- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Ayy hiç sırnaşma. Benimkide Bi ara öyleydi ben yanaşıyorum geri çekiyor kendini falan bende bıraktım eskiye döndü sonraOdundan da öte sunta biraz benimkiBende aksine sırnaşırım biz rolleri mi değiştik acaba
Ben çaresizliğini anlıyorum. Ama yanlışını anlatmaya çalıştıkça gergin tepkiler verdi bizi de gerdi. Ayrıca ters konuşmadım gayet düz konuştum. Kendi kendine triplere girdi konu sahibi allah belamı versin filan dedi. Menfaatine konuştuğumuz halde terslendik. Kendi bilir bizim yapacağımız birşey yok.
2 ay sonra ilaçsız ilk defa regl oldum peşimde dolaştı bitti mi bitti mi diyeAyy hiç sırnaşma. Benimkide Bi ara öyleydi ben yanaşıyorum geri çekiyor kendini falan bende bıraktım eskiye döndü sonra
Kaç bacım kaç2 ay sonra ilaçsız ilk defa regl oldum peşimde dolaştı bitti mi bitti mi diyeDediğin gibi kaçan kovalanıyor
Bizde ona üzüldükİşte şuan belliki bunalımda buralarda açılmakmi istedi anlamadım ama tek görünen baya üzülmüş
2 ay sonra ilaçsız ilk defa regl oldum peşimde dolaştı bitti mi bitti mi diyeDediğin gibi kaçan kovalanıyor
her üzülen hacı hoca reklamı yapabiliyor mu? serbestse ben de çok üzgünum ben de biraz wudu büyücüsü reklami yapayım, kısa günün karı, biraz pahalı ama basınıza bişey gelirse karışmam ona göreİşte şuan belliki bunalımda buralarda açılmakmi istedi anlamadım ama tek görünen baya üzülmüş
Bizde ona üzüldük
Adam yakalarsaKaç bacım kaçkocanın beğendiği gibi giyin ama pas verme yanında hıh yap geç
Yettiniz artık ha ne söylüyorum anlamıyorsunuz tamam diyorum haklısınız hata yaptım diyorum anlamıyorsunuz bunaldınız ya yeter anlama kıtlıgımı varher üzülen hacı hoca reklamı yapabiliyor mu? serbestse ben de çok üzgünum ben de biraz wudu büyücüsü reklami yapayım, kısa günün karı, biraz pahalı ama basınıza bişey gelirse karışmam ona göre
Sen yapma bacım Mune abla yarın temizlik yapacakher üzülen hacı hoca reklamı yapabiliyor mu? serbestse ben de çok üzgünum ben de biraz wudu büyücüsü reklami yapayım, kısa günün karı, biraz pahalı ama basınıza bişey gelirse karışmam ona göre
Polikistik over sendromundan dolayı insülin direncim ve kilom var. Adet görmedi durdurdu vucudum. İlaçla adet görüp tedavi oluyorum.Pki bu arada sizin neden olmuyo özel değilse
Az naza çek sonra bırak kendini Adam yakalarsaKurtuluş yok
Ay valla sabaha ban yiyerek uyancaz
Burası açık bir platform burada böyle konuşamazsınız dikkat edin ban yemeyin.Yettiniz artık ha ne söylüyorum anlamıyorsunuz tamam diyorum haklısınız hata yaptım diyorum anlamıyorsunuz bunaldınız ya yeter anlama kıtlıgımı var
bunaldınız değil bunalttınız, kıtlığımı değil kıtlığı mı olacak, dinden kaldın bari dilden geçYettiniz artık ha ne söylüyorum anlamıyorsunuz tamam diyorum haklısınız hata yaptım diyorum anlamıyorsunuz bunaldınız ya yeter anlama kıtlıgımı var
her üzülen hacı hoca reklamı yapabiliyor mu? serbestse ben de çok üzgünum ben de biraz wudu büyücüsü reklami yapayım, kısa günün karı, biraz pahalı ama basınıza bişey gelirse karışmam ona göre
Bu arkadaş zaten garantiledi bizide sürüklemeye bari peşindenBurası açık bir platform burada böyle konuşamazsınız dikkat edin ban yemeyin.
Biz sizi anladık uyarıyoruz. Ayrıca diğer arkadaşın yazdıklarına cevaben yazılıyor yazılanlar. Sakin olmakta fayda var
Ay benimde bende gülmekten şuracıga bayılcam. şu korona günlerinde öyle iyi oldu ki elemimizden kederimizden kurtuldukAz naza çek sonra bırak kendini 
İnsallah ban yemem valla dayanamıyorum yazıyorum sinirleem bozuldu
Polikistik over sendromundan dolayı insülin direncim ve kilom var. Adet görmedi durdurdu vucudum. İlaçla adet görüp tedavi oluyorum.
Sen tek başına yetersin bunabunaldınız değil bunalttınız, kıtlığımı değil kıtlığı mı olacak, dinden kaldın bari dilden geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?