Ne olur bu ilişki

simayyy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
231
39
Mrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim

Bu ilişkiden bir cacık olmaz bilesin.

evlilikten kadınlarda soğumuş mu vah vah , e ozaman ne diye sizle görüşüyor farkındamısın ama kullanılıyorsun o evleniyor ediyor sizde önünüze bakın başka adamı yok evli adamlarla görüşüyorsun?

1-1 biter bence bu maç.
Önce kazanıyorum zannedersin sonra berabere kalırsınız.
Hatta hüsrana uğrama ihtimaliniz de yüksek.
1-2 olma ihtimali yaniii...

Kaçarak uzaklaş arkadaşım... Her ne olursa olsun kağıt üzerinde de olsa o adam evli!!! Sonra bir bakarsın köprülerin altından sular akar, yuva yıkmaya çalışan namussuz kadın senmişsin gibi olur.

Boşanma konusu benden bagimsiz dün protokol imzaladi avukatta.ama diğer konularda haklisiniz bende huzur buluyomuş bende buluyorum ama bunun sonu yok

Bosanma davasi acilmis, bosanmamis ! Evli adamla beraber oldugunun farkindasin degil mi ? Ne diyelim, evli adamla devam et afferim dogru yoldasin? .. Sasirdi insanlar arik ya

tatlımmm
adam evli ve mutlu senet mi var elinde ayrılacağına dairr?? kaldı ki klasik evli adam yalanıdır mutsuzum ayrılacağım artık sakız oldu milletin ağzına yani bu resmen ünlülerin biz sadece arkadaşızı türk filmlerinin ben senin babanım yavrumu gibi dillere pelesenk olmuş bir laf.
daha ayrılmamış ve siz tekrar bi araya geldiniz böyle yazmışsın yani sen şuan o adamın dostusun yani kötü kadınsın belki hala uyuyorsan uyanmana sebep olur.
azıcık gururlu olun ya azıcık varlığınızın kıymeti olsun şu dünyaya geldik ama bi tane anlamlı davranışımız bir tane insana yararımız olsun diyeceğinize kendiniz için kendi mutluluğunuz için yuva yıkmayı bile göze alabiliyorsunuz.
madem klasik laflara hala inanıyorsun benden de sana klasik bir tavisye.
yuva yıkanın yuvası olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…