Ne olur dua edin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunaldınız değil bunalttınız, kıtlığımı değil kıtlığı mı olacak, dinden kaldın bari dilden geç
Kardeş biraz ağır oldu sanki biliyorum hepimiz iyi niyetliyiz kardeş için ama işte oda hassas yani yanlış anlaşılma oldu büyüdü konu azıcık..

Peki paşam piraye arkadaş sana yazmış cevabını ver istersen kuzum
benden bu kadar MoonfacedMom arkadaşim, hem bedava yol gösterip akil veriyoruz hem azar işitiyoruz,çok kırgınım .....şaka şaka bana ne be....şarlatanlar da ekmek yiyecek elbet bu da onların kısmeti napalım yani anlamiyo.... siz olmasaniz çoktan çıkmıştım konudan, tatli hatunlarherkese iyi gecelerrrrr

H hayat 09 konu buralara nasıl geldi ya neyi tartışıyorsunuz.

öncelikle eşin de sen de bi doktora gidin sorun varsa tedavi olun yoksa da zaten elbet bi gün olur. nazar için de hacı hocaya güvenme google a yazsan nazardan kurtulmak için dua diye sana bir sürü şey çıkar zaten. nas felak ayetel kürsi sayıyla okuma uygulamaları var onları oku.

Bende son mesajımı sana yazıp gidiyorum buralardan bende öyle konu konuyu açtı kaldık yoksa mevzu çoktan kapandı bu arada sana benden çok kalp 
İyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…