Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriNe olur bana saçı ağırlaştırmayan şampuan adı verin!
Saçlarım zaten az,ince telli bir de hemen yağlanınca pırasa gibi oluyor.Bana hemen yağlandırmayan,saçı ağırlaştırmayan,arındıran şampuan ismi verirseniz hep dualarımda olursunuz?
benımde ince telli ve yaglıydı tepeme ypısıyordu saclarım yazın. blendax ince telli ve yağlı saçlar için olan çok güzel arındırıyor. bir de head shouldersın ince telli saçlar ıcın olanı var limonlu o da iyi gelmıstı.ama sımdı mevsımden dolayı sacım cok dokuldugu ıcın bioblas kullanıyorum.soyledıgım sampuanlardan sonuc alacagına emınım.
benim saçlarım da ince telli senelerdir tresan ısırgan otu şampuanı kullanıyorum çünkü kremsiz. krem saçı ağırlaştırıyor saç gözeneklerini tıkıyor ve zamanla dökülme yapıyor. marketlerde satılan diğer şampuanlarda her ne kadar kremsiz yazsa da inandırıcı değil içinde illa ki krem var kalın tel saçlılara bu tarz şampuanlarla yıkayıp çıktıkları için hep imrenirim onlara banamısın demez. ben saçıma banyoda ayrıca 20 dakika ayırıyorum yapmak zorundayım çünkü saçlarım ince telli. tresanla yıkıyorum revigen saç kremiyle de (sadece uçlarına sürerek) bekliyorum iyicede duruluyorum saçlarımın yağlandığını hiç bilmem. arada değiştirmek iyidir şampuanı saçı bir şaşırtmak gerekir onun için bir kaç aydır da prozinc şampuan kullanıyorum hem dökülmüyor hem de çok hacimli duruyor. (saçlar banyo sırasında sertleşiyor ama korkutmasın kremle uçlarını ovunca gayet yumuşak oluyorlar saç dibine değdirmeden) revigen şampuan sonrası krem pahalı gelirse biopan tavsiye ederim
çok uzun yazdım biliyorum ama bu konuda ihtisas yapacam nerdeyse