merhabalar öncelikle çok yorgun,üzgün ve umutsuzum cevap verirken göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Burada eski konularım var 2.5 yıldır süren ve bir türlü evliliğe gidemeyen bir ilişkim var.Neden evlilik olamıyor çünkü sevgilimin ailesi ilişkimizi onaylamıyor mezhep farkı var yaş farkı var.Sevgilim kendi başına karar verince evlenecek durumda değil maddi desteklerine ihtiyacı var.Ayrıl barış olsa da koparmadık birbirimizden en son ailesi sen istiyorsun olsun dediler.Annesi taksitle beyaz eşya aldı babası yemek odası takımı.Baba tüm çocuklarına destek oldu para verdi araba aldılar.Sevgilime de düğün için destek oluyor.
Gelelim asıl olaya kayınvalide ile tanıştık dışarda yemek yedik evi yakındı çaya davet etti.Gittik çayı demledik ikinci bardağı doldurdum kadın başladı bugün hangi gelinime gitsem acaba demeye milleti aramaya başladı size gelicem diye.Oğluna giderken beni de bırakın dedi.Biz kalkalım dedik otursaydınız diyor
eve gelmeden önce kulağında rahatsızlığı varmış dert yandı bizde seni götürelim dedik randevu aldık.Bir kaç gün sonra hastaneye gittik sevgilim işteydi beraber gittik dönüşte bizi aldı hastaneden ikimiz başbaşayken surat astı oğlu gelince sarılıp öpüyor beni canım kızım diye.
O günden sonra ara ara telefonda konuştuk mesajlaştık kulağı sorunlu olduğu için.Sürekli gelinlerini övüyor onları örnek al diyor.En son bayram için mesajlaştık.Köye taşındı bu arada iki gelini oğulları da hem taşınma için yardım amaçlı hemde bayram için köydeler.sürekli üstüme geldi ben gelinlerimle mutluyum sende onlar gibi olacaksın bayramlarda köye gelirsiniz.iki yıldır bize yaptıklarını yok saymalarını unutmadım bu arada.en son çıldırdım diğer gelinlerine yapılan iyilikleri bende görmek isterim dedim.gerildik biraz iyi bayramlar herkese selam söyle dedim kapattım.Aradan 20 dk geçti bana bir resim attı iki gelini kolkola girmişler altınları takmışlar pis pis gülerek şok oldum.sevgilimi aradım bu arada nöbetteyim sevgilim yanıma geldi önce oda kızdı sonra atmış işte ne yapayım sinir olmaktan başka ne gelir elimden.yanıma gelmeden önce aramış kadın kötü niyetim yoktu demiş.çok sinirlendim kadını arayıp saydırdım.bana böyle davranırsan yüzümüzü zor görürsün dedim.
Ailede kıyamet koptu kadın ben sizi ne arar ne sorarım ne haliniz varsa görün dedi.Tüm aile bana cephe almış durumda biz istemeye gelmeyiz diyorlar.sevgilim konuşmak için köye gitti 10 saat mesafe düşünün asla ikna olmuyorlar.
Sevgilime kalsa gidip nikahı kıyalım diyor ama öylede kaçmış gibi olucam.Sevgilimin herşeyi gördüğü için bana kızmıyor sadece nikaha kadar idare etseydin diyor.