Ne olacak halim??

Ailem çok istekli değildi maddi durumdan dolayı hani bende onlarda bir şeyler yapsın istedim.sevgilim kredi çekse bile evlendikten sonra yine eşim dolayısıyla ben ödemiş olacaktım maaşı 15 civarı.ailemin gözünde hazır düzene gelip oturacak birisi sevgilim.

Sevgilinizin yaşı kaç? Yaşı çok ileriyse sizle sevgili olduğu süreçte çoktan para biriktirebilmiş olması gerekirdi. Kredisini çekip siz evleneme kadar bunu ödesin? Benim çevremde tüm gençler evlenebilmek için para biriktirmeye ve düğün tarihini para biriktirene kadar almıyor hatta bu sebepten 9 yıl flört edem yakınım oldu. Benim eşimin de parası yoktu biz de bir yıl ertelemeli evlendik. Siz bu adamın erkekliğini sorgulamıyo musunuz? Evlenince bu adam size nasıl kocalık yapacak? Ana baba eline bakan adamdan hayır gelir mi? Ne kadar strese girdiğiniz belliyken biraz bekle ben para biriktireyim diye hiç demedi mi? Damdan da düşmemişsiniz ki bu adam iki yıldır eli armut mu toplamış?

15 civarı maaşı var yaşı 33 ben 40 yaşındayım para biriktirmesini beklesek çocuk için geç kalıcaz.sorun artık para olayını aştı ailesi biz istemeye gelmeyiz diyor.bu durumu ailem kabullenmiyor haklı olarak.

Benim için adamın bu yaşa kadar bişiy yapamamış olması evlenmemek için yeterli sebep maalesef. Sizi istemeye gelmemeleri bi sorun olarak görnüyorum yetişkin insansınız evlenirken başkalarının rızasına ihtiyacınız yok ama cocuğum olsaydınız ben bu adamı size layık bulmadığımdam rıza göstermezdim kaynana olayı beni bağlamazdı.

Başında durmamış anne babası aile yapıları bozuk yıllarca abi yanında çalışmış düzgün para vermemiş.Sonra başka iş bulmuş bekar olduğu halde ailesinin yanından ayrılıp kiraya çıkmış birikim imkanı olmamış açıkçası.Öyle bir bilinçle de yetişmemiş yeni yeni benimle öğrendi birikim yapmayı bir yılda 30 bin kadar birikim yaptı.bana bağlı olsun iyi insan olsun çok kazanmasa da olur dedim ama aile sorun çıkardı.maddiyatı çok takmıyorum istemeye gelinmemesi kabul edilebilir gelmiyor.sırf bu sebepten sevdiğim insandan olmakta mantıksız.çözüm bulamıyoruz

Kaynanası da farklı sebeplerle sizin gibi çocuğunun evliliğine rıza göstermemiş iki yıl. Yetişkin insanların kararlarına ve hayatlarına saygı göstermek gerekir.

Aslında çözümü kolay kv hiçbir yardım almayın kredi çekin evlenin Zaten maddi yardım yaparlarsa bu insanlardan yakanı kurtaramazsın. Madem bu kadar seviyorsunuz ikinizin de yaşları olgun düğün parası için aileyi beklemeyin. Muhtaçta olmayın o insanlara paralarına tenezzül bile etmeyin sevgiliniz muhtaç oldukça tepenize binerler kendiniz yapın düğününüzü. Sadece sevgiliniz ailesini ikna etsin sizden Bir şey beklemiyoruz sadece gelin isteyin desin onlardan para çıkmıca için ikna olurlar zaten. İkinizde çalışıyorsunuz evlendikten sonra ödersiniz. Kv maddi yardımları olmadığı içinde istediğiniz gibi mesafenizide koyarsınız

Sevgilim onu da teklif etti ama kabul etmiyorlar eşya taksitini ödemeyin bir kuruş harcamayın dedi yine yok

Ailen çok haklı be arkadaşım…

Çok büyük yanlışın içindesin!

Nasıl göremiyorsun, hayret!

Siz yok düğün yok altın yok eşya, yok ben yaptım sen yapmadın yok senin ailen yok benim ailem derken bi 10 yıl daha beklersiniz böyle.

Bu aileye bu kaosa deli divane aşık değilseniz girmeyin kadın zaten tek başına apayrı bir çeşit, bu gün hangi gelinime gitsem ne demek ya kafaya göre o listede siz de olacaksınız şu bile evlenmemek için yeterli

Biz evlendikten sonra kışın birer hafta gelip kalacaktım diyormuş gelinlerde.kadının birde yaşlı annesi var yanında bir kendi değil annesi de var.daha biz evlenmeden bunun planını yapmış.o bir hafta uzar gider büyük sıkıntı.düşünsenize ev benim kendi evimde bana eziyet edecek

hanımefendi 2.5 yıldır bu sıkıntıyı çekeceğinize sevgilinizi elden taksit firmalarından birine götürüp, alınması gereken esyaları sıra sıra aldırıp aylık taksitini ödetseydiniz şimdiye elli kere evlenmiştiniz. o zamanlar almış olsaydınız simdi aylık çerez parası kadar taksit ödüyordunuz. he aylık 1 taksit bile ödicek durumu olmayan eşek kadar adam da evlenmesin zaten.

o yüzden lütfen ben çok bi şey istemedim demeyin. sizin eski konularınızı da okudum, siz alenen 'eltilerime o ailedeyapıldı bana da yapılacak' dediniz ve bunun için uğraşıyorsunuz. zira siz su an kendi evinizde o eşyalarla oturuyorsunuz, o büyük aşkınızdan madem gözünüz parayı görmüyor esyayı yenilemeyiverseydiniz?

he bir ekleme de yapayım, zaten olmaması daha hayırlı sizin için, bu kaynana çekilmez. ya da bu şekilde evlenmeyi kabul edin, onlardan bir kuruş almayın, mesafenizi de koyun bu sayede kafanız rahat olsun

Ayrıl diyecektim ama 40 yaşındaymışsın
Çocuk istemiyorsan ayrıl daha evlenmeden bu kadar sorun var evlilik sonrasını düşünemiyorum
Ama çocuk istiyorsan yapacak bişey yok hemen nikah yapın

E niye istiyorsunuz bu aileye girmek

Ya eski konularinizi bilen biri olarak yazdiklariniza sasirmaktan ne yazacagimi sasirdim. Oncelikle sizin simdiye kadar hic mezhep farkiniz falan yoktu linclenince konuyu baya bir degistirmissiniz ama komik olmus. Konulariniza herkes cok yorum yapti, cok anlatmaya calisti o yuzden artik kendimi yormayacagim. Konuya yorumum kendi dusen aglamaz diyecegim ama sevgilinizle de benziyorsunuz sanki ya. Mutluluklar

Mezhep farkı ciddi sorun.Ailesiyle anlaşamiyorsan ciddi sorun.Ben bunu kendi ilişkide gördüm.Her ne kadar sevsende gerek kadın gerek erkek aileni asamiyorsun ileride evlenirseniz kopmak daha zor olur iyi düşünün ya aileleri ikna edin kendinizi sevdirin acele etmeyin evlenmeye yada biran önce ayrılın.

Mezhep farkını yazmamistir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…