- 25 Şubat 2016
- 939
- 1.226
- 113
- 42
- Konu Sahibi TRENDY1234
Mezhep farkını eski konuda yazmıştım.Anlamadığım siz neden bu kadar öfkelisiniz tamam fikrinizi yazın ama bu üslupla değil.Kimse beni linçleyemez ayrıca herkes fikrini yazar.Burada anlatılan konuları genel hatlarıyla anlayabiliriz.Örnek veriyorum 3 seneyi yaşananları tüm detaylarıyla roman gibi aktaramayız.Hemde bizi etkileyen geçmişten gelen durumlar hisler var.Ben buradaki bir insana git boşan diyebilirim çünkü beni etkileyen bir durum yok.Şu tavrınız bana sevgilimin ailesini hatırlattı.İnşallah anlayış ve empati duygunuzu geliştirirsiniz bir gün.Sizden ricam artık konumla ilgili yorum yapmayın.Ya eski konularinizi bilen biri olarak yazdiklariniza sasirmaktan ne yazacagimi sasirdim. Oncelikle sizin simdiye kadar hic mezhep farkiniz falan yoktu linclenince konuyu baya bir degistirmissiniz ama komik olmus. Konulariniza herkes cok yorum yapti, cok anlatmaya calisti o yuzden artik kendimi yormayacagim. Konuya yorumum kendi dusen aglamaz diyecegim ama sevgilinizle de benziyorsunuz sanki ya. Mutluluklar