Ne olduğunu anlayamadım çok utandım

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.595
Arkadaşlar konu aslında jinekoloji bölümü ile ilgili olabilir ama burada belki ilişki sonrası olduğu için daha hızlı yanıt alırım diye düşündüm.

İlişki sırasında bugün aşırı ıslandım içimden kendimle konuşuyorum herhalde çok zevk alıyorum aslında normal düzeydeydi keyif almam ama ıslanma konusunun neden öyle olduğunu idrak edemedim.

Sonrasında pozisyon değiştirirken eşim bir anda kendini çekti baktık üzerimizde bir peynir tenekesi patlamışcasına beyaz kesik kesik akıntı. Normal düzeyde bir şey asla değil. İç çamaşırımda öyle bir şey yok, tuvalette iken de asla böyle bir akıntıya rastlamadım. Apar topar duşa girdim. İnanılmaz derecede sanki içimde bir şey patlaşmış gibi parça parça geldi.

Moralim çok bozuldu. Son dönemde sürekli bir şekilde hastalanıyor yada hasta hissediyorum. Kaç gündür ilişki yaşamamıştık hastayım diye böyle bir şeyle karşılaşınca çok üzüldüm. Doktora gitsem ne diyeceğim sevişirken üzerimize peynir tenekesi patlamış gibi mi oldu deyim troll gibi :KK70: kaşıntı, yanma, koku hiç biri yok bu arada. var mı başına gelen :KK43:

İlk etapta utandım ama sonrasında bir hastalıkla diye çok korktum eğer olağan bir durumsa korkmam ama.
Bende sendeniiiiim ve aşırı zevk aldığım her ilişkimde oluyor hatta orgazm olamıyorum ama eşime göre öyle olması orgazm olduğumun belirtisiymiş ben çok araştırdım kaşıntım koku yoktu bir iki defa doktora gittim normal muayene olarak mantar falanda yok tamamen aldığın zevkten ötürü olan bir şey 💃🏻💃🏻 o kesik kesik parça beyaz şeylerİ soruyorsun dimii

Orgazm gibi değildi hiç ama :KK43: tam görüntüsü de lor peynir gibi idi :KK70:
Lor beynirin gözleri yaşlı 😅 ‘yavrilerimmmmm diye ağlıyor olsa suan 😅😅😅

kokusuz ve kasıntısızsa bence sıkıntı yok ama insan gerilir haklı olarak acaba sebebi nedir ya 2.5 yıllık evliyim hiç öyle birsey yaşamadım

Bende sendeniiiiim ve aşırı zevk aldığım her ilişkimde oluyor hatta orgazm olamıyorum ama eşime göre öyle olması orgazm olduğumun belirtisiymiş ben çok araştırdım kaşıntım koku yoktu bir iki defa doktora gittim normal muayene olarak mantar falanda yok tamamen aldığın zevkten ötürü olan bir şey 💃🏻💃🏻 o kesik kesik parça beyaz şeylerİ soruyorsun dimii

Aynen o kesik kesik beyaz parçaları. Yahu daha önce ben daha çok zevk almıştım vücudumla psikolojim aynı anda zevk almayı bilemedi sanırım :KK19:

Aynen o kesik kesik beyaz parçaları. Yahu daha önce ben daha çok zevk almıştım vücudumla psikolojim aynı anda zevk almayı bilemedi sanırım :KK19:
Hahah olabilir :halay:ama dediğim gibi ben ne zaman çok zevk alsam o şekil de oluyor içini ferah tut ama mantar yönünden kendini takip et ne olur ne olmaz

"lor peyniri gibi kesik kesik " ise doktora görünün.enfeksiyon durumunda olur bu.

Bir haftaya yakındır kulak ve diş enfeksiyonu yaşıyorum. Antibiyotik kullanmaya başladım onunla ilgili olabilir mi diye aklıma geldi.

Peynir gibi kesik kesik akıntı direkt mantar enfeksiyonunu düşündürür. Bir jinekoloğa muayene olun mutlaka.

İlk o geldi aklıma ama asla koku, yanma, acı, ağrı, kaşıntı şikayetlerim olmayınca ilk buraya sorayım dedim.

Bir haftaya yakındır kulak ve diş enfeksiyonu yaşıyorum. Antibiyotik kullanmaya başladım onunla ilgili olabilir mi diye aklıma geldi.

İlk o geldi aklıma ama asla koku, yanma, acı, ağrı, kaşıntı şikayetlerim olmayınca ilk buraya sorayım dedim.
O belirtiler beraberinde olmayabilir. Dr a görünün derim.

X