Ne olacak halim??

Evlendikten sonra eşin çok değişecek emin ol.
Şu anda aşık olduğun için gözün birşey görmüyor ama çok pişman olursun canım, kendini yakma

Sevgilime kalsa gidip nikahı kıyalım diyor ama öylede kaçmış gibi olucam.S

Neden kaçmış gibi olsun ya. Benim kuzenimi de kaynanası istemedi kendini yırttı kadın.
Adam arkadaslariyla geldi aile ortamimiza, nikahlarinda da adamin ailesinden kimse yoktu.
Ailesi düğüne katıldılar sadece.
Ama adamın maddi durumu BAYA BAYA sağlam tabi.

Bu aile ile asla mutlu olamazsın, evlensen bile boşanırsın, ayrıca sevgilin de çok pasif belliki seni ezdirecek...

kadın zaten sizi istemiyor elbette sizi kışkırtmaya çalışacaktı. Secenekleriniz bunlar;

-İlle de maddi yardım yapsın istiyosanız o kadının huyuna gideceksiniz.
-kendi gücünüz neyse o şekilde kimseden medet ummadan davetiyeleri yollayıp yolunuza bakacaksınız. Gelen gelsin gelmeyen gelmesin.

Ama ben evlenmek için bile gücü yetmeyen bi erkekle evlenmemeniz gerektiğini düşünüyorum. İki kişi bi imza atıp bi ev tutamıyo musunuz da bunca entrikayı yaşıyorsunuz bilemedim

+++++
++++++

Şimdi tam olarak beklediğiniz şey tavır yapığınız kv nin size anlı şanlı bir düğün yapması mı? Uzay boşluğunda çilek yiyeyim ama muz tadı versin gibi biley heralde.

Sorunumu anlatıyorum çözüm arıyorum anlı şanlı düğün istemediğimi belirttim önceki mesajımda

Burda tecrübeli insanlar size evlenmeyin dese umurunuzda olur mu? olmaz. Baştan kötü başlıyorsa bir ilişki, evlilik iyiye dönüşmesi imkansız. Sadece sevgilinizle değil, ailesiyle de evleniyorsunuz. İstediğiniz hayat bu mu? Ayrıca kadını arayıp o lafları söyleyerek kendinizi düşürmüşsünüz. Evlenince bayramlar, tatiller o köyde hır gür içinde geçer, sevgiliniz de sizi asla korumaz. Ekonomik bağımsızlığı olan erkekler bile aile konusunda taraflarını eşten yana kullanmazken, eşiniz muhtaç olduğu aileye nasıl mesafe koyacak düşündünüz mü? Ailenizi dinleseniz keşke. İstenmediğiniz yerde, atlas kaftan ipek yorgan olsa bile durmasanız. Hastane ve diğer kısımları es geçiyorum, oraları ayrı dram.

Yaaaaniii. İnanılmazsınız.
Bir sürü arkadaşım maddi/manevi uyumsuzluk sebebiyle çok sevdikleri insanlardan ayrıldı. Yollarına baktı. Çok da mutlular. Neden zorluyorsunuz bu kadar.
Mezhep yüzünden sizi istemeyen insanlara neden yaranmaya çalışıyorsunuz?
Siz de sevgiliniz de maddi manevi kendine yeterlilikten fersah fersah uzaksınız ama evlenmeye kalkıyorsunuz.
Kayınvalide adayınızı doktora götürmek nedir Allah aşkına?
8 yıllık evliyim kayınvalidemi doktora götürmedim ki aramız da iyidir.
Bakın sorunsuz başlayan evlilikleri yürütmek bile çok zor.
Sizin balık baştan kokmuş.
Vazgeçin.

Öyle değil ben memurum evim var evimin eşyaları var sadece değişecek bir kaç eşya var sevgilimde çalışıyor birikimi yok aile yardım edecez diye söz verdi baba yemek odasını aldı anne taksitle beyaz eşya iki taksiti ödedi.sadece nikah olacaktı sevgilimin düğün için birikimi yok.hak verirsiniz düğünü ben yapamam.yani şuan istesem onlar olmadan evlenir rahatça hayatımızı yaşarız.sorun istenmeyen gelin olmak.onlar istemeye bile gelmeyiz diyorlar.kendi başımıza gidip evlensek sevgilim ilerde barışın der mi?istemeye bile gelmeyen insanlara aşırı kin tutarım bu sefer evliliğimizde sıkıntı çıkar derdim bunlar aslında

Baştan aslında mesafeli ve seviyeli olacaktınız kv. o size nispet yaparak fotoğraflar yolladığında hepiniz çok hoşsunuz deyip geçecektiniz. Senli benli değil de hep sizli bizli konuşup gerektiği zaman kısa kısa cevaplar verip konuşmayı seviye bitirmeliydin. Sizde köye geleceksiniz deyince de davetiniz için teşekkür ederim. deyip konuyu kapatacaktınız. Şimdi böyle olunca sevgilinin ailesiyle şimdiden seviyesiz bir ilişki kurmuş oldunuz. Bu saatten sonra düzelir mi bilemiyorum. Fakat evlendiğinizde sevgiliniz görüşmenizi ister gibi geliyor bana. Bu ülkede Erkekler ailelerini çok ön planda tutuyor tek başına birey olmayı bile beceremeyen ana kuzusu erkekler var.

Siz istiyosunuz ki hem sizi kabullensinler hemde söylenmesinler bisey beklemesinler ve maddi destek versinler. Hepsi birden olmaz. Acmadiginiz dalda sozunuz gecmez. Digerlerine ne yaptiysan banada yap derseniz elinizde patlar. Patlamista zaten, başa geri donmussunuz. Ya onayları ve destekleri olmadan evleneceksiniz ya da kurallara uyacaksiniz

yol yakınken bitir. sonra üzülürsün

Çok haklısınız ama yaşadıklarımın burda tamamını aktaramıyorum destansı olur.2.5 yılın patlaması oldu bende çok acı çektik ailesi yüzünden sevgilimde çok duygusal geçen görüntülü görüştük hüngür hüngür ağlıyor.hiç acıma merhamet insanlık yok

Ya ben sizi hatirladim. Mehir istemiştiniz, babasi altin vermem para veririm falan demisti. Kabullenmislwrdi yani. Simdi neden boyle oldu?

Yahu bi düğün yapsınlar diye mi bu çile? Evim var demişsiniz eşyam var demişsiniz. Bi kredi çekip düğün yapamıyo musunuz? Sevgiliniz düğün için hiçbi ödeme yapmıycak mı? Ne biçim erkek bu ben anlamadım. Kredi de mi çekemiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…