- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Kız Hürrem ne anlatıyorsun senBak canım herşeyi yanlış anlıyorsun. Anlama kıtlığın mı var diyorsun sonra da dinden kaldı dedi diye öfkeleniyorsun. Önce kendi dediğini bi değerlendir.
Kardeş biraz ağır oldu sanki biliyorum hepimiz iyi niyetliyiz kardeş için ama işte oda hassas yani yanlış anlaşılma oldu büyüdü konu azıcık..bunaldınız değil bunalttınız, kıtlığımı değil kıtlığı mı olacak, dinden kaldın bari dilden geç
İyilikle yaklaşmaya çalışıyorum üzülüyorum gerçekten depresyonda yaKız Hürrem ne anlatıyorsun sen
Konu silmek yasakBu konuyu nasıl silebilirim
benden bu kadar MoonfacedMom arkadaşim, hem bedava yol gösterip akil veriyoruz hem azar işitiyoruz,çok kırgınım .....şaka şaka bana ne be....şarlatanlar da ekmek yiyecek elbet bu da onların kısmeti napalım yani anlamiyo.... siz olmasaniz çoktan çıkmıştım konudan, tatli hatunlar
Ancak kapattırabilirsinKonu silmek yasak
Konuyu terket gel işimiz varİyilikle yaklaşmaya çalışıyorum üzülüyorum gerçekten depresyonda ya
Gerek yok mune kapatacak zatenAncak kapattırabilirsin
Ancak kapattırabilirsin
Gerek yok mune kapatacak zaten
[/QUOrası öyle tabiGerek yok mune kapatacak zaten
Bende son mesajımı sana yazıp gidiyorum buralardan
benden bu kadar MoonfacedMom arkadaşim, hem bedava yol gösterip akil veriyoruz hem azar işitiyoruz,çok kırgınım .....şaka şaka bana ne be....şarlatanlar da ekmek yiyecek elbet bu da onların kısmeti napalım yani anlamiyo.... siz olmasaniz çoktan çıkmıştım konudan, tatli hatunlarherkese iyi gecelerrrrr
Ya kusura bakma da nasıl etiketleyebilirim mune ye msj attım ama etiketlemedimKonu zaten kesin kapanır. Ama kapatmak içinMune yi etiketlemen lazım
Ben etiketlemiş oldum zaten mesajımda. Görünce kapatırYa kusura bakma da nasıl etiketleyebilirim mune ye msj attım ama etiketlemedim
Mesaja da cevap veriyor zaten konu yasaklı konu siz demesenizde kilitlenecek ve hali hazırda 3kişi etiketlemiş muneyiYa kusura bakma da nasıl etiketleyebilirim mune ye msj attım ama etiketlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?