- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.638
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Hangi birini anlatayım ki çok sorun var ailemin sıkıntıları beni de etkiliyor çocuklarmin sağlık problemleriPeki derdiniz ne tam olarak anlatırsanız belki öneride bulunanlar olabilirdi
Allah yardımcınız olsunHangi birini anlatayım ki çok sorun var ailemin sıkıntıları beni de etkiliyor çocuklarmin sağlık problemleri
Ev işleri kendi problemlerim hepsi ayrı ayrı başlık açılacak şeyler anlatsam ifşa olacağım kesin ayrica :/
Aslında iyi fikir çok severim yazmayı bunu bır gün denemem lazımGüzel bir havada ve yalnız bir yürüyüşe çıkın sonra bir kafede oturup bir deftere küçük can sıkan şeyleri yazmaya çalışın
Sonra da o kağıdı imha edin
Baktınız etkisi yok
Hemen teraapiye
Üzüldüğün şey içime kkapanop herşeyi atmam sanırım kimse nin de bunun farkında olmaması
Yorgunluk mu kimsesizlik mi yanlızlik mi yoksa depresyon mi beni buna iten ://Astoria sen ben beni anlarsın
Aynen öyle kendi derdimi unuttum yakinlarim içinBazen böyle durumlar olur, her şey üst üste gelir, boğuluyor gibi hissedebiliriz. Böyle durumlarda bence vücut alarm veriyor. "Bak kendine çok yükleniyorsun, yoruldum, biraz ara ver" diyor gibi. Bence biraz ara vermek iyi gelebilir. Çocukları birkaç günlüğüne anneye/kayınvalideye bırakarak minik bir tatil, o da olmuyorsa kısa süreliğine bırakarak kendini sokağa atmak, belki müziğini takıp yürüyüşe/koşuya çıkmak, belki ne zamandır görmediğin hoşsohbet bir arkadaşınla buluşup bir kafede kahve içip hayatın günlük dedikodusunu yapmak... Kafanı rahatlatıp kendini yeniden şarj etmek yani. Bazen bu kadar yüklenmemek lazım kendine, demek ki hiç kendine çalışmadan hep başka insanlar, başka şeyler için çalışmışsın ki bunalmışsın.
Aynen öyle kendi derdimi unuttum yakinlarim için
Onlarınki daha ağır diye düşündüm hepsi bı kaç gün arayla sıkıntı stres ardı ardına bindi hee olayların içinde ben yokum ama üzülen ailem sevdiklerim olunca boğuluyorum
Sevgiyi güzelliği en çok hakedean ailemneden bu halde diyorum
Biz ne günlerden geçtik nerelerdeyiz diyorum
Her çocuğun farklı sıkıntısı rahatsızlığı bunlara kosusturmaktan aynaya bakmayı unutuyorum
Kendimi şarj etmek midir bu bilmem
Geçen gün aynaya bakıp gülümsedim herşeye rağmen yine iyisin dedim güldüm kendime göz kirpip : )
En iyisi bı yürüyüş olacak sanırım 3 çocukla cafe bı hayal sadece kaynv bırakamam çünkü çocukları sokağa salıp ardına bakmıyor
Yoruldum yoruldugimun farkındayım da sanki birileri hadi hadi sen iyisin devam edebilirsin demeli gibi hani ...
Senin dik durman gerekir hep zaten hep durdun deyip yüreklendirmeli
Yada hani
Sen de yıprandı n deyip yaralarımi sarmalı
Bilmiyorum ama bı doğa yürüyüşü çocuklarla iyi olacak yapabileceğim tek şey bu şuan : )
Çok tşk ederimAstoria :)
Az biraz hoduktur ama son lokmasını ağzıma tutacak kadar paylaşmayı seven biraz mutsuzluğumuzdw ne kadar odun desem de esprileri ile az buçuk mutlu edebilen biriRica ederim. :) Eşinle mi paylaşsan acaba üzerine binen bu yükü, aynen bana yazdığın gibi ona da söylesen bu düşüncelerini? Bazen erkekler farkında olmayabiliyor eşlerinin ne kadar yıprandığının, açıkça söylemek gerekebiliyor. Belki birlikte başbaşa bir şeyler yapabilirsiniz, çok hödük bir kocan yoksa şu haline kayıtsız kalabileceğini sanmıyorum.
Seninde dediğin gibi gün boyu sohbet halindeyim insanlar o kadar alışmış ki el altında olmama dün gece 11 de arkadaşım aradı dertleşmek içinBiraz telefondan, çevrenden uzaklaşsan belli etmeden ....sorarlarsa sesin çıkmıyor diye "cok yogunum ders calisyorum cocuklar bu ara yordu " vs gibi seyler soylesen olmaz mi ?
Minimum sohbet eminim iyi gelecek sana iyi sır tutuyorsun evet ama, onların sorunları seni fazlasıyla etkiliyorsa biraz es ver bu Güzin ablaliga bence... ben de senin gibiyim aslında. ..onun derdi bunun derdi kendi dertlerin çocuk eş vs derken olan hep kendine oluyor bu arada .....minumum sohbet eder haldeyim bu aralar içimden de gelmiyor zaten.... soranlara ders çalışıyorum yoğunum diyorum (cidden ders çalışıyorum)
Doğaya çık çocuklarınla esinle beraber çadır kurun mesela :) köyün varsa köyüne git mesela...mis gibi hava sessiz sakin teknolojiden uzak ohhh daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?