- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
​Aşağıdaki metni ''Gezi Parkı eyleminin sonuçları'' topiğinde yazmıştım ancak kadınımızın konuya ilgisizliği bir kadın ve bir anne olarak inanın beni dehşete düşürdü ve belki dedim bir konu başlığı haline gelirse BİR UMUT 3-5 kişi ilgilenir,araştırır ve sosyal ağlarda paylaşımlarda bulunur da İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ VE ÖZELLİKLE YARATILMIŞ VE KÖRÜKLENMİŞ KAOS ORTAMINDA 10 ların, 100 lerin, 1000 lerin gözü bir nebze olsun açılır.
Merhaba güzel yurdumun güzel ve akıllı kadını,annesi,anne adayı...
Uzun zamandır bir daha mesaj yazmam diye düşündüğüm bu foruma,son günlerde yaşanan olayların tahammül sınırlarımı zorlaması sebebiyle 1 mesaj yazmak ve UYAN demek istedim.
Uyan güzel yurdumun akıllı ve güzel kadını
Kendin için
Ailen için
Evladının,evlatlarının geleceği için UYAN
NE OLURSUN YALVARIRIM UYAN
Ve artık tarafı ne olursa olsun herkesin sorduğu sorunun yanıtını araştır
Neden küçük bir gurubun eylemi bu hale geldi ve neden hala iktidar körüklüyor??
Neden muhalefet(muhalefetin tamamı)ise iktidara bu günlerde sadece bu konuda muhalefet yapıyor??
UYAN ve ARAŞTIR NE OLUR
Yalvarıyorum çünkü bende anneyim
Kendimden geçsem evladımdan geçemiyorum
Elimden gelen sadece sesimi duyurabildiğim herkese yalvarmak
NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN UYAN
Bu yazıyı okuyorsan okuman yazman var
Elinin altında internette var bak
1 saatini ver araştır
GÖZÜNÜ SEVEYİM ÜŞENMEDE ARAŞTIR
Bu olayların neden bitmediğini, tüm kollardan neden körüklendiğini, herkesin neden bir inatlaşmaya sevkedilmeye çalışıldığını bi araştır
Araştır ve gör ülkenin gerçeklerini
Tamda küçük bir eylem toplumsal bir olaya dönüşmeye başladığı anda TBMM den geçen petrol yasası neymiş bi araştır
TPAO(Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) nasıl(sadece 1980 öncesi olan-varsa tabi- petrol kuyuları bırakılarak) pasifize edilmiş bi bak bakalım
Yurdumun petrollerini kim arayacakmış?
kim çıkaracakmış?
kim satacakmış?
Ve bazı mühendislik odalarının yabancılara ülkeyi satmak, bağımsızlığımızı tehlikeye atmak ve kapitülasyonları geri getirmek gibi
eleştirilerde bulunduğu bu yasa nasıl bir yasaymış???
2.Abdülhamitin 100 yıl önce çıkardığı petrol haritasında 85 adet petrol rezervi olduğu belirlenirken ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı bunu doğrularken hemde
Tamda bu olaylar sırasında,istisnasız herkesin gözü taksime çevrilmişken TBMM den geçen bu yasayı bi oku GÖZÜNÜ SEVEYİM
Hemde SADECE 206 KABUL OYUYLA geçen bu yasayı bir oku ALLAH RIZASI İÇİN
Ve azıcık düşün NE OLUR DÜŞÜN
Muhalefetinde neden sesi çıkmıyor bu yasa için onuda DÜŞÜN
Toplumun geneline yayılan eylemler için hiçbir yazılı ve görsel medya kurumuna izin vermeyen devlet HALK TV ye nasıl izin veriyor az bi düşün
Hadi devlet karışamıyor diyelim,hiçmi fanatik yok bi lafla o tv yi yıkacak
O da olmuyor değilmi neden acaba bir DÜŞÜN
ÜLKEMİZ NASIL BİR oyun İÇİNDE DÜŞÜN
Ama bu yasanın Cumhurbaşkanının onayından geçmesini bekleme düşünmek yada harekete geçmek için
Oradan da geçtimi zaten HİİİİÇ DÜŞÜNME GERİSİNİ...
Tarafın-düşüncen-ideolojin-inancın ne olursa olsun BİR ŞEYLER YAP NE OLUR
Türk Petrol Kanunu Cumhurbaşkanı onayıyla yasalaşmadan BİR ŞEYLER YAP NE OLUR
EVLADI İÇİN YALVARAN BİR ANNEYİM SADECE...
EVLATLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ BU ÜKLE İÇİN YALVARIYORUM HEPİNİZE...
Sağlıcakla Kalın...
NOT: Yazım hiçbir yerden yada kişiden alıntı değil,tamamen kendi düşünce sistemimin ürünüdür. İstediğiniz platformda paylaşabilirsiniz
Merhaba güzel yurdumun güzel ve akıllı kadını,annesi,anne adayı...
Uzun zamandır bir daha mesaj yazmam diye düşündüğüm bu foruma,son günlerde yaşanan olayların tahammül sınırlarımı zorlaması sebebiyle 1 mesaj yazmak ve UYAN demek istedim.
Uyan güzel yurdumun akıllı ve güzel kadını
Kendin için
Ailen için
Evladının,evlatlarının geleceği için UYAN
NE OLURSUN YALVARIRIM UYAN
Ve artık tarafı ne olursa olsun herkesin sorduğu sorunun yanıtını araştır
Neden küçük bir gurubun eylemi bu hale geldi ve neden hala iktidar körüklüyor??
Neden muhalefet(muhalefetin tamamı)ise iktidara bu günlerde sadece bu konuda muhalefet yapıyor??
UYAN ve ARAŞTIR NE OLUR
Yalvarıyorum çünkü bende anneyim
Kendimden geçsem evladımdan geçemiyorum
Elimden gelen sadece sesimi duyurabildiğim herkese yalvarmak
NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN UYAN
Bu yazıyı okuyorsan okuman yazman var
Elinin altında internette var bak
1 saatini ver araştır
GÖZÜNÜ SEVEYİM ÜŞENMEDE ARAŞTIR
Bu olayların neden bitmediğini, tüm kollardan neden körüklendiğini, herkesin neden bir inatlaşmaya sevkedilmeye çalışıldığını bi araştır
Araştır ve gör ülkenin gerçeklerini
Tamda küçük bir eylem toplumsal bir olaya dönüşmeye başladığı anda TBMM den geçen petrol yasası neymiş bi araştır
TPAO(Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) nasıl(sadece 1980 öncesi olan-varsa tabi- petrol kuyuları bırakılarak) pasifize edilmiş bi bak bakalım
Yurdumun petrollerini kim arayacakmış?
kim çıkaracakmış?
kim satacakmış?
Ve bazı mühendislik odalarının yabancılara ülkeyi satmak, bağımsızlığımızı tehlikeye atmak ve kapitülasyonları geri getirmek gibi
eleştirilerde bulunduğu bu yasa nasıl bir yasaymış???
2.Abdülhamitin 100 yıl önce çıkardığı petrol haritasında 85 adet petrol rezervi olduğu belirlenirken ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı bunu doğrularken hemde
Tamda bu olaylar sırasında,istisnasız herkesin gözü taksime çevrilmişken TBMM den geçen bu yasayı bi oku GÖZÜNÜ SEVEYİM
Hemde SADECE 206 KABUL OYUYLA geçen bu yasayı bir oku ALLAH RIZASI İÇİN
Ve azıcık düşün NE OLUR DÜŞÜN
Muhalefetinde neden sesi çıkmıyor bu yasa için onuda DÜŞÜN
Toplumun geneline yayılan eylemler için hiçbir yazılı ve görsel medya kurumuna izin vermeyen devlet HALK TV ye nasıl izin veriyor az bi düşün
Hadi devlet karışamıyor diyelim,hiçmi fanatik yok bi lafla o tv yi yıkacak
O da olmuyor değilmi neden acaba bir DÜŞÜN
ÜLKEMİZ NASIL BİR oyun İÇİNDE DÜŞÜN
Ama bu yasanın Cumhurbaşkanının onayından geçmesini bekleme düşünmek yada harekete geçmek için
Oradan da geçtimi zaten HİİİİÇ DÜŞÜNME GERİSİNİ...
Tarafın-düşüncen-ideolojin-inancın ne olursa olsun BİR ŞEYLER YAP NE OLUR
Türk Petrol Kanunu Cumhurbaşkanı onayıyla yasalaşmadan BİR ŞEYLER YAP NE OLUR
EVLADI İÇİN YALVARAN BİR ANNEYİM SADECE...
EVLATLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ BU ÜKLE İÇİN YALVARIYORUM HEPİNİZE...
Sağlıcakla Kalın...
NOT: Yazım hiçbir yerden yada kişiden alıntı değil,tamamen kendi düşünce sistemimin ürünüdür. İstediğiniz platformda paylaşabilirsiniz