• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.

Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
56.954
299.516
698
Selamm :ıslık:

Öyle sıkıntılı ve bunalımda hissediyorum ki kendimi

Bayram üstü yaşanan ailevi sorunlar

Çocuklar bayram stresi telaşı vs

Şuan kendimi bitmiş hissediyorum

Ne uyuyabiliyorum ne oturduğum yerde rahat edebiliyorum içim sıkkın kararmış vaziyette o_O

Depresyon mu mevsim geçişi vucudun uyum sağlayamaması mi ?

Sorunum ne onu bile bilmiyorum

Daha doğrusu sorun çok da hangisi beni bu kadar yıpratıyor ki

Ev işi yapmıyorum zerre kalkasim yok yerimden

Çocuklara yemek, bulaşık ,camasir ara sıra süpürge açmak o kadar

Görüyorum böyle fosur fosur temizlik yapanlari bı yapasim geliyor yapsan ne olacak ki kaç gün duracak diyorum :kahve:

Ağlamak istiyorum aglayamiyorum

Sanırım sürekli dert dinlemek yordu beni

Çok iyi sır tutarım çevrem eşim dostum arkadaşım sürekli anlatır derdini ...

Görüp de söylemediğim bana anlatılıp da kimselere anlatmadigim dost sırları mi ağır geliyor

Yoksa durduk yere laf sokan aile bireyleri mi ....?

Ne yaşıyorum niye yaşıyorum dedirtiyorlar bazen ....

Kafam karışık ,

Düşünmekten yoruldum ....

Ruhum yok sanki içimde tuhafim yaa...

Aslında bağıra bağıra ağlayasim var

Ne zaman normal olacağım ben, ne zaman dertler bitecek ....

O kadar bunaldım ki belki rahatlarim diye yazdım ....(okuyanlara selam olsun)

Peki derdiniz ne tam olarak anlatırsanız belki öneride bulunanlar olabilirdi
Hangi birini anlatayım ki çok sorun var ailemin sıkıntıları beni de etkiliyor çocuklarmin sağlık problemleri

Ev işleri kendi problemlerim hepsi ayrı ayrı başlık açılacak şeyler anlatsam ifşa olacağım kesin ayrica :/

Hangi birini anlatayım ki çok sorun var ailemin sıkıntıları beni de etkiliyor çocuklarmin sağlık problemleri

Ev işleri kendi problemlerim hepsi ayrı ayrı başlık açılacak şeyler anlatsam ifşa olacağım kesin ayrica :/
Allah yardımcınız olsun :(

Güzel bir havada ve yalnız bir yürüyüşe çıkın sonra bir kafede oturup bir deftere küçük can sıkan şeyleri yazmaya çalışın
Sonra da o kağıdı imha edin
Baktınız etkisi yok
Hemen teraapiye
Aslında iyi fikir çok severim yazmayı bunu bır gün denemem lazım

Terapist yok bulunduğum bölgede

Zamanla terapi ettiğimi sandım kendi kendimi ama edememisim sanırım :(

Üzüldüğün şey içime kkapanop herşeyi atmam sanırım kimse nin de bunun farkında olmaması

Yorgunluk mu kimsesizlik mi yanlızlik mi yoksa depresyon mi beni buna iten :// Astoria Astoria sen ben beni anlarsın :(

Üzüldüğün şey içime kkapanop herşeyi atmam sanırım kimse nin de bunun farkında olmaması

Yorgunluk mu kimsesizlik mi yanlızlik mi yoksa depresyon mi beni buna iten :// Astoria Astoria sen ben beni anlarsın :KK43:

Bazen böyle durumlar olur, her şey üst üste gelir, boğuluyor gibi hissedebiliriz. Böyle durumlarda bence vücut alarm veriyor. "Bak kendine çok yükleniyorsun, yoruldum, biraz ara ver" diyor gibi. Bence biraz ara vermek iyi gelebilir. Çocukları birkaç günlüğüne anneye/kayınvalideye bırakarak minik bir tatil, o da olmuyorsa kısa süreliğine bırakarak kendini sokağa atmak, belki müziğini takıp yürüyüşe/koşuya çıkmak, belki ne zamandır görmediğin hoşsohbet bir arkadaşınla buluşup bir kafede kahve içip hayatın günlük dedikodusunu yapmak... Kafanı rahatlatıp kendini yeniden şarj etmek yani. Bazen bu kadar yüklenmemek lazım kendine, demek ki hiç kendine çalışmadan hep başka insanlar, başka şeyler için çalışmışsın ki bunalmışsın.

Bazen böyle durumlar olur, her şey üst üste gelir, boğuluyor gibi hissedebiliriz. Böyle durumlarda bence vücut alarm veriyor. "Bak kendine çok yükleniyorsun, yoruldum, biraz ara ver" diyor gibi. Bence biraz ara vermek iyi gelebilir. Çocukları birkaç günlüğüne anneye/kayınvalideye bırakarak minik bir tatil, o da olmuyorsa kısa süreliğine bırakarak kendini sokağa atmak, belki müziğini takıp yürüyüşe/koşuya çıkmak, belki ne zamandır görmediğin hoşsohbet bir arkadaşınla buluşup bir kafede kahve içip hayatın günlük dedikodusunu yapmak... Kafanı rahatlatıp kendini yeniden şarj etmek yani. Bazen bu kadar yüklenmemek lazım kendine, demek ki hiç kendine çalışmadan hep başka insanlar, başka şeyler için çalışmışsın ki bunalmışsın.
Aynen öyle kendi derdimi unuttum yakinlarim için

Onlarınki daha ağır diye düşündüm hepsi bı kaç gün arayla sıkıntı stres ardı ardına bindi hee olayların içinde ben yokum ama üzülen ailem sevdiklerim olunca boğuluyorum

Sevgiyi güzelliği en çok hakedean ailemneden bu halde diyorum

Biz ne günlerden geçtik nerelerdeyiz diyorum

Her çocuğun farklı sıkıntısı rahatsızlığı bunlara kosusturmaktan aynaya bakmayı unutuyorum

Kendimi şarj etmek midir bu bilmem

Geçen gün aynaya bakıp gülümsedim herşeye rağmen yine iyisin dedim güldüm kendime göz kirpip : )

En iyisi bı yürüyüş olacak sanırım 3 çocukla cafe bı hayal sadece kaynv bırakamam çünkü çocukları sokağa salıp ardına bakmıyor

Yoruldum yoruldugimun farkındayım da sanki birileri hadi hadi sen iyisin devam edebilirsin demeli gibi hani ...

Senin dik durman gerekir hep zaten hep durdun deyip yüreklendirmeli

Yada hani
Sen de yıprandı n deyip yaralarımi sarmalı

Bilmiyorum ama bı doğa yürüyüşü çocuklarla iyi olacak yapabileceğim tek şey bu şuan : )

Çok tşk ederim Astoria Astoria :)

Aynen öyle kendi derdimi unuttum yakinlarim için

Onlarınki daha ağır diye düşündüm hepsi bı kaç gün arayla sıkıntı stres ardı ardına bindi hee olayların içinde ben yokum ama üzülen ailem sevdiklerim olunca boğuluyorum

Sevgiyi güzelliği en çok hakedean ailemneden bu halde diyorum

Biz ne günlerden geçtik nerelerdeyiz diyorum

Her çocuğun farklı sıkıntısı rahatsızlığı bunlara kosusturmaktan aynaya bakmayı unutuyorum

Kendimi şarj etmek midir bu bilmem

Geçen gün aynaya bakıp gülümsedim herşeye rağmen yine iyisin dedim güldüm kendime göz kirpip : )

En iyisi bı yürüyüş olacak sanırım 3 çocukla cafe bı hayal sadece kaynv bırakamam çünkü çocukları sokağa salıp ardına bakmıyor

Yoruldum yoruldugimun farkındayım da sanki birileri hadi hadi sen iyisin devam edebilirsin demeli gibi hani ...

Senin dik durman gerekir hep zaten hep durdun deyip yüreklendirmeli

Yada hani
Sen de yıprandı n deyip yaralarımi sarmalı

Bilmiyorum ama bı doğa yürüyüşü çocuklarla iyi olacak yapabileceğim tek şey bu şuan : )

Çok tşk ederim Astoria Astoria :)

Rica ederim. :) Eşinle mi paylaşsan acaba üzerine binen bu yükü, aynen bana yazdığın gibi ona da söylesen bu düşüncelerini? Bazen erkekler farkında olmayabiliyor eşlerinin ne kadar yıprandığının, açıkça söylemek gerekebiliyor. Belki birlikte başbaşa bir şeyler yapabilirsiniz, çok hödük bir kocan yoksa şu haline kayıtsız kalabileceğini sanmıyorum.

Rica ederim. :) Eşinle mi paylaşsan acaba üzerine binen bu yükü, aynen bana yazdığın gibi ona da söylesen bu düşüncelerini? Bazen erkekler farkında olmayabiliyor eşlerinin ne kadar yıprandığının, açıkça söylemek gerekebiliyor. Belki birlikte başbaşa bir şeyler yapabilirsiniz, çok hödük bir kocan yoksa şu haline kayıtsız kalabileceğini sanmıyorum.
Az biraz hoduktur ama son lokmasını ağzıma tutacak kadar paylaşmayı seven biraz mutsuzluğumuzdw ne kadar odun desem de esprileri ile az buçuk mutlu edebilen biri
Sanırım ben bile anca farkettiysem onun farkında olmaması muhtemel :)

Çok tşk ederim yazman bile rahatlattı biraz beni :)

Biraz telefondan, çevrenden uzaklaşsan belli etmeden ....sorarlarsa sesin çıkmıyor diye "cok yogunum ders calisyorum cocuklar bu ara yordu " vs gibi seyler soylesen olmaz mi ?

Minimum sohbet eminim iyi gelecek sana iyi sır tutuyorsun evet ama, onların sorunları seni fazlasıyla etkiliyorsa biraz es ver bu Güzin ablaliga bence... ben de senin gibiyim aslında. ..onun derdi bunun derdi kendi dertlerin çocuk eş vs derken olan hep kendine oluyor bu arada .....minumum sohbet eder haldeyim bu aralar içimden de gelmiyor zaten.... soranlara ders çalışıyorum yoğunum diyorum (cidden ders çalışıyorum)

Doğaya çık çocuklarınla esinle beraber çadır kurun mesela :) köyün varsa köyüne git mesela...mis gibi hava sessiz sakin teknolojiden uzak ohhh daha ne olsun.

Biraz telefondan, çevrenden uzaklaşsan belli etmeden ....sorarlarsa sesin çıkmıyor diye "cok yogunum ders calisyorum cocuklar bu ara yordu " vs gibi seyler soylesen olmaz mi ?

Minimum sohbet eminim iyi gelecek sana iyi sır tutuyorsun evet ama, onların sorunları seni fazlasıyla etkiliyorsa biraz es ver bu Güzin ablaliga bence... ben de senin gibiyim aslında. ..onun derdi bunun derdi kendi dertlerin çocuk eş vs derken olan hep kendine oluyor bu arada .....minumum sohbet eder haldeyim bu aralar içimden de gelmiyor zaten.... soranlara ders çalışıyorum yoğunum diyorum (cidden ders çalışıyorum)

Doğaya çık çocuklarınla esinle beraber çadır kurun mesela :) köyün varsa köyüne git mesela...mis gibi hava sessiz sakin teknolojiden uzak ohhh daha ne olsun.
Seninde dediğin gibi gün boyu sohbet halindeyim insanlar o kadar alışmış ki el altında olmama dün gece 11 de arkadaşım aradı dertleşmek için

Sanki internet yok yada tel bozuk deyip biraz soluklanmak lazım

Çocuklarla her gün biseyler yapıyoruz ama imkansız

Eşime de bu durumu farkettsim diye sürekli yorgunum diyorum uyuyacağım zaman yada yeni kalkmış olduğunda

Yani uykudan kalkarken bile vücutta bı ağırlık var tabi anlayana ://

Back