Ne olur bu ilişki

Mrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim
seni sevseydi senle evlenirdi..
uzaklaş.

Boşanıyorum ayrı yaşıyorum klasik yalanlar değil mi :KK59: bana hiç inandırıcı gelmedi
Bir de kılıf uydurmuş kadınlardan soğudum evliliği düşünmüyorum.. yav he he

Dikkat et, bu cinslerin hanımları "ışınlanma" yoluyla hamile de kalabiliyorlar.
Yarın öbür gün gelip "ben boşanma davamı geri çektim, bebeğim için katlanıcam karıma" diyebilir.

Gerçekten ciddiyse adam, yani ikinci bir şansı hak edecek karakterdeyse, boşansın, sonra gelsin.

Saçmalama ! bu ilişkide gelecek olsa 5 yıl çıktığınız dönemde olur . Hem o adam seni kandırmış eminim ( ! ) boşanıyordur . Evli adamla görüşmeyi kadınlık gururuna nasıl yediriyorsun ? Ayrıca seviyorsa neden gitti evlendi ?

Eşi yanımda aradi gel avukata diye bosanma konusunda bir yalan yok sizde her evli insani yalanci ilan etmeyin sanki kimse bosanmiyor bu kadar trajikleştireceginizi düşünmemiştim

Boşlıktadır o şimdi yada evli evlü çapkınlık yapıyoo :KK70:
Ne anlarsanız evli erkeklerden amaaan bıktırdınız ya

Mrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim
Evli adamla gorusuyosun yani aferin gel madalyani takayim

Eşi yanımda aradi gel avukata diye bosanma konusunda bir yalan yok sizde her evli insani yalanci ilan etmeyin sanki kimse bosanmiyor bu kadar trajikleştireceginizi düşünmemiştim
Bosandik bosanacagiz bosanamadik yalani evli erkeklerin cok klasik bir yalani. Siz ne yasiyorsunuz tabii ki bilmemiz mumkun degil tahmin edersiniz ki siz ne kadar anlatirsaniz o kadari hakkinda yorum yapabiliriz. Burda kimse trajiklestirmiyor olayi sadece sizin icin sizi dusundugumuz icin gozunuz acik olsun diye uyariyoruz.. Haa madem bu kadar guveniyosunuz problem ne o zaman? Ben sizin yerinizde olsam dedigi herseye sonuna kadar inaniyorsunuz o zamam bence uzak durun cunku kendi agziyla soylemis evlilikten kadinlardan sogudugunu emek harcamak istemedigini. Aa tabi sizin amacinizda sadece takilmak gezmek tozmaksa o zaman devam edin. Yok duzgun bi iliskiyse aradiginiz uzaklasin bi an once

"ama evlilikten kadınlardan soğumuş emek harcamak istemiyor" bence bu cümleniz zaten her şeyi bitiriyor,uzak durmalısınız.

Önce boşansın sonra görusursun ne acelen var.Hem boşanan adamla evlılık hayalı kurulmaz hem de yenı boşandıysa..Bence bosa vakıt kaybettıgın zamanında yıne vakıt kaybı olacak uzak durmanda fayda var..İnşallah cocuk da yoktur.

yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım ya hala nasıl haklı biri konusup üste çıkmaya çalısıyorsun gerçekten hayretler içerisindeyim. yuva yıkanın yuvası olmaz. eğer senin başına böyle bişi gelse kovan aldatsa ne hissedersin merak ediyorum.anlatta dinleyek.:KK59:

Bence bu iş olmaz gibi görünüyor. Evliliği henüz sonuçlanmadan seninle görüşmesi hiç doğru değil en başta.

önce boşansın, bekar bir adam olarak gelsin yanına sonra bakarsın, yaşar görürsün...şu an uzak dur, hem onu da bir nevi test etmiş olursun, ilişki yürür mü yürümez mi görürsün....aklın yolu bir herkes aynı şeyi söylemiş uzak dur

:KK71::stop:
Mrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim[/QUOTE
Sağa çek kuzummmm in aşa.....

Zaten boşanmadan gorusmeniz pek de doğru değil.
Gönül eglencesine kilif ariyor belli ki kadınlardan evlilikten sogudum diyerek.
Bence kendinizi uzmeyin hic.

sende farkindasin aslinda olmicaginin kendini kullandirmak istiyosan tercih senin
yol ver gitsin SEN degerini kaybetmeden...

Eşi yanımda aradı diyorsun, kimin aradıgını ne biliyorsun, belki numara cekti sana...
5 yıldır seviyorsun muhtemelen, ben sana üzüldüm böyle bir karaktersizi sevdigin için. Ayrıca bu adamın bosandıgını ve senle bir seylere basladıgını ve seninle evlendigini düsün gercekten, zamanında senin kıymetini bilmemis, simdi evlendigi karısının kıymetini bilmeyen arkasından dolap ceviren bir adam su anda bu, siz aynı evde iken seni de aynı konuma getirmeyecegi ne malum?
Madem seni seviyordu 5 yıldır nerede idi, niye evlendi? Madem kadınlardan sogudu sana niye bulastı, sen üçüncü bir tür müsün, erkek misin, kadın degil misin sen? İlgi aclıgı olmasın sadece bu...Komple hepsinden uzak dursa ya madem kadınlardan sogudu.
Kendini harcatma..Salla bu yaratıgı.

• Beğen
Reactions: anu
X