Ne mutlu eder?

Yo
O yaşlar hızlı geçti
Merak etme dur söylüyorum
25,5 26

Erken doğursaydınız, yaşım kadar çocuğunuz olurdu?

Size diploma, SGK giriş şeysi göndereyim mi?
Hic gerek yok , ben durustluge inanirim , karsimdaki ne beyan ediyorsa dogrudur benim icin , ve evet erken dogursaydim sizin kadar kizim olurdu , kendimi bi an hayal edemedim gerci , iyi ki gec dogurmusum :) genc hissediyorum bu sayede

Ya ben de uzak kaldım aslında ama böyle kızlara falan güzel tüylü süslü kalemler, silgiler var. Değişik defterler keza erkeklere de... Onlar geldi aklıma
hatta bunlarin kalem kutusu silgi kalemtıraş seklinde takim.olanlari var belki daha cok hoauna gider

2 erkek çocuğum var ve etrafımda kız çocukları da çok. Tavsiyem çok dağılacak, pislik çıkaracak şeylerden uzak durmanız. Slime, oyun hamuru, kinetik kum, lego vs...
Kızlar için takı yapabilecekleri setler, prenses sofia, frozen gibi karakterlerin olduğu tokalar, kalem, silgi, defter, takı, oyuncaklar olabilir.
Erkekler için de arkadaşların yazdığı karakterler de olabilir ama 8 yaş altıysa erkekler için cars, hotweels, benzeri arabalar tercih edin derim. 12 yaş çocuk araba sever ama hotweels tarzı kompleks şeyleri severler ki biraz tuzlu olabilir. Tren, yarış setleri olabilir (uygun fiyata var).
Bir de hem kız hem erkekler için uygun kutu oyunları bakabilirsiniz. Örneğin; satranç, kızma birader, koridor, bil bakalım kim, borsa, milyoner, vs vs... Bu oyunların orjinalleri biraz pahalı ama türk malı olanlar daha uygun. Mesela koridor oyunu orjinali 150 küsür tl ama ben başka bir marka aldım 25tl ye...

Hic gerek yok , ben durustluge inanirim , karsimdaki ne beyan ediyorsa dogrudur benim icin , ve evet erken dogursaydim sizin kadar kizim olurdu , kendimi bi an hayal edemedim gerci , iyi ki gec dogurmusum :) genc hissediyorum bu sayede
Güzel.
Kurum size beni,
ardakadaşlarımı öğretmen diye tanıtıyor.
Kolej ve dershaneler febk mezunu seçer.
Eğitim fak vs fen edebiyat
Fef ezer geçer. Kalifiye eleman fef mezunudur.
Özel sektörde.
Sizler bana emanet ettiniz çocuklarınızı.

Ölen annenim üzerine yemin ederim, tek bir haksızlık yaptıysam, kemikleri sızlasın

Israrlara rağmen kimseyi kayırmadım, kurum şahit.

Yani, öfkelendim size

Öğretmenim demedim

Kurum beni öyle tanıttı. Patrona itiraz etmek

Babalar ve oğullardaki kadar kolay değil.

2 erkek çocuğum var ve etrafımda kız çocukları da çok. Tavsiyem çok dağılacak, pislik çıkaracak şeylerden uzak durmanız. Slime, oyun hamuru, kinetik kum, lego vs...
Kızlar için takı yapabilecekleri setler, prenses sofia, frozen gibi karakterlerin olduğu tokalar, kalem, silgi, defter, takı, oyuncaklar olabilir.
Erkekler için de arkadaşların yazdığı karakterler de olabilir ama 8 yaş altıysa erkekler için cars, hotweels, benzeri arabalar tercih edin derim. 12 yaş çocuk araba sever ama hotweels tarzı kompleks şeyleri severler ki biraz tuzlu olabilir. Tren, yarış setleri olabilir (uygun fiyata var).
Bir de hem kız hem erkekler için uygun kutu oyunları bakabilirsiniz. Örneğin; satranç, kızma birader, koridor, bil bakalım kim, borsa, milyoner, vs vs... Bu oyunların orjinalleri biraz pahalı ama türk malı olanlar daha uygun. Mesela koridor oyunu orjinali 150 küsür tl ama ben başka bir marka aldım 25tl ye...

Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim

Yapboz (3 boyutlu olanlari benim de cok hosuma gitmisti), kutu oyunlari, top, boyama kitabi, oyun hamurlari sekilli kaliplarla birlikte, oyuncak seklindeki muzik aletleri, oyuncak golf seti ya da tenis raketleri gibi seyler olabilir. Ogrenciyken cocuk fuarinda part time olarak calismistim, yuz boyama ve kum havuzunu cok severlerdi. Bir de sekilli balonlari. Tabi bu on sene onceydi belki simdiki cocuklarin zevkleri de degismistir.
Sizi cok takdir ettim, cocuklarla cok guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle.

Güzel.
Kurum size beni,
ardakadaşlarımı öğretmen diye tanıtıyor.
Kolej ve dershaneler febk mezunu seçer.
Eğitim fak vs fen edebiyat
Fef ezer geçer. Kalifiye eleman fef mezunudur.
Özel sektörde.
Sizler bana emanet ettiniz çocuklarınızı.

Ölen annenim üzerine yemin ederim, tek bir haksızlık yaptıysam, kemikleri sızlasın

Israrlara rağmen kimseyi kayırmadım, kurum şahit.

Yani, öfkelendim size

Öğretmenim demedim

Kurum beni öyle tanıttı. Patrona itiraz etmek

Babalar ve oğullardaki kadar kolay değil.

gene çatıcak bir yer bulmuşsun:))
ne var yani herkes mesleğini bilmek zorunda mı?
sormuş sende cevap vermişsin bitti gitti..

konu sahibesi futbol topu diyorum 12 yaş için.
küçükler için karakterler daha ilgi çekici oluyor.
kinetik mi ne kumlar var onunla da oynuyorlar.
oyun hamuru falanda olur..

gene çatıcak bir yer bulmuşsun:))
ne var yani herkes mesleğini bilmek zorunda mı?
sormuş sende cevap vermişsin bitti gitti..

konu sahibesi futbol topu diyorum 12 yaş için.
küçükler için karakterler daha ilgi çekici oluyor.
kinetik mi ne kumlar var onunla da oynuyorlar.
oyun hamuru falanda olur..
İlaç değişim zamanı
Gece ilacı alınca da, bir hal çöküyor
Napiim sence? Haksızlık mı ettim?

Bence günlük alın. Güzel süslü hatta arkadaşlarının anket doldurabileceği günlükler var. Kimsesiz bir çocuğa kendi iç sesini dinleme imkanı verin, bir de insanlar günlüklere kimlik verir sanki bir anlayana varmış gibi iyi gelir...

Kizlara bebek, oğlanlara araba çok yalniş bir düşünce. Kizlar niye araba ile oynamasin? Oğlanlarda bebek ile oynamak istiyebilir.

Benim 14 aylik kizim bebek ile oynamaz mesela, lego tarzi, araba felan ile oynar. Lütfen bu erken yaşlarda bile cinsiyetçi yaklaşmayalim.
Yanlış anlamayın 2000lerin basında sizin bu dediginiz yaklaşım çok modaydı işte sanki kız çocuğuna bebek verince onu ikinci sınıf vatandaş yerine koyuyormuşuz gibi kızıyorlardı ve çocukları cinsiyetsiz büyütmek gibi saçma bir akim başladı Avrupada yapanlar var hala.
Ama şimdi şimdi farkediliyor ki çocuklar cinsiyet karmaşası yaşıyor cinsiyetlerinden nefret edip psikolojileri bozulabiliyor.
Bence önüne bebek araba lego defter ne varsa koyulmalı çocuk seçmeli ne isterse.

İyi
Hoş
Bana ne?
Öğretmen mi? Çıkışını açıklamadınız?

Oyuncak mağazalarında eğitici ya da hobi bölümleri var.
Bebek ve araba bana çok kodlama gelen, çocukların karakterini de şekillendiren hediyeler geldiğinden uzak durum derim.
Yakın zamanda ilkokula giden bir kız çocuğuna ebru yapımı seti aldım.
Kendini geliştirebilir, soyut dünyasını resme dökebilir belki de yeteneği varsa ortaya çıkarır dedim.
Erkeğe de tam ismini hatırlamıyorum ama sulu bir oyuncak aldım.
Çeşmelerden su akıyor, kaplar doluyor, o yer değiştiriyor falan filan.
Ya da lego setleri, müzik aletleri olabilir.
Bu tarz oyuncaklara yönelin derim.

Back
X