seni sevseydi senle evlenirdi..Mrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim
Evli adamla gorusuyosun yani aferin gel madalyani takayimMrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim
Bosandik bosanacagiz bosanamadik yalani evli erkeklerin cok klasik bir yalani. Siz ne yasiyorsunuz tabii ki bilmemiz mumkun degil tahmin edersiniz ki siz ne kadar anlatirsaniz o kadari hakkinda yorum yapabiliriz. Burda kimse trajiklestirmiyor olayi sadece sizin icin sizi dusundugumuz icin gozunuz acik olsun diye uyariyoruz.. Haa madem bu kadar guveniyosunuz problem ne o zaman? Ben sizin yerinizde olsam dedigi herseye sonuna kadar inaniyorsunuz o zamam bence uzak durun cunku kendi agziyla soylemis evlilikten kadinlardan sogudugunu emek harcamak istemedigini. Aa tabi sizin amacinizda sadece takilmak gezmek tozmaksa o zaman devam edin. Yok duzgun bi iliskiyse aradiginiz uzaklasin bi an onceEşi yanımda aradi gel avukata diye bosanma konusunda bir yalan yok sizde her evli insani yalanci ilan etmeyin sanki kimse bosanmiyor bu kadar trajikleştireceginizi düşünmemiştim
yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım ya hala nasıl haklı biri konusup üste çıkmaya çalısıyorsun gerçekten hayretler içerisindeyim. yuva yıkanın yuvası olmaz. eğer senin başına böyle bişi gelse kovan aldatsa ne hissedersin merak ediyorum.anlatta dinleyek.Eşi yanımda aradi gel avukata diye bosanma konusunda bir yalan yok sizde her evli insani yalanci ilan etmeyin sanki kimse bosanmiyor bu kadar trajikleştireceginizi düşünmemiştim
Bence bu iş olmaz gibi görünüyor. Evliliği henüz sonuçlanmadan seninle görüşmesi hiç doğru değil en başta.Mrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim
Mrb.benim derdimde aşk. Yaklaşik 5 yil once birlikte oldugu. Aşil oldugum biri vardi .ayrilsakta facebooktn ara ara yazardi bnde genelde cevap vermezdim. Daha sonra face de evlendiğini gördüm sildim bunu.baska yollardan bana ulaşmaya devam etti yaklaşik 2 ay oncede buluştuk ayri yaşiyor bosanma davasi açilmiş. Beni sevdiğini soyluyor bende unutamadim onu tekrar bir araya geldik.ama evlilikten kadinlardan sogumuş emek harcamak istemiyor.bir sonumuz olmayacagınıda düşünüyorum uzaklaşmalimiyim yoksa devam mi etmeşliyim[/QUOTE
Sağa çek kuzummmm in aşa.....