- 25 Şubat 2016
- 939
- 1.226
- 113
- 42
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
O kadar haklı bir yorum ki. Bu siteye alkış emojisi gelmeli artıkÜfff yapmayin şöyle seyler yaaa. Sen sana yapilanlardan sonra kendini naza cekecegine kaynanain nazina bu kadar eyvallah edersen gelir tepene cikar tabi. Kadinin hicbir seyisin su an, sen niye hastaneye goturuyorsun, anan mi baban mi? Sana noluyo? Gelinleri gotursun birbirlerine bu kadar bayiliyorlar madem.
Eski konularımda var yıllardır bahanelerle bekletiyorlar bizi.bizi bekletirken diğer oğullarına düğün dernek yaptılar.Attığı resimde nispet tarzındaBen anlamadım kayinvaliden den beklentin neydi altın düğün araba mi onları sevgilin yapmak zorunda siz yapmadılar diye mi kizdiniz bagirdiniz bundan sonra hiç istemezler sizi
Sevgilinle iyi anlaşıyoruz ailesinin tavrı baştan beri belli.Ama ailem istenmediğim için ayrılmamı istiyor.Ailem bu konuda yanımda değil.Birde sevgilim ilerde barış derse çok zoruma giderYahu zaten istenmiyorsun 2,5 yıldır kapıda aileye buyur etmelerini beklemişsin bi sus kaşınma.Bu haldeyken ne tribi ayıyorsun sıra senin nazına mı geldi. Madem evlenmeden duramıyorsun bu adam illah diyorsan nikahı basacaktın ondan sonra at koşturacaktın.
Hem bu durumda düğün dernek şart mı?? Adam da sessiz sedasız gidip nikah kıyalım demiş tak koluna aileni arkadaşlarını kıy nikahını.
Ondan sonra kendileri bilir ben de size bayılmıyorum de geç eğer sevgilinle başka problemin yoksa.
Ailen haklı onlar mantıklı ve gururlu davranış sergiliyorlar ama senin gözün şu an kör.Sevgilinle iyi anlaşıyoruz ailesinin tavrı baştan beri belli.Ama ailem istenmediğim için ayrılmamı istiyor.Ailem bu konuda yanımda değil.Birde sevgilim ilerde barış derse çok zoruma gider
Mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim.yılardır sevgilimin olaylarda hiç bir suçu olmadığı için bekledim.Kendi halimizde yaşar gider onlarla da mesafeli oluruz dedik.Ama öyle bir kin varki evliliğe de zarar verir bu durumAilen haklı onlar mantıklı ve gururlu davranış sergiliyorlar ama senin gözün şu an kör.
Ben bir şey diyim mi,ite kaka güç bela bu evlilik gerçekleşse bile o sulale canınıza okur evlendiğinize pişman olursun.
Baksana bilezikli fotolar falan bu kafadaki sülaleye girmek istediğinden emin misin??
Belki de vardır bunda da bir hayır desene. Olmuyor olduramıyorsunuz.Belki de sana çok değer verecek aileye gelin gitmek içindir hepsi?
Madem sevgilinle kendi halinde yaşar gidersin ve onun suçu yok,düğün dernek niye? Üstelik sevgilin gel kıyalım kendimiz nikahımızı demiş.Mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim.yılardır sevgilimin olaylarda hiç bir suçu olmadığı için bekledim.Kendi halimizde yaşar gider onlarla da mesafeli oluruz dedik.Ama öyle bir kin varki evliliğe de zarar verir bu durum
Düğün istemedim sadece nikah olacaktı.Herşey usulünce olsun dedik ama başaramadıkMadem sevgilinle kendi halinde yaşar gidersin ve onun suçu yok,düğün dernek niye? Üstelik sevgilin gel kıyalım kendimiz nikahımızı demiş.
Mutluysanız sana ona ve ailene ihtiyacın var görgüsüz eltilerine ne hacetti 2.5 yıl bekledin
Seviyor musun bu adamı? İleride çingen ailesini alttan alacak kadar seviyor musun? Hayatınızın her köşesinde kan emecek çünkü o aileDüğün istemedim sadece nikah olacaktı.Herşey usulünce olsun dedik ama başaramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?