Ne olur bana yol gösterin... KABULLENEMİYORUM!

somebody2love

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
2
0
Nerden anlatmaya başlasam bilmiyorum... 18 yaşındayım ve kurtulamadığım bir derdim var. Bu dert yüzünden ne özgüvenim kaldı ne de kendime saygım... Vücudumun her tarafında tüyler var :KK43: Evet bizde de var diyebilirsiniz ama benimkiler farklı işte. Çoğu bayandan daha fazla. Kollarımda,bacaklarımda,yüzümde,göğüs aramda,karnımda,sırtımda... Olmadıkları tek yer bile yok. Hem kadın doğuma hem de cildiye bölümüne gittim bana dedikleri şey GENETİK/IRSİ bunlardan kurtulamazsın... Aynaya bakmak istemiyorum. Bikini giyemiyorum. Bu zamana kadar bacaklarıma,kollarıma hep ağda yaptım ama özellikle bacaklarımda ağdadan sonra nokta nokta izler kalıyor bunu da doktora sordum ilaç verdi fakat verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Yaşamadan bu durumu diğer insanların anlamaları çok zor. Sonuçta bende bir kadınım askılı kıyafetler giymek istiyorum,mini etekler,şortlar... Yazın ortasında sırf suratımdaki tüyler gözükmesin diye saçlarım açık gezip pişiyorum o sıcakta. Kışın yine çok zor olmuyor fakat yaz geldiğinde evden dışarı çıkmak istemiyorum. Çok yakında lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum önce gögüs ve karın bölgemden başlayacağım fakat yaptıranlar ters etki yarattığını daha da çoğaldığını söylüyorlar ama başka çarem yok...

Tüm bunlardan daha ziyade panik olmamı ve berbat hissetmemi sağlayan diğer bir durum ise,üniversiteyi burs kazandığım halde, yurtdışında okuyacağım. Hadi kaşlarımı cımbızla halledebiliyorum. Bıyıklarımı da bir şekilde hallettiğimi varsayalım. Ben orada arkadaşlarımla havuza/denize gitmek istesem ne yapacağım? Bunu da geçtim,gitmem olur biter. Sonuçta bana ait özel bir evde kalacak değilim yurtta kalacağım ve bazı yurtlarında duş kabinlerinin olmadığını duydum. Ben... ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... Sadece ağlıyorum... her aklıma geldiğinde odaya kapanıp ağlıyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum. Çevremdeki herkes sağlıklı olduğum için şükretmem gerektiğini söylüyor ama ne şükretmesi? Bazen intiharı düşünecek kadar berbat hissediyorum. İlerde evleneceğim adamın karşısına böyle çıkmak istemiyorum. Evet belki beni bu halimle kabul edecek kadar sevecek bir adam çıkacak karşıma ama yine de ben aynadaki bu halimi gördükçe kendime hakaretler yağdırıyorum. İnsanların sizle konuşurlen yzünüzü incelemeleri nasıl bir duygu biliyor musunuz? Siz onların gözlerinin içine bakarken onların sizin suratınızı seyretmeleri... En yakınım dediğiniz insanların sizin yüzünüze senin suratını komple tıraşlasak yine de bitmez o tüyler dediklerinde gülerek geçiştirdiğiniz halde ne kadar canınız yanıyor içerde biliyor musunuz? Bir an önce o ortamdan çıkıp eve gidip odanıza kapanıp bir daha çıkmak istemiyorsunuz. Bu lanet olası durum yüzünden hayatım berbat gidiyor. Çok sosyal bir kişiliğim olmasına rağmen bu durum yüzünden yeni insanlarla tanışmaktan çok korkuyorum.. Ne olur bana bir yol gösterin...Kendimi böyle kabul edemiyorum etmek de istemiyorum! Kurtulmak istiyorum bu durumdan. NEDEN BEN diye çığlık atasım geliyor bazen? Dünyada bu kadar insan varken en ufak sivilceyi bile gözünde dünya kadar yapan bana neden böyle bir dert vermiş olabilir Tanrı? Nasıl bir günah işlemiş olabilirim ki doğmadan önce? Genlerimdenmiş. Babam köse annem ise normal bir kadın kadar tüye sahip. Cevabını bulamadığım bu sorular bana kafayı yedirttiriyor ne olur bana bir yol gösterin....

Canım öncelikle sakin ol lütfen, elbette hoş birşey değil hiçbir kadın istemez ama tek çözüm parası neyse verip lazere gitmek. ben genital için lazere gidiyorum gayet memnunum, %100 bitirmese bile %90 kurtulmak ve yeniden çıkan tüyleri kendi gözünle bile zor seçmen bence gayet güzel bir sonuç. kesinlikle düzgün bir yer bulup derhal lazer epilasyona başla, hazır yaşın da genç bir an önce kurtulursub inşallah canım.

Ben de ayni senin gibiyim, inan erkek arkadaslarima bakip kendimden utaniyorum cogu zaman, gercekten etkili tek cozum igneli epilasyon ozellikle yuzun icin lazer bi halta yaramaz, ben yaptirdim olan hem parama hem yuzume oldu, senin dededigin gibi sirt bel falan lazer gormuyor ama igneli epilasyonda boyle bir sikinti yok ben yuzumu bitirip gobege falan da basliycam, o yuzden sana tavsiyem lazere agdaya falan bulasmadan igneli epilasyona git derim

Benim lazer epilasyon yapyirdigim guzellik merkezine amcamin kizi yüz icin gidiyor. Oda yuzune yaptiriyor ama nasil yada neyle yaptiriyor bilmiyorum. Her bolumun uzmanlari var. Sadece cok memnun kaldigini ve yuzundekilerin azaldigini biliyorum. Oda genetikti

Canim oncelikle sakin ol herseyin caresi var lazer epilasyonu kesinlikle tavsiye ediyorum, denemeden bilemezsin onyargilarindan kurtulup biryerden baslaman lazim, sonuc alip almayacagini bilmiyorsun su an.. En cok rahatsiz oldugun yerden basla ve gor, ben cok memnun kaldim ise yaradi bende sende de yarayabilir ama oyle oturup soyleymis boyleymis demekle olmaz.. Tamamen bitmese bile normallesecektir..

Bence lazerden super sonuc alirsin, killarin siyahsa ve coksa :KK34:

Hangi ulkeye gidiyorsun bilmiyorum ama eger Avrupa'da bir yerse, muhtemelen ya deniz yok ya da buz gibi olacagi icin zaten gidemeyeceksin :KK1: Yazin Turkiye'ye gelesiye kadar halletmis olursun zaten, uzulme. Ben Avrupa'dayim bugun hava yagmurlu ve 18 derece, sort, etek vs zaten giyilmiyor. Yani cok sanslisin , cogunlukla kapali seyler giyeceksin zaten :KK34:

Kabulllenemeyeck ne var, killiysan killisin kardes :KK1: Benim dogal halim de cok killi, bana guzel diyenler dogal halimi gorseler fersah fersah kacarlar :KK1:

Oyle bir yazmissin ki, 5 cocukla issiz, parasiz ortada kaldin sandim.:KK53: Kilin cozumu var, cozumsuz dert degil ki. :KK34:

Son düzenleme:
X