız değil bunalttınız, kıtlığımı değil kıtlığı mı olacak, dinden kaldın bari dilden geç

Pki bi negatif taraftan değilde pozitif taraftan okusanda mesajımı o halde cvp versen kırmasak birbirimizi daha güzel olmazmı?

Burası açık bir platform burada böyle konuşamazsınız dikkat edin ban yemeyin.
Biz sizi anladık uyarıyoruz. Ayrıca diğer arkadaşın yazdıklarına cevaben yazılıyor yazılanlar. Sakin olmakta fayda var
Bu arkadaş zaten garantiledi bizide sürüklemeye bari peşinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…